Què és el Club Friendsteam.com?

Som gent real, i un club divertit.
L'any 1996 com any oficial, un grup d'amics vam organitzar les nostres pròpies festes per tal de passar-ho bé i conèixer nous amics. Un amic va portar a l'altre, i poc a poc aquest petit grup d'amics a través del boca / boca, anat creixent, fins a arribar ha ser el Club cultural, viatger i de lleure, més antic i més important de Catalunya.
Actualment Club Friendsteam.com el formem + / - 20.000 persones, amb un perfil semblant, solters / es, separats / des, singles i parelles, amb edats a partir de 55 anys en endavant.
Organitzem, unes 250 activitats anuals.

Club profesional d´Amics & Singles & Parelles:
El Club Friendsteam.com, és un club professional, i compleix amb tots els tributs empresarials exigits per l'estat, així com els consegüents assegurances d'activitats.

Qui organitzem i formem el Club Friendsteam.com?
En aquests moments som un equip d'amics professionals, cadascun en el seu sector, que estem treballant i planificant totes les activitats que anem desenvolupant. Moltes vegades i esperem que així continuï, sota les indicacions que vosaltres mateixos, qu´ens aneu suggerint.
Com el Club ha anat creixent en activitats i àrees, ens hem organitzat de la millor manera possible, aquí veureu alguns dels que col · laborem, encara que sempre falta algun nou.

Gavi Tarragona

Director 607 08 28 59
gavi@friendsteam.com

Maribel Jordá

Director 630 02 56 93
maribel@friendsteam.com

Equip d'organització:


Staff:
Gavi Tarragona. Director.
Maribel Jordá. Directora.

Equip de RRPP/Col.laboradors:
Anna Jimenez.
Jordi Castells.

Professors i animadors balls:
Jorge Larry.
Toni Barber.
Toni Rios.
Anna Maria "Luckyone".
Victor C.  
 
Si te'ls trobes en qualsevol de les nostres activitats, sopars, festes, trobades... ells t'informaran i et presentaran nous friends, t'ajudaran ha que siguis un més de nosaltres, no et tallis i pregunta'ls directament... Però no oblidis que a les sopars / festes / viatges, sempre trobaràs al Gavi i Maribel.

 
Col.laboradors puntuals, en activitats diverses.
Tenim una sèrie d'amics integrants del propi Club, tots professionals, que col · laboren en realitzar activitats participatives per a tots els membres del Club; conferències, excursions, presentacions de llibres ...
Aquí teniu alguns. Recorda, tu també pots ser un d'ells. Fes-nos arribar la manera en què pots i vols participar, estarem encantats que ens aportis el teu gra de sorra als altres membres del Club.
 
El nostre objectiu:
"Només tenim un objectiu, divertir-nos i passar-ho bé, coneixent nous amics dins un entorn agradable, així de senzill".
"Treballem perquè cada dia el nostre Club sigui millor, però recorda teus consells són molt importants per a nosaltres"..

Ja saps, vine a divertir-te... aixi de fàcil...

Mobirise
T´ESPEREM!

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 08 28 59 - 630 02 56 93XARXES SOCIALS

Offline Website Creator