best css templates

Viatges  / Cap de setmana
Desembre.

Anem als Mercats Nadalencs
Alsàcia (França)

Del 4 al 9 Desembre 2023. Pont de la Puríssima. Club Friendsteam.com

ALSÀCIA MERCATS NADALENCS I LLUMS DE LIÓ
IDA AVIÓ STUTTGART + CIRCUIT + RETORN TREN LYON
04 DE DESEMBRE 2023 - 6 DIES / 5 NITS.

No tenim bloqueig de places.
Aquestes places estan molt demandades, si us interessen, reserveu-les molt ràpid. S'esgotaran aviat.

Mobirise

AMB ACOMPANYANT DES DE BARCELONA ALSÀCIA, MERCATS NADALENCS I LLUMS DE LYON

Els millors mercats de Nadal d'Alsàcia.

Alsàcia és coneguda pels seus mercats nadalencs autèntics, atípics i lluminosos. Des de Novembre,  es prepara amb els seus llums i els seus millors bretzels, seguint tradicions des de la ciutat més gran al poble més petit. Per Nadal, Alsàcia es vesteix de gala. Aquest viatge té un valor afegit que és passejar pel Festival de Llum que ofereix la ciutat de Lió durant uns dies al desembre. Nosaltres podrem passejar pels seus carrers apreciant els diferents jocs de llums que es projecten sobre les façanes dels edificis emblemàtics

Sortida des de Barcelona: Dilluns 4 desembre 2023.

04 DESEMBRE. BARCELONA – STTUTGART – COLMAR (210 Kms)
Presentació a l'aeroport de Barcelona a les 10.00 h. Reunió del grup amb el nostre guia, tràmits d´embarcament i sortida en vol directe a Sttutgart. Després de 2 hores de vol, en arribar, agafarem l'autocar que ens iniciarà el recorregut cap a Colmar. Dinar lliure NO inclòs. Entrarem a la famosa ciutat Balneària de Baden-Baden per fer una visita ràpida del seu mercat nadalenc. Seguirem camí fins al nostre hotel situat a Colmar. Sopar inclòs. Allotjament. 

05 DESEMBRE. COLMAR – EGUISHEIM – COLMAR (40 kms)
Esmorzar. Al matí ens desplaçarem fins a la ciutat d´Eguisheim per visitar-la. Considerat com un dels pobles més 
bonics d'Europa, i en què els mateixos Estudis Disney es van inspirar per crear la vila de Bella a la pel·lícula “La Bella i la Bèstia” és possiblement el poble més pintoresc de tots, de veritable conte, com si s'hagués quedat atrapat en el temps amb el seu traçat i arquitectura medieval. El seu petit nucli històric és circular i els carrers es reparteixen concèntricament, cadascú més bonic que l'anterior. Al centre, a la plaça i al costat de la font de Saint-Léon, és on es munta el seu Mercat de Nadal entre llums i adorns que ho cobreixen tot, tornarem a Colmar on farem el dinar, posteriorment farem la visita guiada, per descobrir la ciutat més ben conservada de l'Alsàcia, amb el centre històric de vianants, amb originals construccions d'estil purament alsacians que han fet de la zona un veritable barri-museu. Visitarem alguns dels seus mercadets nadalencs. Allotjament. 

06 DESEMBRE. COLMAR – OBERNAI – STRASBOURG – COLMAR (140 kms)
Esmorzar i sortida a primera hora en direcció a Obernai, una altra de les ciutats més boniques d'aquesta regió, té un gran patrimoni arquitectònic, amb la plaça central del Mercat com a gran referent. Obernai compta amb un dels mercats de Nadal més importants d'Alsàcia, dedicant una gran part als productes típics gastronòmics de la regió com el formatge, la xocolata, el foie gras o el vi. Continuarem a Strasbourg per gaudir la resta del dia de la capital d'Alsàcia. Dinar. A la tarda visita de Estrasburg amb guia local, famosa pel seu antic mercat de Nadal, que des de 1570 se celebra a la Plaça de la Catedral, i es va convertir en el mercat més antic de França. El poble sencer s'il·lumina durant tota la temporada festiva. A més dels tradicionals punts de venda, compta amb nombrosos concerts, animacions i espectacles. Amb 300 casetes de fusta repartits en 11 centres és un dels mercats de Nadal més grans a Europa. Tornada al nostre hotel i allotjament. 

07 DESEMBRE. DIA LLIURE OPCIONAL RUTA DEL VI I MERCATS (95 kms)
Esmorzar. Avui disposarem del dia lliure a Colamr, per gaudir-ne individualment. Opcionalment podem fer la ruta del vi d'Alsàcia, començant a la vila de Dambach-la-vie, on les carretes de veremar són ara la decoració d'aquesta bella ciutat medieval. La parada següent es farà a Ribeauville, dominat per tres castells en ruïnes; la localitat està exageradament embellida degut en part a les saludables vendes dels cèlebres grands crus d'Alsàcia, especialment el Riesling i Riquewhir, on les vinyes s'estenen fins a les mateixes muralles de la ciutat, sent el poble més bonic de tota la ruta; els viticultors de Riquewihr planten rosers a cada extrem de les fileres de les vinyes, tant per la seva bellesa com per ser detectors ràpids dels paràsits. Dinar en ruta i abans visitarem un dels cellers de D.O. amb degustació. (75€, inclou autocar, guia, dinar, visita celler amb tast 2 vins). Tornada al nostre hotel de Colmar i Allotjament. 

08 DESEMBRE. COLMAR – MULHOUSE – LYON “Festival de Llum” (410 kms)
Esmorzar. Sortida a primera hora cap al sud, passarem per la tercera ciutat més important d'Alsàcia: Mulhose i seguirem cap a Lió. Dinar en ruta. Arribarem a primera hora de la tarda. Arribarem al nostre hotel i posteriorment ens traslladarem al centre per poder passejar pels carrers il·luminats que ofereix la ciutat aquesta primera nit de Festival de la Llum. Sopar lliure. Allotjament. 

09 DESEMBRE. LIÓ – BARCELONA
Esmorzar. Matí lliure. Dinar brunch inclòs, Trasllat a l'estació del tren per agafar el tren que ens portarà a la nostra ciutat d´origen, Barcelona. Arribada a última hora de la tarda i FINAL DEL VIATGE.

Preu: 1.315 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
A Colmar: HOTEL PAUL & PIA 3***
A Lió: HOTEL CROWN PLAÇA-CITE
INTERNATIONALE****

Habitació individual:
290 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

 Bitllet d'avió BARCELONA – STUTTGART,
incloent 1 maleta facturada i taxes (70€).
 Bitllet de tren LYON - BARCELONA classe turista (pendent dhorari definitiu).
 Bus per a tot l'itinerari.
 Guia acompanyant tot el viatge, des de la estació de Sants.
 4 nits en hotel categoria turista a Colmar a centre ciutat HOTEL PAUL&PIA 3* o simila.r
 1 nit a Lió hotel CROWN PLAÇA 4*
similar
 4 dinars i 1 sopar amb aigua en gerra inclosa.
 Guia local a Colmar i Estrasburg.
 Auriculars per fer les visites..

No inclou

 Cap servei que no hagi estat especificat a l'itinerari.
 Begudes, cafès o licors als dinars i sopars.
 Despeses extres als hotels.
 Maleters.

NOTES:
 Sortida garantida amb 20 participants.
 El programa podria realitzar-se a la inversa, iniciant-lo a Lió i acabant a Sttutgart sense canviar el contingut
de les visites..

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge compartit amb Halcón Viatges.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Alsacia Mercats Nadalencs, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

No tenim bloqueig de places.
Aquestes places estan molt demandades, si us interessen, reserveu-les molt ràpid. S'esgotaran aviat.


Pont de Desembre: DUBLIN

Del 6 al 10 Desembre 2023. Pont de la Puríssima. Club Friendsteam.com

No tenim bloqueig de places.
Aquestes places estan molt demandades, si us interessen, reserveu-les molt ràpid. S'esgotaran aviat.

Mobirise

Del 6 al 10 Desembre 2023 - Pont Puríssima. Viatge compartit: Club Friendsteam.com & Viatges Halcón

Dublin:

Ciutat de la Literatura de la UNESCO, de gran valor històric i una capital sensacional que TripAdvisor ha anomenat dues vegades Ciutat més acollidora d'Europa.
Dublín, una ciutat tan íntima com un poble i tan acollidora com un pub irlandès. Emmarcades per muntanyes, centrades en un riu i vorejades per una bella badia, els carrers i carrerons de la ciutat estan plens d'animats edificis artístics i històrics, cafeteries de moda i pubs tradicionals. Passeja pels carrers i sent l'energia de més de 1.000 anys d'història: ressons dels víkings es barregen amb concorregudes boutiques, carrers empedrats ressonen amb les melodies dels músics de carrer i parcs del segle XVIII acullen festivals, sessions de cinema i mercats gastronòmics .s

Sortida des de Barcelona: Dimecres 6 desembre 2023.

DUBLIN  - 710 € - 5 dies/4 nits - Vols + Trasllats  - Hotels Academy Olaza Hotel*** + A.D - Excursió ½ dia Dublin - Assegurances basic 

Vuelos previstos: 
6 Dic: Barcelona - Dublin: 11.30 - 13.25 h. 
10 Dic: Dublin - Barcelona: 16.50 - 20.25 h.

Preu: 710 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Academy Olaza Hotel*** + A.D

Posibilitat hotel superior:
Harcourt Hotel****. Suplement 90 €.

Habitació individual:
Consultar agencia.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

- Vol de línia regular Barcelona/Dublin/Barcelona
amb Aer Lingus.
- 4 Nits d'estada a l'habitació estàndard amb bany i/o dutxes a l'hotel indicat o similar. Es pot triar un de més qualitat amb el consegüent augment de preu.
- Trasllats aeroport-Hotel-aeroport, amb assistència de guia de parla hispana.
- Visita de mig dia de Dublin, amb guia local de parla hispana.
- Assegurança bàsica de resistència de viatge.
- Taxes d´aeroport i carburant.

No inclou

- Cap servei que no hagi estat
especificat al preu inclou.
- Posibilitat hotel superior:
Harcourt Hotel****. Suplement 90 €.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge compartit amb Halcón Viatges.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Dublin, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

No tenim bloqueig de places.
Aquestes places estan molt demandades, si us interessen, reserveu-les molt ràpid. S'esgotaran aviat.


FRANÇA:
Mercats Nadalencs amb autocar.

Del 8 al 10 Desembre 2023. Pont de la Puríssima. Club Friendsteam.com
Carcassone - Perpignan - Narbonne - Colliure.

No tenim bloqueig de places.
Aquestes places estan molt demandades, si us interessen, reserveu-les molt ràpid. S'esgotaran aviat.

Mobirise

Del 8 al 10 Desembre 2023. Pont de la Puríssima. Viatge compartit Club Friendsteam.com & Viatges  Halcón.

Carcassone - Perpignan - Narbonne - Colliure. (Amb autocar PC: 415 €).

Mercats de Nadal del Sud de França.

Els millors mercats de Nadal del Sud de França 2023. Som molts els que quan s'acosta Nadal ens ve de gust fer una escapada per Europa a la recerca d'algun destí super nadalenc per comprar alguna bola per al nostre arbre, algun regal o simplement impregnar-nos de la màgia del Nadal. Per això, fa poc vaig escriure el post els millors mercats nadalencs d'Europa per visitar aquest 2023.

Sortida des de Barcelona: Divendres 8 desembre 2023.

DIA 1.  BARCELONA / GIRONA – CARCASSONE – PERPIGNEN 
Sortida al matí direcció França per arribar a la Vila Medieval Fortificada de Carcassonne, una de les viles medievals més belles de França amb 52 torres i més de 3 km. de muralla, declarada “Patrimoni de la Humanitat” per la UNESCO. Temps lliure per recórrer els seus animats carrers que ens transportaran a lèpoca medieval. Dinar en restaurant dins de la cité. Per la tarda ens traslladarem a Perpinyà on disposarem de temps lliure per recórrer la ciutat amb el seu típic mercat de Nadal amb casetes fetes de fusta amb productes artesanals de la regió i moltes idees i curiositats per regalar per Nadal. Arribarem al nostre hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 2. NARBONNE 
Esmorzar i sortida cap a la població Francesa de Narbonne on farem un recorregut per aquesta històrica ciutat fundada l'any 118 a.C. i que va ser la primera colònia romana fora Itàlia. Els seus 2.500 anys d'història expliquen millor que ningú per què passejar pels carrers de la ciutat suposa un veritable viatge a través del temps, els primers testimonis dels quals són els llambordes polits de la Via Domitia. Dinar en resturant. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el famós Mercat de Nadal de Barcarés. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 3.  FRANÇA – – MATERNITAT ELNA - CIUTATS D'ORIGEN. 
Esmorzar i sortida cap a la Maternitat d'Elna, tan vinculada al final de la guerra civil espanyola com a la 2a guerra Mundial, visitarem els seus jardins i la exposició a l'aire lliure. Continuarem a la bonica població Francesa de Colliure on destaca l'església i el far sobre la mateixa platja. Temps lliure per recórrer el seu mercat tradicional i els seus animats carrers amb aire bohemi i medieval, lloc d'inspiració de cèlebres pintors i residència a l'exili d'Antonio Machado. Continuarem fins a la frontera. Dinar especial de comiat i tornada al nostre lloc dorigen.

Preu: 415 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Hotel 3*** Sup.

Habitació individual:
120 €.

Preu per persona en habitació doble des de Barcelona
Des de Girona i Figueres: 370€ / Des de Lleida, Reus i Tarragona: 470€

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Autocar.
● Acompanyant des de origent.
● 2 nits d'hotel 3** /SUP situat a l'àrea Perpignan / Narbonne tipus Ibis Styles
● /Novotel
● Pensió completa amb aigua en gerra, excepte a l'últim esmorzar amb vi i cafè.
● Totes les visites indicades.
● Assegurança d'assistència.


No inclou

- Cap servei que no hagi estat
especificat al preu inclou.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge compartit amb Halcón Viatges.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a FRANÇA
 Mercats Nadalencs, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

No tenim bloqueig de places.
Aquestes places estan molt demandades, si us interessen, reserveu-les molt ràpid. S'esgotaran aviat.


Encara tenim més viatges !!!

A LA PRÒXIMA PÀGINA: gener 2024...

Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Nota important:
El Club Friendsteam.com no és una agència de viatges.
El Club Friendsteam.com, selecciona d'entre el ventall de viatges disponibles dels operadors turístics, que colaboren amb nosaltres, una selecció dels que ens semblen més interessants per a nosaltres. El Club Friendsteam.com, t'aconsella el viatge més adient, i propicia que el viatge es faci entre els amics del Club, i en general colabora a fer-te la experiència del viatge en grup més agradable i divertida.
 
Ara bé, en cap cas el club és responsable de l´organització i gestió del teu viatge. Cada viatge té la seva agència responsable, detallada a la web.
Al contractar qualsevol dels viatges descrits a la nostra página, entens i estàs d'acord que la responsabilitat de tots els serveis, components, reserves, rutes, assegurances, imports, canvis i planificació en general, és de l'agència on realitzes la reserva i pagament del viatge, i no del Club Friendsteam.com.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS