Viatges / Cap de setmana
Setembre 2024

Caminito del Rey

Del 4 al 11 de Setembre 2024. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

T'animes a recórrer un dels recorreguts més espectaculars del món? I algunes de les regions més boniques, dels voltants de Màlaga?
Vine amb nosaltres al Caminito de Rey, a la província de Màlaga. 
Sota la presència del riu Guadalhorce, partint de la localitat d'Ardales i com a meta final, la localitat del Chorro, al cor de la província de Màlaga, ens trobem amb el Caminito del Rey. Una de les sendes més espectaculars del món on podrem gaudir d'hora i mitja de recorregut a través dels 7,7 quilòmetres que discorren al llarg del Congost dels Gaitans.. 

Sortida des de Barcelona: 4 de Setembre 2024.

 DIA 1. CIUTAT D'ORIGEN – MÀLAGA
Presentació una hora abans de la sortida a l´estació de tren. Sortida amb tren AVE amb destinació a Màlaga. Arribada i trasllat al hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 2. MÀLAGA - MIJAS
Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem Màlaga amb guia local, declarada Conjunt Històric, poques ciutats al món presenten una superposició tan àmplia d'empremtes del pas de civilitzacions al llarg dels segles, tant d'Orient com d'Occident, en un espai urbà tan reduït. Restes fenicis, púnics, romans, àrabs... converteixen el centre de la ciutat en un autèntic palimpsest històric en què conviuen monuments com el Teatre Romà, l'Alcassaba, la Duana, la Jueria i un ric patrimoni arqueològic soterrat. Visitarem la Catedral de Santa Maria de l´Encarnació (entrada inclosa). Tornada a l'hotel i dinar. A la tarda visitarem Mijas, l'església de la Immaculada Concepció i la Casa Museu de la Vila (Museu Etnogràfic de Mijas, recull els antics oficis tradicions de la Vila de Mijas on es pot contemplar la recreació de molins d'oli, una celler de vi, un forn, una casa tradicional a més d'expositors temporals de pintura, fotografia i història. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 3. RONDA
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Ronda per a visita amb guia local. A la mil·lenària Ronda s'uneixen i enllacen els fils que conformen el teixit multicolor d'una de les ciutats més interessants de tota Andalusia. El paisatge, l'urbanisme, la història, la llegenda romàntica de bandolers de sonat nom, l'espai on neixen i es fan toreros i artistes que seran sempre, fan de Ronda una ciutat única. Dinar a restaurant. Sopar i allotjament. 

DIA 4. ANTEQUERA
Esmorzar a l'hotel. Al matí visita d'Antequera, que compta amb una bella alcassaba i nombroses esglésies i monestirs, així com un nucli antic de gran renom. Tornada a l'hotel per dinar. Sopar i allotjament. 

DIA 5. DIA LLIURE
Dia lliure en règim de pensió completa. 

DIA 6. L'AXARQUIA: FRIGILIANA, NERJA
Esmorzar a l'hotel. Al matí en realitzarem una excursió per conèixer Frigiliana, coneguda com el poble més bonic d'Andalusia. Compte amb un bell barri morisc i les típiques cases blanques plenes de flors. Continuarem la visita a Nerja, per acabar d'amarar-nos de l'essència andalusa. Dinar al restaurant. Entrada a les Coves de Nerja. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 7. CAMÍ DEL REI
Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem el Caminito del Rei (entrada inclosa), antic accés per als operaris a la construcció del salt d'aigua a principis del S.XX al riu Guadalhorce, aquest transcorre entre parets d'un congost en un entorn natural de gran bellesa. Des de la rehabilitació el 2015, és una de les visites imprescindibles de la província de Màlaga. Tornada a l'hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 8. MÀLAGA - CIUTAT D'ORIGEN
Esmorzar a l'hotel. Dinar per compte del client. Trasllat a l'estació de tren de Màlaga per agafar tren amb destinació a la ciutat dorigen. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu: 713 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● HOTEL KRISTAL 3*
● HOTEL COMPLEX MONARQUE TORREBLANCA 4****
● HOTEL EL PORT 3***
● HOTEL BLUE SIGUI A L'ANDALUS TORREMOLINOS 4****
● ALUA COSTA PARK 4****
● RÈGIM SEGONS PROGRAMA.

Habitació individual:
Consulteu agencia.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren AVE Barcelona – Màlaga – Barcelona.
Opció sortida des de Girona (sup 35€), Tarragona i Lleida.
● Autocar durant tot el recorregut.
● 7 nits d'estada a l'hotel . Hab. doble.
● Estada en règim Segons Programa.
● Begudes incloses (aigua/vi) en
dinars i sopars.
● Guia acompanyant des d'origen
durant tot el circuit.
● Entrada a la Casa Museu de la Vila,
a Mijas.
● Entrada a la Catedral de Santa Maria
de La Encarnació, a Màlaga.
● Entrada al Caminito del Rey. 
● Entrada Coves a Nerja. 
● Guies locals a Màlaga i Ronda. 
● Segur viatge.

No inclou

● Serveis Extres a l'Hotel.
● Tot allò no indicat a l'apartat
“El preu inclou”.
● 25 € gestió agencia.
● Seguro opcional. Consulteu. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/ Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com


Viatge compartit amb Viatges Halcón.


TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Caminito del Rey,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhauris places!!
Nos vamos a:
Gran Tour Sicília


Del 10 al 17 Setembre 2024 - Club Friendsteam.com

Mobirise

Viaje compartido con Viajes Halcón:

PRECIO DINAMICO:
 
Cuanto más se acerque la salida del viaje, existen posibilidades de que el viaje se incremente el precio, por motivo de los vuelos. Así pues, cuanto antes reserves mejor. Plazas limitadas. 

Sicília:
Sumergirse en Sicilia, donde un mar de arte, cultura, y naturaleza te seducirá y se convertirá en un amor eterno 
Una zona predominantemente montañosa que se gana el corazón de los turistas de todo el mundo con su maravilloso mar y sus ricas ciudades con encanto propio. Sicilia es una isla de postal caracterizada por las huellas imborrables de los pueblos que la han habitado y hecho única, entre testimonios artísticos y culturales de valor incalculable.. 

DÍA 1. CIUDAD DE ORIGEN - PALERMO. 
Presentación en el aeropuerto dos horas antes de la salida del vuelo con destino Palermo. Llegada y traslado al hotel. Alojamiento. 

DÍA 2. PALERMO.
Desayuno. Salida para realizar una visita panorámica de la capital siciliana. Recorreremos su centro histórico, con sus bellos palacios normandos, estrechas calles y hermosas plazas, así como su Catedral y la Capilla Palatina, las cuales visitaremos. (Almuerzo incluido en opción paquete de comidas). Tarde libre. Te recomendamos una excursión opcional a Monreale, donde veremos su Catedral, cuyo interior es considerado uno de los más bellos de Europa y recorremos su centro histórico. Traslado al hotel. (Cena incluida en opción paquete de comidas). Alojamiento. 

DÍA 3. PALERMO - SEGESTA - VALLE DE LOS TEMPLOS -AGRIGENTO.
Desayuno. A primera hora de la mañana nos dirigiremos hacia Segesta, donde visitaremos su templo dórico, situado en el borde de un profundo cañón, en medio de montañas agrestes y yermas. Continuaremos nuestra ruta hacia Agrigento. (Almuerzo incluido en opción paquete de comidas). Por la tarde, realizaremos una excursión guiada del Valle de los Templos, uno de los conjuntos griegos mejor conservados del mundo. Podremos ver el templo de Júpiter Olímpico, el templo de la Concordia, en un estado de conservación perfecto y una de las más perfectas y elegantes obras de la arquitectura dórica. Tiempo libre y traslado a nuestro hotel en la Región de Agrigento. Llegada al hotel. (Cena incluida en opción paquete de comidas). Alojamiento. 

DÍA 4. AGRIGENTO - RAGUSA - NOTO - SIRACUSA.
Desayuno. Salida hacia Ragusa, ubicada entre barrancos y laderas de los Montes Iblei. Tiempo libre para pasear por sus empinadas calles y plazas y conocer la Catedral del siglo XVIII con una de las fachadas más impresionantes y hermosas de Sicilia. (Almuerzo incluido en opción paquete de comidas). A primera hora de la tarde nos dirigiremos hacia Noto, joya del barroco siciliano y declarada Patrimonio de la Humanidad por la Unesco desde el año 2002. Tiempo libre para admirar la Catedral totalmente renovada tras varios años de restauración, así como pasear por sus calles llenas de tesoros arquitectónicos. Continuación a Siracusa, la cual se extiende a lo largo del mar, junto a la isla de Ortigia. Llegada al hotel. (Cena incluida en opción paquete de comidas). Alojamiento. 

DÍA 5. SIRACUSA - REGIÓN CATANIA.
Desayuno. Salida para realizar una visita panorámica, de la ciudad y la zona arqueológica de Siracusa, que fue fundada en el 734-733 a.C, con el nombre de Syraka, y que cuenta con un pasado glorioso, ya que se convirtió en la tercera urbe más rica del mundo heleno y una de las más influyentes de todo el Mediterráneo. Descubriremos sus monumentos más importantes como el templo de Minerva, transformado en catedral cristiana, el anfiteatro romano, la Oreja de Dionisio, el Altar de Hierón, etc. (Almuerzo incluido en opción paquete de comidas). Tarde libre, en la que te proponemos una agradable excursión opcional en la que realizaremos un paseo en barco por la Bahía de Siracusa. Salida hacia nuestro hotel en la Región de Catania. Llegada al hotel. (Cena incluida en opción paquete de comidas). Alojamiento. 

DÍA 6. REGIÓN CATANIA - VOLCÁN ETNA - TAORMINA - REGIÓN CATANIA.
Desayuno. Por la mañana, salida hacia el volcán Etna, el más alto aún activo de Europa. Subiremos sus laderas hasta el punto máximo donde se permite la llegada de los autobuses y llegaremos hasta el refugio Sapienza, a 1.800 metros de altitud, desde donde se pueden observar algunos de los cráteres apagados, los llamados “Crateri Silvestri”. Durante siglos, el volcán ha creado un lugar donde naturaleza, cultura e historia se han unido para dar lugar a un paraje único en el mundo. (Almuerzo incluido en opción paquete de comidas). Por la tarde, nuestra ruta nos llevará hasta Taormina, magnífica ciudad situada en las laderas del Monte Tauro. Realizaremos una visita panorámica por la ciudad para descubrir sus románticas callejuelas y visitaremos el teatro Griego, desde donde obtendremos unas magníficas vistas del Etna y el mar Jónico. Regreso a nuestro hotel en la Región de Catania. (Cena incluida en opción paquete de comidas). Alojamiento. 

DÍA 7. REGIÓN CATANIA - CATANIA - REGIÓN DE CATANIA.
Desayuno. Salida hacia Catania, que es la ciudad más importante de la costa oriental siciliana, y que se caracteriza fundamentalmente por sus construcciones realizadas en piedra volcánica. Realizaremos una visita con guía local, en la que pasaremos por sus monumentos más importantes, como la Catedral, la fuente del Elefante, la Abadía de Santa Ágata, etc. En la tarde, al ser Sicilia una tierra donde la viticultura ocupa un lugar muy importante desde la época de la presencia griega, que se remonta más allá del siglo VIII a.C., realizaremos una interesante excursión, en la que visitaremos una bodega donde, además, degustaremos el excelente vino local. Regreso a nuestro hotel en la Región de Catania. Alojamiento. 

DÍA 8. REGIÓN DE CATANIA - CATANIA - CIUDAD DE ORIGEN.
Desayuno. Tiempo libre hasta la hora que se indique el traslado al aeropuerto para tomar el vuelo a su ciudad de destino. Llegada y fin de nuestros servicios.

Precio: 1.154 €

Habitació individual:
Consultar agencia.

COMPARTIR HABITACIÓN:
Somos un Club de Singles/Amigos, y normalmente no hay problema. Cuando hagas la reserva, lo comentas, y dentro de nuestras posibilidades, compartirás con algún amigo del Club.

El precio incluye:

- Hotel Habitación doble.
- Visitas panorámicas de Palermo, Siracusa, Taormina y Catania, con guía local.
- Otros lugares comentados por nuestro guía: Segesta, Ragusa y Noto.
- Visitas de la Catedral y la Capilla Palatina en Palermo, entradas incluidas, con guía local.
- Visita del templo dórico de Segesta, entrada incluida, con guía acompañante.
- Excursión al valle de los Templos, entrada incluida, con guía local.
- Excursión a la zona arqueológica y Catedral de Siracusa, entradas incluidas, con guía local.
- Excursión al volcán Etna con guía acompañante.
- Visita del teatro Griego de Taormina, entrada incluida, con guía local.
- Visita una bodegas de vino y degustación
en la Región de Catania.
- Servicio de audio individual.

No incluye:

● Servicios extras en el Hotel.
● Todo lo no indicado en el apartado "El precio incluye".
● 25 € gestión agencia.
● Seguro opcional. Consultar. 

RESERVA

Para reservas, cobros y documentación, diríjase:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viaje compartido:
Club Friendsteam.com & Viajes Halcón.

INFORMACIÓN IMPORTANTE
El precio que se muestra en este presupuesto es el vigente en el momento de la realización del mismo. Las tarifas de los proveedores son dinámicas por lo que el precio puede variar en el momento de formalizar la reserva en Viajes Halcón mencionado.

ENCUENTRO VIAJEROS:

Encuentro de viajeros a Sicilía, (antes de la salida). En nuestro Club, es tradición realizar un encuentro previo (cena), para conocernos todos antes del viaje. Hacemos una mesa especial para los componentes de este viaje. Es importante asistir a este encuentro, aunque no obligatorio. El viaje se hace más ameno y divertido. Te lo decimos por experiencia. Recuerda que si vienes a la cena, debes reservar.


Una buena compañía es el éxito de
cualquier viaje.

FECHA LIMITE:

FECHA LIMITE:
Hasta agotar plazas.
Plazas limitadas. 

CREACIÓN GRUPO de WhatsApp:
Crearemos un grupo de whatsApp. Este grupo tendrá varias funciones. Presentarnos los que no hayamos tenido ocasión de ir a la cena encuentro. Comunicarnos entre nosotros, y nos dará la posibilidad, de intercambiarnos fotos y mensajes durante el viaje. Al finalizar el mismo, el grupo permanecerá unos dias abierto, y luego lo cerraremos. Creuer Virgin Scarley Lady PREMIUM
Only Adults

Del 15 al 22 Setembre 2024 - Club Friendsteam.com
Coordinació durant el viatge: Gavi & Maribel

Mobirise

CREUER Espectacular i molt exclusiu!! Coordinació durant el viatge: Gavi & Maribel.

Del 15 al 22 Setembre 2024. Club Friendsteam.com
Marxem de Creuer en un vaixell increïble. Sembla que ho han dissenyat per a nosaltres. 
De coordinadors durant el viatge, hi seran Gavi & Maribel.
Creuer Virgin Scarley Lady - Only Adults. Sortida des de Barcelona. 
Creuer PREMIUM, Only només ADULTS, amb uns serveis Premium.

Itinerari: Barcelona - Marsella - Cannes - Córcega - Ibiza - Barcelona

Unes festes i una gastronomia especial al vaixell.
Tenim aquestes dates de setembre. Anirem a descobrir nous plaers dels creuers. Un nivell superior.
Tenim poques places, la reserva és immediata. Així doncs, si voleu experimentar nous conceptes de Creuer, aquesta és vostra oportunitat.

Vaixell: Scarlet Lady
Categoría 5***** - Any de Construcció: 2021. 
Tonelatge: 110.000 | Pasatgers: 2762 | Tripulans: 1150.
Eslora: 277 | Manga: 38 | Camarots: 1404 | Idioma: Inglés.

Itinerari:
15/09/2024 - Barcelona 18:00. 
16/09/2024 - Marsella 08:00 19:00.
17/09/2024 - Cannes 08:00 21:00. 
18/09/2024 - Corcega 08.00 17:00.
19/09/2024 - Navegació. 
20/09/2024 - Ibiza 19:00. 
21/09/2024 - Ibiza 17:00. 
22/09/2024 - Barcelona 06:30.           

EL SÚPER VAIXELL EXCLUSIU, Only Adults:

LA REVOLUCIÓ DEL TOT INCLÒS!
Tots els restaurants d'especialitat + 20 espais gastronòmics + Begudes essencials + Wifi + Propines + Classes de fitness + Espectacles i Entreteniment + $300 BAR TAB PER BEGUDES ALCOHOLICAS i PREMIUM i A MÉS UPGRADE DE CAMAROTE EXTERIOR A BALCÓ GRATIS

Vaixell Scarlet Lady. Only Adults.
Amb un nom que equilibra la dualitat de la brillantor iridiscent dels set mars amb la ferotge intel·ligència de les dones de tot el món, Scarlet Lady, el nostre quart vaixell de la flota, irromp en escena amb una intenció brillant i viva, llest per portar-lo per tothom

L'Scarlet Lady farà creuers des de Barcelona el 2024 només per a adults amb un ambient modern i divertit a bord. En aquest creuers premium tots els restaurants d'especialitat estan inclosos en el preu, així com Internet WiFi, refrescos bàsics i més.

T'imagines un creuer que fa nit a Eivissa perquè puguis gaudir dels clubs?

INCREÏBLE!
Descobriu l'Scarlet Lady a vista de dron!
Coneix el Scarlet Lady amb aquest emocionant vídeo volant a través deles seves instal·lacions en un dron.
Vídeo del vaixell: https://www.youtube.com/watch?v=6fsO6anj2Xg&t=2s

Característiques
Soft Drinks incloses
Totes les begudes essencials incloses, cafè i te, aigua amb i sense gas, sucs i soft sodes refrescants.

Restaurants d'especialitat inclosos
Inclou més de 20 restaurants d'especialitat deliciosos, des de rostidors, barbacoes coreanes, elaborats brunch a un mercat de menjar internacional, tots amb ingredients frescos, i opcions 24/7 per acabar amb qualsevol antull.

Classes de Fitness Incloses
Des de ioga al clarejar i boxa a l'aire lliure fins al ciclisme indoor i exercicis de bungee: tindrà accés complet a classes i equips de gimnàs d'última generació i il·limitades oportunitats de suar.

Espectacles inclosos
Amb una Programació original, salvatge i suggeridora, que us submergeix en un gran festival d'entreteniment i aprofundeix en les arrels musicals de la marca Virgin.

Propines Incloses
La tripulació està realment feliç dajudar que les seves vacances siguin úniques. Així que deixeu-vos acaronar, proveu-ho tot i gaudiu d'una beguda (o dues) sabent que totes les propines estan cobertes.

Wifi inclòs
Tan essencial com laigua, a bord dels creuers Virgin tens Wifi Gratis per a tots i tot - posts, mails, selfies i estar connectat amb els teus.

Nits fins tard I LLUMS DE NEÓ
Amb una programació similar a un festival que presenta produccions originals, primeres a arribar al mar, extraordinaris actes emergents i experiències immersives, l'entreteniment que experimentarà a bord és una cosa que mai abans no havia vist. És salvatge. És estimulant. És tot un espectacle.

I no podria ser res més. Aprofundint les nostres arrels musicals, hem col·laborat amb els directors, coreògrafs i artistes més famosos del món per crear l'entreteniment en viu que només una marca Virgin podria crear.

Festa de ball sense títol
PRODUÏDA per Sam Pinkleton i Ani Taj. Aquest vídeo musical exagerat i escena de club és una festa de ball absurda... amb un toc d'estil antic del món de l'espectacle. Pren una copa i queda't al (des)moment de tot.

PRODUÏT pels 7 Dits. La nostra trepidant versió de Romeu i Julieta, amb un elaborat gir circense. Mira com dos grups lluiten contra el desig de superar-se l'un a l'altre mitjançant actes elegants i que desafien la mort.

CREAT pels 7 Dits. Mitjançant l'ús de tecnologia etèria i coreografia electritzant, aquesta producció atrevida i bella explora el significat (o la insignificància) de la connexió incidental durant els nostres viatges personals.

Presentat per House of Yes de Brooklyn, Heartbeat és una festa de ball èpica: una celebració de l'expressió artística a través dels nostres passadissos amb miralls fins a The Manor. Amb barreges de house, groove, funk, pop i disc a la pista de ball, no importa quina sigui la teva època musical favorita, aniràs a la pista de ball sabent que vibraràs amb ella.

Festival actes a l'escenari
Seguint l'exemple de les actuacions estilo festival, la nostra rotació de comediants, mags i artistes especialitzats el mantindran entretingut amb el seu estil únic de teatre i exhibició. A través de la comèdia, la música o la participació del públic, experimentaràs una cosa diferent durant cada espectacle atractiu.

ÉS UN ESPECTACLE NAVAL!
Amb The Manor transformant-se en un club de sopar, gaudiu d'una mica de nostàlgia amb un toc (naturalment) en aquesta barreja de programes d'entrevistes nocturns i varietats de la vella escola. Amb un menú de menjar deliciós, música en viu, comèdia, actuacions exclusives i una mica de l'inesperat: aquest espectacle és el SHIP.

Preu: 1.580 €

Camarot doble.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Ruta amb el vaixell:
Virgin Scarley Lady- Only Adults.
● Camarot doble.
● PC durant tot el trajecte.
● 150 $ pax. per gastar al vaixell.
● Wifi durant tot el viatge.
● Soft Drinks incloses
● Totes les begudes essencials incloses, cafè i te, aigua amb i sense gas, sucs i soft sodes refrescants.
● Restaurants d'especialitat inclosos.
● Classes de Fitness Incloses
● Propines incloses.
● Assegurança de viatge.
● Coordinació durant el viatge:
Gavi & Maribel. 

No inclou

- Excursións no incloses.
- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals.
- Activitats no especificades en l'itinerari. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge exclusiu:
Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Reserva:
Termini màxim garantit:
Dimecres 5 de Juny.
Places limitades.

Pagament:
- 200 € + Assegurança.
Import no reemborsables excepte motiu cobert per la pòlissa de cancel·lació addicional si es contracta.
- 80 dies abans de la sortida, la resta.

Portugal Monumental / Avió

Del 22 al 29 Setembre 2024 - Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

OPORTO - ÓBIDOS - FÀTIMA - TOMAR - LEIRE - LISBOA - COIMBRA – ALCOBACA - SINTRA – CASCAIS
BOCA DO INFERN I ESTORIL - 
BATALHA – NAÇARÉ.

Sortida des de Barcelona:  22 de Setembre 2024.

DIA 1. BARCELONA – OPORTO
Presentació a l'aeroport de Barcelona per embarcar amb destinació Porto. Arribada i trasllat a la ciutat. Visitarem la ciutat de Porto amb guia oficial, a la vora del Riu Duero i coneixerem llocs tan emblemàtics com el Pont de Dom Lluís I, la Catedral, la Torre dels Clergues, el Palau Arquebisbal i el Teatre de Sao Joao. Tindrem l'oportunitat de conèixer la famosa llibreria Lelo i Irmao, catalogada com una de les més boniques del món. Dinar per compte del client i temps lliure per conèixer pel nostre compte els racons ocults de aquesta bella ciutat. A l'hora assenyalada trasllat a l'hotel a Fàtima, sopar i allotjament. 

DIA 2. ÓBIDOS - FÀTIMA
Esmorzar. Al matí Visita de Óbidos, ciutat envoltada per una muralla fortificada. Veurem els seus bells carrers amb aspecte medieval. La seva història és un resum de totes les cultures que van fer gran Portugal. Dinar a l'hotel. A la tarda, visita de Fàtima, un dels principals centres de pelegrinatge catòlic, on diuen va aparèixer la Verge Maria a uns joves pastors l'any 1917. Avui dia es coneix aquest punt com a “Cova d'Iria”. Sopar i allotjament. 

DIA 3. TOMAR – LEIRIA
Esmorzar. Sortida cap a Prendre, avui dia coneguda pels seus fabulosos monuments dels quals destaca el Convent de Crist (entrada inclosa), declarat Patrimoni de la Humanitat el 1983, i per les seves innombrables edificacions històriques i relíquies arqueològiques. Tornada a l'hotel per dinar. Per la tard ens aproparem a conèixer Leiria i visitarem el castell (entrada inclosa). Sopar i allotjament. 

DIA 4. LISBOA
Esmorzar. Excursió de dia complet a Lisboa amb dinar al restaurant, capital històrica amb segles d'influències culturals diverses i barrejades actualment. Realitzarem una visita de la ciutat amb guia oficial, on destaquen llocs tan emblemàtics com la plaça del Rossio, la plaça dels Restauradors amb el seu obelisc o la catedral. A continuació, visitarem els exteriors de la torre de Belém, construïda entre 1514 i 1520 per a la defensa de Lisboa, i el Monestir de els Jerònims (entrada inclosa), erigit al lloc on es trobava l'Ermida do Restelo, església on basc de Gama i la seva tripulació van passar un temps resant abans d'iniciar la seva tripulació viatge. Dinar al restaurant. Tarda lliure a Lisboa. Tornada al hotel, sopar i allotjament. 

DIA 5. COIMBRA – ALCOBACA
Esmorzar. Al matí visitarem Coïmbra amb guia local, ciutat Patrimoni de la Humanitat. Destaca la universitat, una de les més antigues d'Europa, ubicada a dalt d'un turó. Accedirem per la Porta Fèrria al Pati d'Escoles, gran esplanada al voltant de la qual es concentren els edificis històrics de la universitat. Aquí destaquen la Biblioteca Joanina, la capella de Sant Miquel i el mirador. Ja fora de la zona universitària són d'interès, la catedral de la Sé Velha, la catedral de la Sé Nova i el monestir Santa Creu de Coïmbra. Dinar al hotel. A la tarda visitarem Alcobaça, ciutat que deu la seva fama i desenvolupament del Monestir o Reial Abadia de Santa Maria (entrada inclosa) per l'Ordre del Cister, on van sistematitzar el poblament, organitzant viles i finques, i igualment van dinamitzar l'agricultura, introduint noves tècniques i productes agrícoles. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 6. SINTRA – CASCAIS – BOCA DO INFERN I ESTORIL
Esmorzar. Al matí sortirem direcció a Sintra, lloc de residència de vacances de nobles i monarques portuguesos, degut en bona part al seu entorn natural i reconeguda per la UNESCO per la gran riquesa del patrimoni. Dinar al restaurant. A continuació, ens dirigirem cap a Cascais, situada a 30 quilòmetres a l'oest de Lisboa, que s'ha convertit en un dels més bulliciosos i sofisticats balnearis de vacances a la Costa Blava portuguesa. A continuació, podrem veure la Boca do Inferno, uns impressionants penya-segats, cisellats pel copejament incessant de l'oceà Atlàntic, formant una petita cova que va acabar transformant-se en un arc natural. Continuació cap a Estoril, població amb fama elegant i aristocràtica amb el seu imponent Casino com a gran finestra al món, constitueix la porta de la gran regió de turisme del oest de Lisboa. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 7. BATALHA – NAÇARÉ
Esmorzar. Al matí visitarem Batalha, on es troba el Monestir de Santa Maria de la Vitòria (entrada inclosa), veritable joia del patrimoni arquitectònic portuguès, que va ser construït com a commemoració de la independència portuguesa. Actualment està declarat monument Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar a l'hotel. A la tarda visita a Nazaré, vila de pescadors i popular platja que recentment sha convertit en paradís dels aficionats al surf per les onades gegants. Destaquen el santuari de Nossa Senhora de Nazaré, el mirador de Suberco i el far. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 8. FÀTIMA – OPORT – BARCELONA:
Esmorzar. Temps lliure ia l'hora indicada, trasllat al aeroport de Porto per embarcar en vol amb destinació Barcelona, arribada i fi dels nostres serveis. 

*NOTA IMPORTANT: EN ALGUNES DATES L'ENTRADA A PORTUGAL ES REALITZARÀ PER LISBOA, PATENT L'ITINERARI MODIFICACIONS 
QUANT A L'ORDRE DE LES VISITES, PERÒ SEMPRE MANTENINT ELS MATEIXOS SERVEIS. CONSULTEU EN CADA CAS. 

.

Preu: 794 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● HOTEL SANT AMARO 3* (FÀTIMA)
Habitació individual:
194 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Avió anada i tornada des de Barcelona. 
● Taxes aèries. 
● Autocar a destinació i per a tot el recorregut. 
● Guia acompanyant en destinació i
durant tot el circuit. 
● Estada de 7 nits a Fàtima,
● Estada en règim segons programa. 
● Begudes incloses (aigua/vi) en dinars i sopars. 
● Guia oficial a Lisboa, Porto i Coimbra. 
● 2 dinars en restaurant .
● Entrada al Monestir dels Jerònims. 
● Entrada a la Reial Abadia de Santa Maria d'Alcobaça. 
● Entrada al Monestir de
Santa Maria de la Vitòria Batalha. 
● Entrada al Convent de Crist a Prendre. 
● Entrada al Castell de Leiria. 
● Assegurança de viatge.

No inclou

● Serveis Extres a l'Hotel.
● Tot allò no indicat a l'apartat
“El preu inclou”.
● 25 € servei agencia.
● Segur opcional. Consulteu. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge compartit:
Club Friendsteam.com & Viatges Halcón.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Portugal, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Tenim 10 places bloquejades!!
Fins exhaurir places.


PUEBLOS NEGROS
Ruta por Guadalajara
Patrimonio de la Humanidad

Del 23 al 28 de Septiembre 2024 - Club Friendsteam.com
Viaje compartido: Club Friendsteam.com & Vermut & Destinos 360

Mobirise

Del 23 al 28 de Septiembre 2024. Pueblos Negros. Destinos 360.
Coordinador durante todo el viaje: Eva Aloisio

Organización; Club Friendsteam.com & Vermut
Este viaje lo organizamos conjuntamente con Destinos 360, es una colaboración fantástica que hemos abierto con la aplicación social Vermut. Esto hará que en los viajes que organicemos conjuntamente, tendremos amigos de toda España, una buena manera de abrir nuestra perspectivas de tener amigos de todo el territorio nacional.  

DESTINOS 360  
Destinos 360 es una alianza entre la aplicación social Vermut y el Club de Amigos Friendsteam, para crear la mejor experiencia de viajes y salidas para gente de +55 años en España. Con más de 30 años de experiencia del Club de Amigos Friendsteam, y con la tecnología y experiencia de cliente que brinda Vermut, los viajes y salidas de Destinos 360 se caracterizan por ser de pensión completa, en un marco de amistad y disfrute de la vida, y con la máxima seguridad y confianza de tenerlo todo cubierto. "Es tu momento de vida, es momento de descubrir el mundo. Y es hora de darte un servicio premium como nunca antes lo has tenido"... 

Patrimonio humanidad
El 8 de julio de 2017 la UNESCO incluyó el Hayedo de Tejera Negra de Guadalajara en su lista de Patrimonio Mundial

LOS PUEBLOS DE GUADALAJARA MARCADOS POR LA ARQUITECTURA NEGRA 
Los Pueblos Negros de Guadalajara tienen como denominador común su arquitectura, en la que predomina un color: el negro. Caracterizada por el uso de la pizarra negra en sus construcciones -tanto en tejados como en paredes- , la arquitectura negra sobre todo se dio en la sierra de Ayllón (Guadalajara, Madrid y Segovia) y en la sierra del Alto Rey, en Guadalajara. Para descubrirlos, nada como seguir cualquiera de estas dos rutas que se encuentran a solo hora y media de la ciudad de Madrid y que son accesibles para muchos viajeros. ¡Todo al negro!.

ITINERARIO: 

DIA 1. CIUDAD DE ORIGEN - HOTEL SELECCIONADO.
Salida a la hora indicada desde la terminal. Breves paradas en ruta. ALMUERZO por cuenta del cliente. Llegada al hotel. CENA Y ALOJAMIENTO. 

DIA 2. GUADALAJARA - ATIENZA 
DESAYUNO. Excursión INCLUIDA con GUÍA LOCAL a Guadalajara, donde destacan el Alcázar Real, Palacio de Dávalos, Iglesia de los Remedios, Palacio del Infantado, etc. ALMUERZO EN RESTAURANTE. Excursión INCLUIDA a Atienza, declarada Conjunto Histórico Artístico cruce de rutas importantes: la del Cid, la del Románico Rural y la del Quijote. El Castillo, situado en la parte más alta del pueblo, es el monumento más representativo y paseareis por la Plaza del Trigo, magnífico ejemplo de plaza castellana o la Plaza de España, con su forma triangular y la fuente de los delfines del siglo XVIII. Regreso al hotel. CENA Y ALOJAMIENTO. 

DIA 3. VALVERDE DE LOS ARROYOS - TAMAJON - COGOLLUDO 
DESAYUNO. Excursión INCLUIDA de día completo para visitar los llamados "pueblos negros". Nuestra primera visita será en Valverde los Arroyos. En la Plaza, la característica principal es un espacio para juegos tradicionales que aporta la sal a un espacio presidido por la iglesia parroquial, emblema de la citada arquitectura de la zona. El paisaje es de una belleza extraordinaria y tiene su máxima expresión en la Catarata de la Chorrera que cae sobre escalones de piedra que descienden más de 120 metros. Continuaremos hasta Tamajón, donde pasearemos para conocer su Plaza Mayor con sus soportales y el Palacio de los Mendozas, de arquitectura civil plateresca del siglo XVI y que ahora es el Ayuntamiento. Entre sus calles nos cautivaran otras bellas casonas de caliza dorada con sus dinteles, inscripciones y rejas que recuerdan a los nobles que las habitaban. ALMUERZO EN RESTAURANTE. Excursión INCLUIDA a Cogolludo, ubicado en un pequeño cerro desde el que se contemplan bellas panorámicas de las terrazas de la Vega de Henares, donde destaca la extraordinaria belleza y elegancia de su Palacio Ducal, renacentista del siglo XV. También destacan su Plaza Mayor y la Iglesia Parroquial de Santa María, que se levanta en la parte más elevada de la villa, a pie del castillo. Regreso al hotel. CENA Y ALOJAMIENTO. 

DIA 4. BARRANCO DEL RÍO DULCE - SIGÜENZA 
DESAYUNO. Excursión INCLUIDA de día completo, visitaremos el Barranco del Río Dulce, conocido porque en él, Félix Rodríguez de la Fuente rodó varios capítulos de la famosa serie "El Hombre y la Tierra". Dentro del parque natural encontramos pequeños pueblos como Pelegrina o La Cabrera, concretamente cerca del primero se encuentra el mirador que lleva el nombre del naturalista y la caseta donde solía guardar su material cinematográfico. Realizaremos una ruta a pie. ALMUERZO EN RESTAURANTE. Excursión INCLUIDA a Sigüenza, segunda localidad de la región de Castilla La Mancha con mayor volumen de turistas, después de la ciudad imperial, Toledo. Nada más entrar notamos que se respira historia, reflejada en su gran tesoro patrimonial. Dentro de la población destacan el Castillo Parador Nacional, la antigua Casa Palacio de los Obispos, Plaza de la Cárcel, Iglesia de San Vicente, Casa del Doncel (entrada incluida), Iglesia de Santiago (entrada incluida) y la Puerta del Sol. Regreso al hotel. CENA Y ALOJAMIENTO. 

DIA 5. HITA - BRIHUEGA 
DESAYUNO. Excursión INCLUIDA a Hita, población que conserva su casco antiguo de traza medieval, donde Juan Ruiz, Arcipreste de Hita escribe el Libro del Buen Amor. Destacan la Muralla y Puerta de Santa María, Plaza del Arcipreste, Casa Museo del Arcipreste. ALMUERZO EN RESTAURANTE. Excursión INCLUIDA a Brihuega, población de la Alcarria conocida por sus campos de Lavanda. En su centro histórico podemos encontrar restos de su muralla del siglo XII, el Ayuntamiento o las iglesias de San Miguel y San Felipe. Regreso al hotel. CENA Y ALOJAMIENTO. 

DIA 6. GUADALAJARA - CIUDAD DE ORIGEN 
DESAYUNO. Salida a primeras horas con dirección a la ciudad de origen. Breves paradas en ruta. ALMUERZO por cuenta del cliente. Llegada. FIN DEL VIAJE Y DE NUESTROS SERVICIOS. 

Preu: 920 €

Habitació individual:
240 €.

HOTEL GUADALAJARA & CONFERENCE CENTER BY MELIA **** en Guadalajara o similar.

Compartir habitación:
Somos un Club de Singles/Amics, y normalmente no hay problema. Cuando hagas la reserva, lo comentas, y dentro de nuestras posibilidades, compartirás con algún amigo del Club. 

El precio incluye:

- Transporte en autocar durante todo el recorrido con salida desde y hasta Barcelona.
- Régimen alimenticio de Pensión completa (entrada con CENA y salida con DESAYUNO).
- 4 Almuerzos en restaurante.
- Agua y vino en las comidas.
- Excursiones concertadas según itinerario adjunto.
- Guía acompañante.
- Guía local 1/2 día Guadalajara.
- Coordinador Destinos 360, durante todo el viaje: Eva Aloisio

No incluye:

- No se incluyen extras en hoteles, ni entradas a museos y/o monumentos salvo especificación expresa en contra.
- Seguro de viaje opcional : 33€ 

RESERVA

Para reservas, cobros y documentación, diríjase:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref:
Club Friendsteam.com & Destinos 360ENCUENTRO DE VIAJEROS

ON LINE:
Haremos un encuentro ONLINE, así nos vemos las caras, y nos conocemos antes del viaje.
Estos encuentros, son amenos y hacen el viaje se hace más ameno y divertido. Te lo decimos por experiencia.

Una buena compañía es el éxito de cualquier viaje.

FECHA LIMITE

TENEMOS 25 PLAZAS.
Plazas limitadas.  Asturias Paraiso Natural/Avió

Del 23 al 29 de Setembre 2024. Club Friendsteam.com

Mobirise

ASTURIAS:
Astúries és un lloc amb increïbles paisatges de mar i muntanya, sent una destinació sostenible, amable i acollidora amb una marcada identitat cultural i una cuina de paisatge úniques.

Itinerari: Astúries - Oviedo - Gijon - Ribadesella - Villaviciosa  - Pics D'europa - Càngues D'onis  - Covadonga - Conca Del Naló   - Luarca - Cudillero - Avilés.

Sortida des de Barcelona: 23 de Setembre 2024.

 DIA 1 BARCELONA – ASTÚRIES
Presentació a l'aeroport 3 hores abans de la sortida del vol amb destinació Astúries. Arribada i trasllat a l'hotel. Temps lliure, sopar i allotjament. 

DIA 2 RIBADESELLA - VILLAVICIOSA
Esmorzar. Matí lliure a disposició del client. Dinar a l'hotel. A la tarda visitarem Ribadesella, situada a la costa oriental d'Astúries als peus dels Pics d'Europa, en un territori recorregut pel riu més famós d'Astúries, el Sella. Continuarem el nostre viatge cap a Villaviciosa, on les seves extenses pomarades li han donat el títol de “capital de la poma”. Al poble de Sales visita del cup de Sidra Crespo amb degustació. Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 3 PICS D'EUROPA - CÀNGUES D'ONIS - COVADONGA
Esmorzar. Sortida en direcció a Cangas de Onís. Passarem pels Pics d'Europa, més formació calcària de l'Europa atlàntica i primer Parc Nacional d'Espanya que va rebre aquesta catalogació. Diferents plegaments i glaciacions han format un tortuós paisatge modelat pel gel i l'efecte de les aigües sobre la pedra calcària, formant un grandiós relleu càrstic. Consta de tres massissos principals que es veuen limitats per profundes valls i goles, que van aparèixer per l'erosió de les glaceres i la força de l'aigua dels rius. Arribada a Cangas d'Onís, primera capital del Regne d'Astúries fins al any 774, on Don Pelayo va vèncer les forces musulmanes i va començar la Reconquesta. Continuarem visitant Covadonga i la Cova de Covadonga, que guarda les restes del Rei Pelayo i la imatge de la Santina. A continuació, veurem la Basílica i el Reial Lloc. De manera opcional pujarem fins als Llacs de Covadonga, llacunes glaceres formades pels llacs Enol, L'Ercina i un de més petit anomenat El Bricial, que només té aigua quan es produeix el desglaç a les muntanyes. DINAR A RESTAURANT. Sopar i allotjament. 

DIA 4 CONCA DEL NALÓ - AVILÉS
Esmorzar. Sortida per fer una excursió de mig dia a la Conca del Nalón, vall situada a les Conques Mineres Asturianes. Passarem per poblacions com Sama de Langreo o La Felguera fins a arribar a El Entrego, on visitarem el Museu de la Mineria. Aquest museu es troba en una antiga explotació minera i ofereix al visitant la possibilitat de descobrir la tècnica i els orígens d'una de les principals indústries de la comunitat asturiana. Dinar a l'hotel. A la tarda visita d´Avilés. Sopar i allotjament. 

DIA 5 LUARCA - CUDILLER
Esmorzar. Iniciarem el dia visitant el municipi de Luarca, un tranquil poble de cases blanques que ho conserva tot l'encant i atractiu de la tradició marinera. Construït al voltant d'una cala en forma de “S” entre penya-segats escarpats. Dinar al restaurant. A la tarda visitarem Cudillero, un pintoresc poble de pescadors construït a els costeruts vessants de tres muntanyes que envolten la ciutat a mode d'amfiteatre. És, sens dubte, una ciutat de mariners que convida a perdre's a través dels seus estrets carrerons, admirar casa penjant o senzillament passejar pel port. Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 6 OVIEDO - GIJÓN
Esmorzar. Sortida cap a Oviedo, capital del Principat de Astúries, on farem una visita amb guia local. El casc antic peatonal fa que passejar per aquesta ciutat sigui molt agradable. La torre de la catedral marca l'inici de qualsevol recorregut per la zona. Destaca la catedral de Sant Salvador, la plaça de l'Ajuntament, o el Teatre Campoamor que és el punt de referència de tots els esdeveniments culturals de aquesta ciutat. És la seu de lliurament dels Premis Princesa de Astúries. Tornada al nostre hotel i dinar. A la tarda ens dirigirem cap a Gijón, on gaudirem de la capital de la Costa Verda i farem una visita de la ciutat amb guia local. El paisatge atractiu, el mar i la força de la seva capital fan de Gijón un dels municipis de més interès de la regió asturiana. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 7 ASTÚRIES – BARCELONA
Esmorzar i dinar a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport d'Astúries. Embarcament en vol amb destinació Barcelona, arribada i fi dels nostres serveis..

Preu: 652 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● H ARBEYAL 3*
● RÈGIM SEGONS PROGRAMA

Habitació individual:
207 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Avió anada i tornada des de Barcelona
● Taxes aèries
● Autocar per a tot el recorregut en destinació. 
● Estada de 6 nits a Astúries. 
● Estada en règim segons programa. 
● Begudes incloses (aigua/vi) en dinars i sopars. Hab. doble. 
● Guia acompanyant en destinació.
● Guia local a Oviedo. 
● Guia local a Gijón. 
● 2 Dinars en restaurant. 
● Entrades Museu de la Mineria.
● Assegurança de viatge.

No inclou

● Serveis Extres a l'Hotel.
● Tot allò no indicat a l'apartat
“El preu inclou”. 
● 25 € gestió agencia.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/ Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com


Viatge compartit amb Viatges Halcón.


TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Asturies,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places.

Encara tenim més viatges !!!

A LA PRÒXIMA PÀGINA

Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Nota important:
El Club Friendsteam.com no és una agència de viatges.
El Club Friendsteam.com, selecciona d'entre el ventall de viatges disponibles dels operadors turístics, que colaboren amb nosaltres, una selecció dels que ens semblen més interessants per a nosaltres. El Club Friendsteam.com, t'aconsella el viatge més adient, i propicia que el viatge es faci entre els amics del Club, i en general colabora a fer-te la experiència del viatge en grup més agradable i divertida.
 
Ara bé, en cap cas el club és responsable de l´organització i gestió del teu viatge. Cada viatge té la seva agència responsable, detallada a la web.
Al contractar qualsevol dels viatges descrits a la nostra página, entens i estàs d'acord que la responsabilitat de tots els serveis, components, reserves, rutes, assegurances, imports, canvis i planificació en general, és de l'agència on realitzes la reserva i pagament del viatge, i no del Club Friendsteam.com.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS

Drag and Drop Website Builder