how to make your own site for free

Viatges i sortides de
Cap de setmana

Clika sobre dels títols en blau, et sortirà l'activitat al detall, horaris, preus, reserves...

Novembre

Aplaçat pel covit.
Cap de setmana al Pallars.
Aigües Tortes-Loteria Sort-Gastronomía.

Cap de setmana en preparació. Falten últims detalls.
Coordinant; Gavi & Maribel.

Març 2021

Anem a Kenia
+ Zanzibar opcional 

 Masai Mara/Samburu/Aberdares. Massais - Etnias.  
Safaris fotogràfics i vida Àfricana.
KENIA. PVP: 2.280 €. 8 dies
 Opció Zanzibar MP: 890 € + 5 dies
Viatge compartit Tarannà & Club Friendsteam.com 
Inclou: Vols, trasllats, Hotel PC. Excursions.
Grup maxim 17 pax.

Anem a Kenia,
+ opció Zanzibar

Del 16 al 23 de Març 2021. Coordinador durant el viatge Gavi Tarragona
+ 5 díes: Opció Zanzibar

Mobirise

En moments complicats, hem dissenyar aquest fantàstic viatge, juntament amb els nostres amics i especialistes d'Àfrica, Tarannà Viatges, amb els quals, el compartirem. Anem a Kenya + opció Zanzibar. Primavera de l'2021, esperant amb il.lusió el viatge.

Hem triat l'Àfrica, ja qu´aquest continent, esta molt net de covid, encara que no deixarem les mesures sanirarias en cap moment.
Durant el viatge, estarà com a coordinador de la mateix; Gavi Tarragona.
Important: Grup màxim de 17 friends.

Viatge en grup a Kenya.

Un viatge inoblidable fent safaris, per Kenya, terra dels nostres avantpassats, que van habitar la zona fa més de dos milions d'anys. Allà ens endinsarem a les terres de Masai Mara, el llac Nakuru o Samburu. Pren el seu nom de la muntanya Kenya, el cim més alt de país, el nom significa "muntanya lluminosa" en la llengua local. 

Des de les terres altes, boscoses i plenes de misteri, n'hi ha prou unes poques hores de ruta cap al nord per entrar a la Reserva de Samburu, la més sorprenent de totes, el riu Ewaso Ngiro crea un oasi a les terres escarpades i àrides, i de abundant fauna salvatge. 

Al costat de la frontera amb Tanzània, trobarem el Masai Mara, la terra dels massais, dels lleons, els elefants, el paradís de la vida animal salvatge. Una experiència màgica que mai hauria de perdre '.

A més, i de forma opcional, podrem acabar aquesta meravellosa aventura a Zanzíbar, on us podreu relaxar a les seves paradisíaques platges de sorra blanca i les seves aigües de color turquesa.

ITINERARI KENYA: (Memòries d'Àfrica).

Dia 01 // 16 mar: BARCELONA - NAIROBI.
Sortida en vol regular cap a l'aeroport de Nairobi via ciutat de connexió. Recollida a l'aeroport de i trasllat a l'hotel de Nairobi.
Allotjament a l'hotel SOUTHERN SUN MAYFAIR o similar. 

Dia 02 // 17 mar: NAIROBI - PARC NACIONAL DE SAMBURU (E, D, C) 
Esmorzar. Sessió informativa i descripció de l'itinerari a seguir. Sortida d'hora cap a la Reserva Nacional de Samburu via Karatina i creuant l'equador en Nanyuki. Dinar al lodge. A la tarda, sortida de safari pel parc. Sopar i allotjament a l'SAMBURU SOPA LODGE o similar. 
Samburu no gaudeix de la fama d'altres parcs kenyans, i això és el bo: un sorprenent paisatge àrid en el commovedor nord de Kenya a què dóna vida al riu Ewaso Ngiro, les riberes vorejades de palmeres fan bonic com qualsevol via navegable de l'interior de país. També els animals salvatges es veuen atrets pel riu i les seves terres: les escarpes estan plenes d'elefants, lleons i lleopards, a més d'espècies típiques de nord com l'estruç somali de potes blaves i l'amenaçada zebra de Grévy. 

Dia 03 // 18 mar: PARC NACIONAL DE SAMBURU - muntanyes Aberdare (E, D, C) 
Safari a l'alba. Sortida cap a Nyeri / Mont Kenya. Dinar al Aberdare country club. A la tarda pujada en els vehicles de l'hotel a Parc Nacional d'Aberdare a l'Ark, on passarem la resta de la tarda gaudint de la impressionant vista de la fauna que s'acosta fins a la bassa propera a l'allotjament. 

Aberdares és el bosc encantat de Kenya. És un bosc encantat i el millor de tot, poc freqüentat. El viatger que pensa només en els "Big Five" (els cinc Grans, és a dir, l'elefant, el lleó, el lleopard, el búfal i el rinoceront) només s'acosta a les sabanes africanes. Ni se'ls passa pel cap visitar aquest paradís kenyà. 

El Parc Nacional dels Aberdares va ser creat el 1950. És el tercer parc més gran de Kenya. Ocupa 770 km² i comprèn una franja longitudinal de nord a sud amb una projecció cap a l'est coneguda com "El Saliente" que descendeix fins als 2.130 m prop de la població de Nyeri. Cims de fins a 4.001 m. (Oldonyo Lesatima). 

La major part de l'paisatge està format per una selva humida i plujosa embolicada en boirines, la qual cosa li confereix aquest aire de bosc encantat. Posseeix espectaculars salts d'aigua, com el Keruru Kahuru de 270 m i el Gura de 240 ma l'àrea sud, o les Chania Falls en el sector central de parc. 

Dia 04 // 19 mar: muntanyes Aberdare - llac Nakuru (E, D, C) 
Esmorzar i trasllat a l'Hotel Park Country Club i sortida cap al Parc Nacional del Llac Nakuru per dinar al Lodge. Safari a la tarda. 
Sopar i allotjament a LAKE NAKURU LODGE. 

El llac Nakuru és una de les perles de Kenya, conegut també com el llac rosa, això és a causa dels milers de flamencs que abunden sobretot en època de migració donant-li un color rosat que el fan veritablement especial i imprescindible de visitar quan es viatja a Kenya. 

És un parc diferent a la resta ja que en ell, a part d'observar milions de flamencs que li donen un color i un aspecte increïble i únic, trobem espècies tan fascinants i d'aspecte prehistòric com el tan amenaçat rinoceront blanc i negre, a més d'observar altres espècies d'interès com girafes, hienes, lleons, lleopards, búfals, antílops, babuins... 

Dia 05 // 20 mar: llac Nakuru - parc nacional de massai mara (E, D, C) 
Esmorzar. Sortida a la Reserva Nacional de Maasai Mara, via Narok, per arribar a esmorzar. Safari a la tarda. Sopar i allotjament a MARA SOPA LODGE o similar. 

La Reserva Nacional Masái Mara és sens dubte la més notable i renombrada de Kenya. La seva colossal grandària (el qual s'estén cap a Tanzània fins a convergir amb el Parc Nacional Serengueti) i la seva estricta llei contra la caça furtiva, han creat un hàbitat segur per a la seva impressionant població de lleons, guepards i lleopards. 

El Masái Mara és a més part d'un dels èxodes més antics de la història. Cada any, de juny a octubre, la Gran Migració veu a milers de zebres, nyus i antílops deixar una tempesta de pols darrere mentre es desplacen en estampides cap als verds pastures de Serengueti. El seu galop és caòtic i nerviós, intentant evitar quedar-se enrere i acabar en la gola d'una famolenca manada de lleons, o acostar-se massa als ferotges cocodrils que esperen pacients a la ribera dels rius que han de creuar.

El nom de la reserva prové de la tribu Massai que habita a l'àrea, els que simplement criden a aquestes terres "mara" (que significa "clapejat"). L'acabo al·ludeix a l'vast paisatge que es troba marcat amb animals, acàcies i les ombres dels núvols.

Recomanem reservar opcionalment un vol en globus. 

Dia 06 // 21 mar: Parc Nacional d'Massai Mara (E, D, C) 
Sortida de safari, una al matí i una altra a la tarda, per la reserva. Visita d'un poblat massai a la tarda. 
Pensió completa MARA SOPA LODGE o similar. 

Dia 07 // 22 mar: Parc nacional de MASAI MARA - NAIROBI - Barcelona (E, D, -) 
Esmorzar i sortida per carretera cap a Nairobi, on arribarem a l'hora de l'esmorzar, que se servirà en el mundialment famós Carnivore. 
 Després de l'esmorzar, temps lliure fins el trasllat a l'aeroport per als vols de sortida (la nit de l'22 a l'23/03) 

Dia 08 // 23 mar: Arribada a Barcelona (-, -, -) 
Nit en vol. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

(D) Esmorzar (A) Dinar (C) Sopar:

VOLS previstos: 
(Inclosos en el preu, i subjecte a variacions i disponibilitat). 
QR 138     16 MAR BARCELONA-DOHA   08:35  16:35 
QR 1341 16 MAR DOHA-NAIROBI             18:00  23:55 
QR 1342 23 MAR NAIROBI-DOHA             00:55  06:45 
QR 145    23 MAR DOHA-BARCELONA    07:45  00:45


Preu:

Preu fins 12 pax: 2.380 €
Preu de 12/17 pax: 2.280 €


HOTELS PREVISTOS
Nairobi: Southern Sun Mayfair o Similar
Connexió Internet Wifi: Si
https://southern-sun-mayfair.hotels-of-nairobi.com/es/

Parque Nacional de Sumburu:
Sumburu Sopa Lodge
Conexión Internet Wifi: Si
https://www.sopalodges.com/samburu-sopa-lodge/the-lodge

Montes Aberdare: Ark
Conexión Internet Wifi: Si. Gratuito.
https://thearkkenya.com/

Lago Nakuru: Lake Nakuru Lodge
Conexión Internet Wifi: Si
https://lakenakurulodge.com/

Massai Mara: Mara Sopa Lodge
Conexión Internet Wifi: Si
https://sopalodges.com/masai-mara-sopa-lodge/the-lodge

Habitació individual:
Consultar a l´agencia.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

- Vols indicats a l'apartat "Vols previstos" en classe turista. Subjectes a disponibilitat. Consultar suplement altres classes o sortida des d'altres ciutats.
- Trasllat d'aeroport, tant d'arribada com de sortida, segons itinerari.
- Els altres trasllats dins de les ciutats, segons l'itinerari.
- Allotjaments indicats en l'itinerari en habitació doble.
- Menjars indicades en l'itinerari (pensió completa durant el safari i dinar al restaurant Carnivore a Nairobi).
- Transport en vehicles 4x4 durant el safari amb FINESTRA GARANTIDA (ocupació màxima de 6 clients per vehicle, ús exclusiu) amb xofer-guia de parla hispana.
- Taxes i permisos locals d'entrada als parcs nacionals.
- Visita a un poblat Massai.
- Assegurança Flying Doctor.
- Assegurança d'assistència i cancel·lació AXA VIP PLUS PREEX 2000.
- Barrets de safari + etiquetes de maletes.
- Aigua mineral en vehicles durant el safari + ampolles d'alumini.
- Coordinador durant el viatge del
Club Friendsteam.com: Gavi Tarragona

No inclou

- Visat d'entrada a Kenya (50 USD per persona).
- Taxes aèries. (Aprox 300/400 €).
- Menjars no especificats en l'itinerari.
- Begudes de qualsevol classe en els allotjaments.
- Activitats no especificades en l'itinerari (globus, ...).
- Propines i extres personals.
- Assegurances opcionals.
- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.

Informació i Reserves:

Tarannà Viatges amb sentit
A/A Fernando - 649 897 327 
E-mail: fernando@taranna.com
C/Vallespir, 174. 08014 Barcelona
Ref: Club Friendsteam.com

Com es reserva:
1º Paga i senyal.
2º Un mes abans de el viatge import restant.

Grup maxim 17 friends!!

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Kenya + opció Zanzibar, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places.
Grup maxim 17 friends!!

Mobirise
Zanzibar, els millors platges del món!

Isla de Zanzíbar. Playa i Relax. Els millors platges del món.

Després de l'esmorzar, temps lliure fins el trasllat a l'aeroport per al vol a Zanzíbar.
Arribada i trasllat a l'hotel seleccionat, on s'allotjaran en una habitació Garden, en Mitja Pensió. 

L'illa de Zanzíbar, també anomenada l'illa de les «espècies» o illa dels sultans, és un paradís on ens esperen més de 30 platges que brillen amb la seva blanca sorra, un mar blau turquesa i ciutats com Stone Town, que semblen tretes d'antigues pel·lícules d'aventures. 

Zanzíbar és un arxipèlag situat prop de la costa Aquest africana, que pertany a Tanzània, format per nombroses illes. Les dues grans són Ugunja, a la qual es coneix com Zanzíbar, i Pemba.

A més d'aquestes dues illes principals, hi ha moltes altres illes i illots de l'arxipèlag de Zanzíbar també d'extraordinària bellesa, com l'Illa de màfia.

Unguja es troba en l'Oceà Índic a uns 40 km. A l'est de Bagamoyo a Tanzània continental. La muntanyosa illa té uns 85 km. De llarg i entre 20 i 30 km. D'ample.

La majoria de la població viu de l'agricultura en les regions fèrtils de nord i oest de l'illa.

La part oriental de la illa és àrida i està coberta de barreres de corall, amb paradisíaques platges de sorra blanca vorejades per esculls, és un lloc ideal per als amants de l'submarinisme i el snorkel.

És imprescindible recórrer les petites aldees que esquitxen l'illa, on es barregen els costums africanes amb les asiàtiques i amb les tribals. Les platges són paradisíaques i compten amb palmeres, cocoters, bananers, mànecs, pebrers i plantes de clovis.

Aquesta illa més es caracteritza per la màgia i la història de la seva ciutat, Stone Town (Ciutat de pedra), coneguda com el cor cultural de Zanzíbar, amb pocs canvis en els darrers 200 anys. L'any 2.000 va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per ser un dels nuclis més importants de la cultura swahili.

Passejar per Stone Town és una experiència fascinant, on els seus sinuosos carrerons, animats de basars, mesquites i cases de l'estil àrab, ens transporten a l'època dels exploradors, els sultans i ens embriaga amb l'aroma de les espècies exòtiques. Recorrent Stone Town es percep l'encant dels mercats plens d'objectes curiosos, llocs locals de peixos i verdures fresques, cases de corall, cabanes de fang, etc.

L'excepcional arquitectura i la construcció dels seus edificis de pedra de corall i els seus carrers estrets et xopen de les influències de diverses cultures i tradicions portades pels diferents habitants de la ciutat. Cada edifici, les seves finestres, les portes tallades, les seves parets parlen d'un passat històric propi.

ITINERARI Zanzíbar:

Dies 08, 09 i 10 // 23, 24 i 25 març: Zanzíbar (E, -, c)
Mitja pensió al seu hotel i dies lliures per gaudir d'aquesta preciosa illa de l'Oceà Índic. 

Dia 11 // 26 mar: Zanzíbar - Nairobi - Barcelona (E, -, -) 
ESMORZAR i dia lliure Fins l'hora de l'Trasllat per a l'vol a Nairobi, on connectarem amb el vol de tornada a la nostra ciutat d'origen la nit de l'26 a l'27 de març. 

Dia 12 // 27 mar: Arribada a Barcelona (-, -, -) 

Nit en vol. Arribada a Barcelona i fi dels Nostres serveis. 

Extensió opcional ZANZÍBAR

VOLS previstos:
(Inclosos en el preu, i subjecte a variacions i disponibilitat).
 PW 712    22 MAR NAIROBI-ZANZÍBAR   19:10         20:50 
PW 715     26 MAR ZANZÍBAR-NAIROBI   19:30        21:10 
QR 1342  27 MAR NAIROBI-DOHA               00:55       06:45 
QR 145    27 MAR DOHA-BARCELONA       07:45       00:45


Extensió Zanzibar

Preu: 890 €

HOTELS PREVISTOS

Zanzíbar:
Karafuu Hotel
Conexión Internet Wifi: Si
https://www.karafuuzanzibar.com/

Habitació individual:
Consultar a l´agencia.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

- EXTENSIÓN opcional a zanzíbar incluye

Vuelos indicados en el apartado “Vuelos previstos” en clase turista (sujetos a disponibilidad en el momento de hacer la reserva).
Traslado de llegada y salida en Zanzíbar (en inglés).
4 noches en media pensión en el hotel Karafuu en habitaciones Garden.

- Coordinador durant el viatge del
Club Friendsteam.com: Gavi Tarragona.
(Minim 10 friends a Zanzibar).

No inclou

- Visat d'entrada a Tanzània (50 USD per persona).
- Menjars no especificats en l'itinerari.
- Begudes en els menjars, propines, maleters i, en general, res no especificat a l'apartat anterior.
- Activitats opcionals.
- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs

Informació i Reserves:

Tarannà Viatges amb sentit
A/A Fernando - 649 897 327
E-mail: fernando@taranna.com
C/Vallespir, 174. 08014 Barcelona
Ref: Club Friendsteam.com

Com es reserva:
1º Paga i senyal.
2º Un mes abans de el viatge import restant.
Grup maxim 17 friends!!

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Kenya + opció Zanzibar, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

DATA LÍMIT

Places limitades.
Grup maxim 17 friends!!

INFORMACIÓ D'INTERÈS:

PUNTS FORTS DEL VIATGE
Xofer / guia acompanyant local de parla castellana durant el safari. 
Safaris en vehicles 4x4 durant el safari amb finestra garantida. 
Visita de l'àrea de Monte Aberdares i les seves frondosos boscos de les terres altes de Kenya. 
Llacs de la Vall de l'Rift (Llac Nakuru). 
Reserva Nacional Masai Mara, el paradís de la fauna. 
Visita a un poblat Massai. 
Dinar al restaurant Carnivore a Nairobi. 
Possibilitat de fer una extensió a les increïbles platges de Zanzíbar a Tanzània. 

SOSTENIBILITAT EN AQUEST VIATGE
Tarannà rumb a l'turisme sostenible. En aquest viatge destaquem els serveis que fomenten l'economia local, afavoreixen la protecció mediambiental (i la fauna) i preserven la cultura local, la diversitat i la seva Patrimoni. 

Amb aquest viatge també col·laborem en la plantació d'arbres. 

El desig de Tarannà és fer felices les PERSONES en els viatges, oferint experiències i vivències úniques amb la màxima seguretat i qualitat, i al costat dels nostres viatgers i oficines receptives, aconseguir arribar a una meta, el Turisme Sostenible. Aquesta fita és un camí a recórrer, en el qual hem d'intervenir tots. 
● Des de l'any 2018, Kenya va començar la seva campanya de tolerància zero respecte a l'ús de les bosses de plàstic, conscients el problema que els plàstics i altres residus no biodegradables estan causant en el medi ambient. 
● Foment de l'economia local a través de la nostra visita a les comunitats locals. 
● Alguns dels allotjaments fomenten l'economia local, contractant a gent de les poblacions properes, gestionant les compres de proximitat o marcant pautes de sostenibilitat mediambiental, amb el bon ús i gestió de l'aigua, un bé escàs de país. 
● En els safaris l'albirament és de fauna en llibertat. Som molt respectuosos amb els animals i el seu hàbitat natural. En tot moment se segueixen les normes dels parcs i les indicacions dels nostres guies experts en la zona per a no alterar el seu ritme de la vida. 
● La nostra oficina a destí ha signat "valors i compromisos Tarannà", un document que aposta per l'ètica, defensa dels drets humans, foment d'impactes positius en la societat i el medi ambient. 

ASSEGURANCES OPCIONALS 
SEGUR AXA EXPRESS PLUS . Amb la compra del vostre viatge està inclosa una assegurança d'assistència i de cancel·lació (AXA VIP Plus Preex). L'assegurança indicat cobreix l'anul·lació de el viatge per a casos de complicacions i recaigudes de malalties preexistents, cròniques o degeneratives .. 

Les assegurances inclouen la COVID 19 entesa per la companyia AXA com a malaltia greu.

Com a alternativa, hi ha la possibilitat de contractar una altra assegurança de cancel·lació (AXA Expres Plus 2500) que contempla la possibilitat de cancel·lar el viatge per causa de Força Major del viatger, amb una franquícia de l'10% sobre l'import total de el viatge. Aquesta assegurança té un suplement de 120 euros per persona i en cas de voler-contractar ens ho heu de notificar en el moment de fer la reserva, ja que en cas contrari, la pòlissa contractada serà l'habitual (AXA VIP Plus Preex).

VISAT I REQUISITS D'ENTRADA 
El viatger haurà d'obtenir la documentació necessària per realitzar el viatge, inclòs el passaport i els visats. 

Heu disposar de l'passaport i de el DNI en regla amb una validesa mínima de sis mesos a comptar de la data de tornada de el viatge. Aquesta destinació requereix visat (50 USD), que es pot obtenir per internet o a l'arribada a país.

En el cas de realitzar l'extensió a Zanzíbar, també s'haurà de tramitar el visat de Tanzània (50 USD).

Aquests són els requisits necessaris per a la nacionalitat espanyola. Per a la resta de nacionalitats pot haver altres requisits, per la qual cosa és imprescindible informar Tarannà.

VACUNES
És imprescindible que prèviament a la formalització de la reserva, consulteu amb els serveis de Sanitat Exterior / Medicina Tropical de la vostra comunitat autònoma, les vacunes i / o requeriments mèdics que necessiteu per realitzar aquesta ruta: http://www.msc.es/ professionals / salut Pública / sanidadExterior / salut / centrosvacu.htm 

A data de publicació d'aquesta fitxa, no és necessària cap vacuna obligatòria, llevat de la de la febre groga si es fa l'extensió a Zanzíbar, ja que és necessària la presentació de la targeta de la vacuna de Febre Groga a l'arribada a Zanzíbar.

És obligatori que us feu una prova PCR amb resultat negatiu realitzada com a màxim 72 hores abans de l'arribada a Kenya, i porteu amb vosaltres un certificat en anglès durant el transcurs de tot el viatge.

Qualsevol modificació que es produeixi en les mesures preventives de país, s'informarà al viatger en la major brevetat possible.

SOSTENIBILITAT I BON GOVERN
Oficina receptiva a destí. 

La nostra oficina receptiva a destí ha signat el seu compromís de valors i ètica com a empresa amb Tarannà.

Seleccionem els proveïdors que ens ofereixen la qualitat que desitgem per als nostres viatgers. Viatjar amb seguretat i gaudir d'unes merescudes vacances són prioritats per a nosaltres. Treballem aquesta destinació amb un proveïdor que compleix amb aquests valors de qualitat i servei.Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS