Història del Club

simple website maker

Als voltants de 1990...

la primera festa...

l'inici de tot...

A partir de 1990... un grup d'amics vam organitzar les nostres pròpies festes per tal de passar-ho bé i conèixer nous amics. Un amic va portar a l'altre, i poc a poc aquest petit grup d'amics a través del boca / boca, anat creixent, fins a arribar ha ser el Club cultural, viatger i de lleure, més antic i més important de Catalunya.

Actualment Club Friendsteam.com el formem + / - 20.000 amics, amb un perfil semblant, solters / es, separats / des, i parelles, amb edats a partir dels 50 anys, en endavant. Organitzem, unes 250 activitats anuals. 

Molts amics, sobre tots els nous, ens pregunten quant de temps fa que tenim el Club. Aquí teniu una petita mostra dels nostres inicis...  

Una festa entre amics, ens va portar a una altra, i aquesta a una altra... fins convertir-nos en el Club d'amics (Singles), més antic d'Espanya.

Molts records, gairebé tots bons, moltes alegries, moltes festes, molts amics i moltes parelles que s'han conegut al nostre club....  

Nosaltres ens seguim divertint, si ens vols acompanyar, ja saps, vine amb nosaltres.  

Salut i força,  

Gavi Tarragona & Maribel Jordá 

I així fins ara, i amb moltes ganes de seguir divertint-nos. T´esperem...

27

Anys

des de fa més de 27 anys a Catalunya

21.000

Friends

més de 21.000 amics, amb un perfil semblant, solters/es, separats/es, parelles, persones amb edats que oscil.len de 50 a 65 anys (+/-)

3800

Activitats

Des de 1996 portem organitzades més de 3.500 activitats.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS