web maker

Viatges  / Cap de setmana
Febrer 2025.

Carnavals Venecia 2025
Coordina Maribel Jordà.
Estada en un vaixell.

Del 25 de Febrer, al 1 Març 2025. 5 dies/4 nits. Club Friendsteam.com

IMPORTANT RESERVES.
Tenim sols, 20 places.
Dia maxim reserves:
Dimarts 23 d´Abril!!

Mobirise

Carnavals de VENÈCIA 2025, amb la Maribel Jordà.  Club Friendsteam.com. 
Del  25/02/2025 al 01/03/2025 - Estada en un vaixell. Grupo exclusico Club Friendsteam.com

Els Carnavals de Venècia, són una atracció mundial, hem d'organitzar-ho amb molt de temps d'anticipació, per mantenir les reserves.

Així que ja saps, si vols viure un dels majors espectacles del món, amb la coordinació de Maribel Jordà, i amb l'estada durant els carnavales en un vaixell, mira't amb detall la nostra oferta de viatge, és espectacular. Inclou pràcticament tot, vaixell, PC, excursions, festes, animació, creació de la teva màscara, coordinació des de Bcn i durant tot el viatge, amb la Maribel Jordá.... però recorda: RESERVES. Tenim sols, 20 places. Dia maxim reserves:  Dimarts 23 d´Abril!! 

Dia 1: VENÈCIA 
Embarcament a les 18 h. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord i nit lliure per Venècia. 

Dia 2 : VENÈCIA - MAZZORBO
Al matí, excursió: La Venècia secreta després dels passos de Casanova. Deixeu-vos captivar pels tresors de la ciutat romàntica per excel·lència seguint els passos del famós seductor Giacomo Casanova. Descobriu els secrets de la seva vida passejant pels carrerons i passatges coberts de la Sereníssima. Pel camí, es creuarà amb diversos personatges disfressats que es van fer amb Casanova, com el poeta Baffo, el noble Bragadin i una cortesana. A la tarda, navegarà per la llacuna veneciana fins a Mazzorbo. Aquest viatge poètic a través dels canals serpentejants i les extensions obertes de la llacuna, entre la majestuositat de Venècia i la tranquil·litat intacta de Mazzorbo el transportarà a un món intemporal.
Temps lliure per descobrir l'illa de Burano, famosa a tot el món pels seus encaixos, així com per les magnífiques casetes de colors que voregen els canals d'aquest poble de pescadors. Tot seguit, sortida en excursió per descobrir l'illa de Murano. Amb vaixell privat, arribarà a l'illa de Murano, coneguda mundialment per la seva producció de vidre. Visitarà un taller per assistir a una demostració de bufat de vidre. El bufa del vidre balla com una antiga melodia, portant l'herència d'una tradició que es remunta a través dels temps.

Al cor dels tallers, els mestres vidriers maniobren amb gràcia les seves varetes, insuflant vida a una ardent bombolla de vidre que pren forma entre mans expertes, 
per la resplendor d'un arc de Sant Martí que emergeix de les flames. Sorgeixen motius delicats que capturen l'essència de la llum en una dansa eterna de colors vius i formes diverses. 

Dia 3: MAZZORBO - VENÈCIA
Matí de creuer per la llacuna fins arribar a Venècia. Degustació de fritolle a bord. Els fritolle són unes pastes dolces fregides semblants als bunyols. Però són molt més que això! Una intel·ligent combinació d'ingredients: una massa fermentada i un oli de qualitat a la temperatura adequada, amb farcit o sense. Cada any, al febrer, els venecians van a la recerca dels millors de la ciutat. A la tarda, excursió: visita al teatre La Fenice.

Des de l'exterior, el teatre sembla menys imponent que molts dels altres edificis històrics de Venècia, però les aparences enganyen, perquè així que es creuen les portes del teatre, s'entra en una altra dimensió. Quedarà impressionat per aquest grandiós conjunt: des de les genuïnes butaques fins a les gegantines làmpades d'aranya, des dels colors de les parets i els decorats fins al sostre, on els àngels voletegen sobre vostè. Des dels tons càlids del taronja i el vermell, passant pel blau cel i el verd, fins als nombrosos elements daurats, aquest 
teatre és una autèntica festa per a la vista. Una visita al teatre La Fenice durant el Carnestoltes de Venècia és una experiència única, que combina el patrimoni musical del teatre amb la brillantor i la màgia del Carnaval. Nit de gala. 

Dia 4: VENÈCIA 
Excursió: visiteu un taller i creeu la vostra pròpia màscara veneciana. Uniu-vos a un autèntic taller de màscares venecianes per viure una experiència única. Còmodament assegut, descobrireu els secrets i significats d'aquests símbols de la ciutat i el seu Carnaval. Considerades joies per la seva bellesa i refinament, normalment estan fabricades amb materials com paper maixé, palla, tela i cuir, i decorades amb elements com a pintura, perles, pedres precioses o ornaments metàl·lics. Participarà en la creació de la seva màscara veneciana, que es portarà a casa un cop finalitzat el taller.
Tarda lliure per gaudir de les celebracions del Carnaval de Venècia. Participeu de la festa en un ambient màgic en aquest teatre a l'aire lliure on l'exuberància i l'extravagància són les consignes.
 Admireu les desfilades de màgics disfresses de colors fantàstics al cor de la Ciutat dels Dogos. Cada dia hi ha una desfilada i un concurs per triar la disfressa més bonica. Una excepcional vetllada privada a Ca'Sagredo(1), un palau del segle XV a la vora del Gran Canal. Aquest lloc màgic respira romanticisme, mentre que el saló de ball i les sales, opulentament pintades a la fresca, ressonen amb els esdeveniments èpics del passat. Tan sols pujar els esglaons de la seva imponent escala de marbre, adornada amb estàtues de querubins, fa impressió de reialesa. Arlequí, Brighella i Colombina us rebran abans de prendre l'aperitiu. A continuació, serà pagat amb un sopar amenitzat 
per música barroca. Al final de la vetllada, si ho desitja, pot perllongar el viatge aventurant-se pels carrerons i les ribes dels misteriosos canals de Venècia en un passeig nocturn. Els carrers empedrats, banyats per una llum suau i tènue, creen una atmosfera encantadora que capta l'esperit hipnotitzador de la Sereníssima.
A cada cantonada, sumptuoses màscares i elaborades disfresses es fonen en la foscor, emergint intermitentment de les ombres com a espectres del passat. La nit afegeix una aura de misteri a aquestes extravagants disfresses, transformant cada màscara en una obra d'art efímera que es revela a la resplendor dels fanalets venecians. 

Dia 5: VENÈCIA
Esmorzar bufet a bord. Desembarcament a les 9 h. Aeroport, i tornada a Barcelona.

IMPORTANT RESERVES.  Tenim sols, 20 places.  Dia maxim reserves:  Dimarts 23 d´Abril!! .


Preu: 1.340 €

Habitació individual:
Consulteu agencia. 

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

 ● Creuer amb pensió completa des del sopar del dia 1 fins al desdejuni bufet del dia 5.
● Excursions esmentades al programa.
● Begudes incloses a bord (excepte cartes especials)
● Allotjament en camarot doble climatitzat amb dutxa i WC
● Animació - assistència de la nostra animadora a bord.
● Còctel de benvinguda.
● Nit de gala.
● Assegurança d'assistència/repatriació.
● Taxa de gestió d'equipatge.
● Taxes portuàries.
● Coordinadora des de Barcelona:
Maribel Jordà.

No inclou

● Vols Vueling, 275 €. fins 9 Abril 2024.
A partir aquesta data, a demanada,
segons tarífa de Vueling.

● Les begudes que apareixen a les cartes especials, les begudes que es consumeixin
durant els àpats de les excursions o en els trasllats.
●  Assegurança de anul·lació/equipatge.
● Despeses personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge exclusiu:
Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Venècia
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

IMPORTANT RESERVES.
Tenim sols, 20 places.
Dia maxim reserves:
Dimarts 23 d´Abril!! 


Encara tenim més viatges !!!

A LA PRÒXIMA PÀGINA... març 2025

Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Nota important:
El Club Friendsteam.com no és una agència de viatges.
El Club Friendsteam.com, selecciona d'entre el ventall de viatges disponibles dels operadors turístics, que colaboren amb nosaltres, una selecció dels que ens semblen més interessants per a nosaltres. El Club Friendsteam.com, t'aconsella el viatge més adient, i propicia que el viatge es faci entre els amics del Club, i en general colabora a fer-te la experiència del viatge en grup més agradable i divertida.
 
Ara bé, en cap cas el club és responsable de l´organització i gestió del teu viatge. Cada viatge té la seva agència responsable, detallada a la web.
Al contractar qualsevol dels viatges descrits a la nostra página, entens i estàs d'acord que la responsabilitat de tots els serveis, components, reserves, rutes, assegurances, imports, canvis i planificació en general, és de l'agència on realitzes la reserva i pagament del viatge, i no del Club Friendsteam.com.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS