amp template

Viatges / Cap de setmana
Octubre.

Mar Cantàbric/Euskadi-Avió

Del 7 al 13 d´Octubre 2024 - Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

Itinerari: SANTANDER - BILBAO - SANT SEBASTIÀ - LAREDO I CASTRO URDIALES - PICS D'EUROPA - MONESTIR DE SANT TORIBI DE LLIEBANA -
POTES - SANTILLANA DEL MAR I COMILLES.

Sortida des de Barcelona:  7 Octubre 2024.

DIA 1. BARCELONA – CANTÀBRIA:
Presentació a l'aeroport 3 hores abans de la sortida del vol amb destinació Cantàbria. Arribada i trasllat a l'hotel. Temps lliure, sopar i allotjament. 

DIA 2. LAREDO I CASTRO URDIALES – SANTANDER: 
Esmorzar. Sortida direcció Laredo, enclavat en un paratge de gran bellesa natural, amb més de quatre quilòmetres de fina i blanca sorra de platja on veurem entre altres, la Pobla Vella, els carrers de la qual replets de valuosos tresors artístics, provenen de la fundació d'Alfons VIII. A continuació, ens dirigirem a Castro Urdiales, al peu de la muntanya de San Pelayo, on podrem admirar la gran església de Santa Maria que constitueix el major exemple del gòtic cantàbric del segle XIII. Dinar a l'hotel. A la tarda sortida per fer-ne una excursió a Santander amb guia oficial. Situada en un entorn paisatgístic privilegiat, amb amplis espais verds i platges, destaquen les zones de Mataleñas, el Sardinero i la Magdalena, on va tenir la seva residència estival Alfons XIII. A última hora de la tarda tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 3. BILBAO :
Esmorzar. Sortida per fer una visita panoràmica de la ciutat de Bilbao amb guia local, recorrent els llocs més representatius de la ciutat, entre ells la basílica de Begonya, la ria, la Gran Via i el casc vell. Dinar al restaurant. Per la tarda continuarem respirant l'arrolladora vitalitat que es respira a Bilbao visitant un dels grans projectes arquitectònics que han servit de motor per a la regeneració urbanística i econòmica de la ciutat, el Museu Guggenheim (entrada inclosa), que, al costat de l'escultura floral situada a l'exterior, anomenada Puppy, s'han convertit en els símbols més internacionals de la ciutat. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 4. PICS D'EUROPA: FONT DE – MONESTIR DE SANT TORIBI DE LLIEBANA – POTES: 
Esmorzar. Sortida per fer una excursió de dia complet, amb dinar en restaurant inclòs. Sortirem en direcció al Parc Nacional dels Picos de Europa, enclavat a la Serralada Cantàbrica, entre les províncies d'Astúries, Lleó i Cantàbria. Farem una parada a Fuente Dé. Arribarem a els Pics d'Europa, primer Parc Nacional d'Espanya que va rebre aquesta catalogació. Visitarem el monestir de Sant Toribio de Liébana on es conserva el tros més gran de la creu de Crist. Finalment, visitarem Potes, coneguda com la vila dels ponts i de les torres, destacant entre altres, la torre de l'Infantat, la qual constitueix la seva principal i més antiga senyal d'identitat. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 5. SANTILLANA DEL MAR I COMILLES – TARDA LLIURE: 
Esmorzar. Sortida cap a Santillana del Mar, població amb una excel·lent conservació del patrimoni històric, on cap destacar la seva Col·legiata. Aquesta localitat càntabra és coneguda també per les Coves d'Altamira, declarades Patrimoni de la Humanitat. La seva immillorable situació fan de Santillana un lloc on evadir-se gaudint del paisatge. Continuació a Comillas, localitat emblemàtica que compta amb algun de els edificis més importants del modernisme a Cantàbria, com el palau de Sobrellano, la Universitat Pontifícia o el “Capricho” de Gaudí, obra modernista encàrrec de Màxim Díaz de Quijano, la qual evoca la composició musical lliure i fantasiosa, i la passió que el propietari sentia per la música. Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 6. SANT SEBASTIÀ:
Esmorzar. Sortida per visitar acompanyats de guia local San Sebastià, que s'estén per una badia de sorra blanca entre les muntanyes Urgull i Igeldo. Un caseriu pesquer, un eixample senyorial i moderns barris converteixen aquesta ciutat en una de les més atractives del litoral cantàbric. El Museu de Sant Telmo, la Peine del Vent o el Kursaal són exemples de com la ciutat uneix en el traçat tradició amb modernitat. Temps lliure per dinar (per compte del client) i per seguir gaudint d´aquesta preciosa ciutat. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 7. CANTÀBRIA – BARCELONA: 
Esmorzar. Trasllat a laeroport. Embarcament en vol amb destinació Barcelona, arribada i fi dels nostres serveis.

Preu: 697 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● HOTEL LIBER SPA 4*
● RÈGIM SEGONS PROGRAMA
Habitació individual:
39 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Avió anada i tornada des de Barcelona. 
● Taxes aèries. 
● Autocar a destinació. 
● Guia acompanyant a destinació i durant tot el circuit. 
● Estada de 6 nits a Cantàbria. 
● Estada en règim segons programa. 
● Begudes incloses (aigua/vi) en dinars i sopars. Hab. doble.
● Guia oficial a Santander. 
● Guia oficial a Bilbao. 
● Guia oficial a Sant Sebastià. 
● Dinar en restaurant excursió Bilbao. 
● Dinar al restaurant excursió Picos de Europa. 
● Entrada al Museu Guggenheim. 
● Entrada al monestir de Sant Toribi de Liébana. 
● Assegurança de viatge.

No inclou

● Serveis Extres a l'Hotel.
● Tot allò no indicat a l'apartat
“El preu inclou”.
● 25 € gestió agencia.
● Segur opcional. Consulteu. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/ Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com


Viatge compartit amb Viatges Halcón.


TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Cantàbric & Euskadi,  (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhauris places!!
Pueblos Blancos / Ave

Del 8 al 14 de Octubre 2024 - Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

PUEBLOS BLANCOS:
La Ruta dels Pobles Blancs de Cadis és una de les més boniques d'Andalusia. El camí recorre un conjunt de municipis de serra preciosos que conformen un paisatge de postal perfecte per a una escapada de cap de setmana amb cotxe. Però t'aviso, et voldràs quedar.

Itinerari: Sevilla - Cadiz - Sanlúcar - Chipiona - Medina - Jerez  - Vejer - San Fernando  - Pueblos Blancos:   - Ubrique - Gibraltar - Tarifa  - Chiclana.

Sortida des de Barcelona:  8 de Octubre 2024.

DIA 1 CIUTAT D'ORIGEN – SEVILLA – CADIZ
Presentació a l'estació una hora abans de la sortida del tren amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat a l'hotel a Cadis. Sopar i allotjament. 

DIA 2 XIPIONA-SANLÚCAR DE BARRAMEDA - MEDINA  SIDÒNIA 
Esmorzar. Sortida per visitar Chipiona, el poble d'una de les més grans d'Espanya, Rocío Jurado. Visitarem el Santuari de la Verge de Regla (entrada inclosa), patrona de la ciutat. Veurem el far, el més alt d'Espanya. Ens apropem a visitar el Mausoleu de Rocío Jurado ubicat al cementiri de la ciutat i gran atractiu per a tots els visitants. Coneixeran la seva patrimoni historicoartístic, amb mostres de gran interès com la Torre del Rellotge, l'església de Sant Joan o l'ermita de Santa Anna. Seguim fins a Sanlúcar de Barrameda. Realitzarem un passeig a peu per aquest poble senyorial, veurem la Plaça del Cabildo, centre neuràlgic de la població situat al Barri Baix de Guia, antic barri de pescadors. Passarem per les Covatxes, icona de la ciutat, deu arcs en els quals es representen figures mitològiques marineres. Temps lliure al costat del mercat. Tornada a l'hotel per dinar. A la tarda sortida per visitar Medina Sidonia, un poble que conserva intacte tot el sabor medieval. Declarada conjunt històric i premi a l'embelliment dels pobles andalusos. Farem una visita guiada del conjunt arqueològic, veurem restes de les clavegueres, clavegueram, sales, habitatges i part de la calçada que discorre a quatre metres per sota el carrer. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 3 JEREZ-VELLER DE LA FRONTERA
Esmorzar. Sortida per visitar Jerez, coneguda pels seus vins i els seus cavalls. Passarem per la catedral, la Plaça de l'Arenal i l'ajuntament, coneixerem el barri de Santiago, un dels que tenen més tradició flamenca. Ens perdrem entre els carrers comercials del centre on podrem passejar entre botigues i façanes de palaus o fins i tot algun convent. Després visitarem el Celler González Byass (entrada i tast inclosa). Un celler amb família de vi des del 1885. Aquí farem una passejada pel celler on es fa el vi més famós del món, un passeig pels orígens del millor fi de Jerez des del segle XIX fins a l'actualitat. Tornada a l'hotel per dinar. Sortida per visitar Vejer de la Frontera, un de els pobles blancs més bonics d'Andalusia. Ens perdrem pels carrers medievals del barri del call i gaudirem dels seus racons. Acabarem la visita a la seva coneguda plaça de Espanya, on ve de gust parar a veure tot aquest anar i venir de gent. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 4 CADIS- - Xiclana
Esmorzar. Sortida per visitar Cadis amb guia local, una ciutat que guarda a les muralles la cultura i les tradicions que la fan diferent. Passejarem per la famosa Havana de Cadis i la seva malecón, amb les seves cases de colors davant del mar. Visitarem el Museu de les corts (entrada inclosa), el mercat, la plaça de les flors on s'uneix l'encant del carnaval gadità i les flors, barri La Viña, la platja de la caleta, i submergir-nos a l'encant dels bars i els carrers del pòpul, allà destaquem la visita a els palaus típics dels carregadors d'índies. Acabarem veient el seu ajuntament i temps lliure a la plaça. Tornada al hotel per dinar. Sortida per visitar Bolonya, per veure unes dunes naturals, allà ens aproparem al conjunt arqueològic de BaeloClaudia (entrada inclosa), un dels millors exemples urbanisme romà. Visitarem el centre d´interpretació on podem veure la maqueta de Baelo Claudia, i tots els dades que tenen sobre la religió, urbanisme i economia. Seguim visitant el conjunt arqueològic on podrem veure el barri de la salaó, el temple als déus, el mercat, les habitatges, l'aqüeducte i el teatre entre d'altres. Gran abundància d'elements urbanístics difícils de trobar en altresjaciments. Continuem per veure Conil, passejarem pel seucentre històric típicament mariner i els seus carrers estrets queet recorden la seva història musulmana, passarem per la Plaçade Santa Catalina on es troba la Torre de Guzmán i elconvent, la porta de la vila i la Plaça d´Espanya i ens deixaremportar per lambient. Veurem les platges pràcticamentverges, penya-segats, cales i segons l'època de l'anypodrem gaudir d'una de les postes de sol més boniques.Tornada a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 5 ARCS DE LA FRONTERA-GRAZALEMAUBRIQUE
Esmorzar. Sortida per anar a visitar Arcs de la Frontera.des de la llunyania, Arcos de la Frontera s'erigeix sobre un turó,de nom La Penya, als peus de la qual corre el riu Guadalete. La sevabonica estampa i el seu atractiu monumental n'han fet undels pobles blancs de Cadis més visitats pels turistes.Passejar pels seus carrerons és fer un viatge en el tempsque ens retrotrau a l'època musulmana. Després visitaremGrazalema, bell poble en plena Serra de Grazalema,Parc Natural, Reserva de la Biosfera per la Unesco. Enssubmergim en un ambient romà medieval pels seus carrers.Dinar al restaurant. Continuarem la visita a Ubrique,on passejarem pel nucli històric de traçat medievalque presenta carrers estrets, pintorescos racons, belles placesamb fonts seguint la Ruta dels Miradors. Tornada a l'hotel,sopar i allotjament.

DIA 6 GIBRALTAR-TARIFA-XICLANA
Esmorzar. Sortida per fer visita a Gibraltar. Visitarem elpenyal, una roca de pedra calcària, l'enclavament més estratègic dela història. Realitzarem una visita panoràmica per la ciutat ipassejarem pels carrers més destacats com Main Street,carrer de les compres, destacant l'Església Sta Maria la Coronada,on es troba la verge d'Europa i coneixerem elCity Hall, casa del primer ministre gibraltareny. Destacant laReserva Natural de micos i les Coves de San Mikel. Sortida pervisitar el punt més proper al continent africà. Veurem unde les icones de la ciutat, la porta de Jerez que pertanyia a lamuralla medieval i que ens porta a passejar pels carrers del caschistòric plenes de pintoresques botigues. Passarem per l´esglésiade Sant Mateu i el castell de Guzmán el Bueno, una imponentfortalesa medieval. Com no, podrem apropar-nos per gaudirde les vistes de la platja. Tornada a l'hotel per dinar. Per latarda sortida per visitar Chiclana on farem un petitpasseig pel casc històric, s'hi troba la plaça Major,coneguda també com la plaça de Sant Joan Baptista per lacatedral del S XVI que la presideix, és un dels espais públicsmés antics de Chiclana. També es troba en aquesta plaçal'Arquillo del Reloj, una torre que supera en altura la pròpiacatedral. Continuarem amb un passeig per l'Albereda del río iels seus ponts. Temps lliure per a compres. Tornada a l'hotel, sopar iallotjament. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament.

DIA 7 CADIS - SEVILLA - CIUTAT D'ORIGEN
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants,trasllat cap a estació de tren Santa Justa amb destinació a laciutat dorigen. Arribada i fi dels nostres serveis...

Preu: 646 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● GARBI COSTA LLUM O ALEGRIA COSTA BALLENA 4****
● RÈGIM SEGONS PROGRAMA

Habitació individual:
181 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren Ave Barcelona – Sevilla – Barcelona. Opció sortida
des de Girona (sup 35€),
Tarragona i Lleida.
● Autocar per a tot el recorregut.
● Estada de 6 nits a la província de Cadis. 
● Estada en règim segons programa. 
● Begudes incloses (aigua/vi)
en dinars i sopars. Hab. doble.
● Guia acompanyant en destinació.
● Guia local a Cadis. 
● Dinar en restaurant excursió Pobles Blancs: Arcs de la Frontera,
Grazalema i Ubriqueu. 
● Entrada a un celler típic.
● Assegurança de viatge.

No inclou

● Serveis Extres a l'Hotel.
● Tot allò no indicat a l'apartat
“El preu inclou”.
● 25 € gestió agencia.
● Segur opcional. Consulteu.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge compartit:
Club Friendsteam.com & Viatges Halcón.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Pueblos Blancos, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Tenim 10 places bloquejades!!
Fins exhaurir places.


Anem a Corea del Sur
amb Gavi Tarragona

Del 23 Octubre, al 1 Novembre 2024. - 10 dies / 8 nits - Club Friendsteam.com

Mobirise

Corea del Sur, amb Gavi Tarragona. - Viatge exclusiu Club Friendsteam.com - "Tradició i Modernitat".

Què veure a Corea del Sud :
Corea del Sud és hereva d'una història mil·lenària, forjada gràcies a la influència de poderosos regnes i opulentes dinasties. La seva gent, generosa i amable, ens convida a una aventura única pel país asiàtic. Un viatge a Corea del Sud és una màgica travessia per llogarets de muntanya, paisatges escarpats i illes remotes. 

Seül. 
Seül, la vibrant capital coreana, exaltarà els nostres cinc sentits. Els seus antics i majestuosos palaus contrasten amb la modernitat atrapant dels seus centres culturals i museus d'última tecnologia. 

Busen. 
L'extensa costa de Busan, al sud-est del país, ens portarà a descobrir mercats amb aroma de mar i ponts infinits. 

Gyeongju. 
Gyeongju, la capital cultural de Corea del Sud, és coneguda per ser una de les ciutats històriques més antigues i riques en patrimoni cultural del país. Durant molts segles, Gyeongju va ser la capital de l'antic regne de Silla, que va florir des del segle I aC. fins al segle X dC. Com a resultat, la ciutat acull nombrosos llocs arqueològics, tresors històrics i monuments que reflecteixen la seva rica herència. 

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 23 d´Octubre 2024. 

DIA 01.- 23 OCT -  BARCELONA / DOHA / SEUL 
Sortida en vol de QATAR, via Doha, amb destinació Seul. Nit a bord. 

DIA 02.- 24 OCT -  INCHEON ARRIBADA – SEUL ( A i C) 
En arribar a l'aeroport d'Incheon, benvinguda per el guia i trasllat a la capital. Visita Kwangya Seül, va néixer per representar el “valor central i la visió” de SM sota la proposta de la companyia per al futur i innovador K-Pop. Kwanga seria el primer metavers mundial a gran escala enterament sobre el KPop. Al migdia, s'assaboreix un deliciós dinar de Bibimbap, el plat nacional; consisteix en arròs, carn, verdures fregides i un ou fregit, tot això condimentat amb Xile (se serveix per separat). A la tarda, tornada a l'hotel i registre. Nota: les habitacions estan disponibles a partir de les 14.00 hores. A continuació, visita al Dongdaemun Design Plaça (DDP), situat al districte comercial de Dongdaemun, és considerat l'edifici de disseny més futurista de Seül. Un espai dedicat a les últimes tendències del disseny i la moda, que acull diverses exposicions durant tot l´any. Passeig per la bulliciosa zona de Myeongdong. Un dels llocs més sorprenents, amb grans pantalles i increïbles boutiques; un lloc per descobrir les últimes tendències coreanes en roba i cosmètics. Sopar a un restaurant local. Nit a Seül 

DIA 03.- 25 OCT –  SEUL (D/A/C) 
Després d'esmorzar, el dia es dedica a explorar la capital sud-coreana. Visita al palau de Gyeongbokgung (tancat els dimarts); el palau reial, situat al nord de la capital, es va construir per primera vegada al segle XIV i una segona vegada al XIX. Aquest “Gran Beneït pel Cel” és un dels cinc palaus de la dinastia Choson (Joseon) i inclou el Museu Folklòric i la seva col·lecció de vida tradicional coreana. A continuació, visiteu el llogaret Hanok de Bukchon. Aquesta zona, coneguda com el “Llogaret del Nord”, alberga unes 900 cases tradicionals coreanes i ofereix una immersió cultural única a Corea antiga. Dinar a un restaurant local. Per la tarda, sortida per a una excursió pel parc del muntanya Namsan, que s'eleva a 265 m sobre el nivell del mar. Pugeu les escales fins al cim a través d'un bosc ombreig per gaudir d'una bella vista des del cor de la ciutat, i després torneu en telefèric. Passegeu pel carrer Insadong, plena de botigues d'antiguitats i galeries de art. Acabeu el dia fent una passejada pel rierol Cheonggyecheon, un dels nous dissenys urbans més famosos de la ciutat. Abans ocult per un pas elevat, ara s'ha convertit en un espai públic on gaudir dels sons de la naturalesa al centre. Sopar en un restaurant local. Nit a Seül. 

DIA 04 –26 OCT -- SEUL –- SUWON – GONGJU – JEONJU  (250 KM) (D/A/C) 
Després d'esmorzar, sortida cap a Suwon i exploració de la fortalesa de Hwaseong, una de les majors estructures militars del país, construïda durant la dinastia Choson (Joseon) i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. A continuació, sortida per carretera cap a Gongju, que compta amb diversos llocs declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant local. Temple Magoksa: Aquest temple budista va ser fundat al segle VII i és un dels més antics i importants de Corea. Compte amb diversos edificis i monuments històrics, com una pagoda de pedra i un pavelló de fusta. Museu Nacional de Buyeo: Aquest museu exhibeix el patrimoni cultural del regne de Baekje i compta amb milers d'artefactes, com ara ceràmica, armes i joies. Es troba a la propera Buyeo, que va ser la capital del regne de Baekje abans de Gongju. Tombes Songsan-ri i Tomba Reial del Rei Muryeong: Aquestes tombes daten del segle VI i són el lloc de descans final de diversos reis de Baekje i els seus famílies. Les tombes estan envoltades de bells jardins i ofereixen una visió de la història antiga de la regió. Per acabar, sortida per carretera cap a Jeonju. Sopar en un restaurant local. Allotjament a Jeonju. 

DIA 05– 27 OCT --  JEONJU – DAMYANG - GWANGJU (250 KM) (D/A/C) 
Després d'esmorzar, feu una passejada per la tranquil·la llogaret Hanok de Jeonju, un barri amb 800 cases Hanok tradicionals coreanes que es conserven des de l'època del Regne Shilla. A continuació, visiteu el Museu Jeonju Hanji, el primer museu coreà especialitzat en el paper tradicional coreà Hanji, on conèixer la història, els valors i descobrir la forma tradicional de fer Hanji. Dinar en un restaurant local. A la tarda, viatge cap a Gwangju, situada a l'oest de la península coreana. De camí, visita a la petita ciutat de Damyang per passejar pel bosc de bambú Juknowon. A continuació, visiteu el Museu d'Artesania de Bambú, amb una col·lecció de diversos articles més o menys antics. A la arribada, registre a l'hotel. Sopar en un restaurant local. Allotjament a Gwangju. 

DIA 06 – 28 OCT --  GWANGJU–BOSEONG–NAGAN – BUSAN (D/A/C) 
Després d'esmorzar, sortida cap a una bonica carretera al llarg dels camps de te verd i cedres per arribar a la plantació de te de Daehan Dawon a Boesong, especialitzada en la producció de te verd de les valls muntanyoses del sud de Boseong. Després, continueu amb una excursió al poble fortificat de Nagan, envoltat de llargues muralles. Aquí, camini per un laberint de carrerons que condueixen als jardins, les cases de tova i els teulades de pedra cobertes de canyes. Dinar a un restaurant local. Després de dinar, sortida cap a Bussen (aproximadament 2h amb cotxe). En arribar, visita de la ciutat de Busan i la seva famosa platja de Haeundae, una de les destinacions més populars entre els coreans durant les vacances destiu. Per la tarda, visita al Parc Yongdusan. Al centre del parc s´alça la Torre de Busan (118 m). Si la boira no és massa espessa, la vista sobre el trànsit de contenidors permet albirar la importància de lactivitat portuària. Continueu per descobrir la Llogaret Cultural de Gamcheon, als contraforts de la muntanya decorada amb tota mena d'art de la comunitat local. Finalment, visiteu el Cementiri Commemoratiu de les Nacions Unides, únic al món en estar gestionat per les Nacions Unides des del 1960. Aquest lloc ret homenatge als 37.895 membres de les forces de l'ONU que van morir durant la Guerra de Corea entre 1950 i 1953. Sopar en un restaurant local. Allotjament a Busan. 

DIA 07 – 29 OCT --  BUSAN - GYEONGJU (D/A/C) 
Després d'esmorzar, passeig pel mercat de peix de Jagalchi, un dels més grans d'Àsia, i per el mercat internacional de tota mena de productes. Sortida cap a Gyeongju (aproximadament 2h amb cotxe). Dinar en un restaurant local a l'arribada i, a continuació, visita de la ciutat, anomenada “museu sense murs”. Aquesta antiga capital del Regne de Shilla va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2000. A la tarda, passegeu pel Parc Tumuli, esquitxat de 23 tombes dels sobirans del Regne de Shilla i les seves famílies, i visiteu la tomba del “Cavall Celestial”. Durant les excavacions arqueològiques s'han descobert molts tresors que ara s'exposen al Museu Nacional de la ciutat. Continueu visitant les tombes de Noseo-dong abans d'una última parada al observatori més antic de l'Extrem Orient, la torre Cheomseongdae, construïda el 634. Aquí els astrònoms reals estudiaven els moviments de les estrelles i predeien els eclipsis de sol i lluna. Parada a l'estany Anapji, el cor d'un antic jardí construït al segle VII, abans de fer una passejada pel llac artificial Bomun. Registre a l'hotel a darrera hora de la tarda. Sopar en un restaurant local. Allotjament a Gyeongju. 

DIA 08 – 30 OCT -- GYEONGJU – SEUL (D/A/C) 
Després d'esmorzar, visita al temple de Bulkugsa, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Les seves pintures sobre fusta i la seva arquitectura el converteixen en un dels tresors de l'antic regne de Shilla. Més tard, continueu per visitar la cova de Seokguram (UNESCO). Construïda al segle VIII al vessant de la muntanya Toham, la cova conté una monumental estàtua de Buda mirant al mar. El santuari està considerat una obra mestra de l'art budista a Extrem Orient. Dinar a un restaurant local. A la tarda, tornada a Seül. Sopar en un restaurant local. Allotjament a Seül. 

DIA 09 SEUL – 31 OCT --  INCHEON / SEUL / DOHA (D) 
Després d'esmorzar, dia lliure. Nota: Les habitacions s'alliberaran a les 12pm (migdia). Depenent de l'horari del vol, trasllat sense guia a l'aeroport per al vol de sortida. 

DIA 10 – 01 NOV . DOHA / BARCELONA 
Arribada a Barcelona.

VOLS PREVISTOS
-QR 146 23OCT BCNDOH 1620 2330 
-QR 858 24OCT DOHICN 0210 1655 
-QR 859 01NOV ICNDOH 0015 0510 
-QR 145 01NOV DOHBCN 0815 1325

Preu: 3.125 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS 4*
- Seoul Skypark Kingstown Standard (3 nights)
- Jeonju Best Western Plus Standard (1 night)
- Gwangju Ramada plaça or similar Deluxe
- Busan Crown Harbour or similar Deluxe (1 night)
- Gyeongju Commodore Hotel o similar Standard (1 night) .

Habitació individual:
670 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

- Aeri : Vols de línia regular amb QATAR, sortida de Barcelona. Classe turista
- Allotjament en habitació doble / twin compartida o individual a l'hotel escollit.
- Trasllats privats amb cotxe amb aire condicionat.
- Menjars segons s'esmenta: D (Esmorzar), A (Dinar), C (Sopar). No inclou begudes.
- Guia nacional de parla castellana del dia 2 al dia 8.
- Entrades per a les visites esmentades.
- Als vehicles, 2 ampolles d'aigua mineral (50cl) per dia per persona. 
- Coordinació durant tot el viatge:
Gavi Tarragona.

No inclou

- Early check in / Late check out
- Visat. 
- Extres : Begudes als menjars que no estiguin indicats, maleters, propines, etc...
- Excursions no indicades. 
- Despeses personals. 
- Qualsevol altre servei que no aparegui. com inclòs a l'apartat anterior.
- Assegurança de viatge 116€
.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Nova manera de fer la reserva:
RESERVA DIGITAL (Segueix indicacions):
https://viajesdegrupos.halconviajes.com/barcelona
CÓDIGO: FRIENDSTEAMCOREA

Viatge exclusiu Club Friendsteam.com


TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers aCorea del Sur, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Últimes 5 places!!


Capitales Legado Andalusí / Ave

Del 23 al 30 d´Octubre 2024 - Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

Itinerari: SEVILLA – CADIZ - GRANADA - CÒRDOVA - PALACIO DE ACEBRÓN - TRIANA.

Sortida des de Barcelona:  23 d´Octubre 2024.

DIA 1 CIUTAT D'ORIGEN – SEVILLA – CADIZ
Presentació a l'estació una hora abans de la sortida del tren amb destí Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat a l'hotel a Cadis. Sopar i allotjament. 

DIA 2 JEREZ – CADIS
Esmorzar. Al matí començarem la nostra excursió a Xerès de la Frontera que, gràcies al seu vi, el xerès o sherry, la tradició eqüestre i taurina, el flamenc i el motor, ha traspassat fronteres. Dinar a l'hotel. Sortirem en ruta feia la ciutat de Cadis, coneguda com la “Tacita de Plata”, ja que s'obre com un balcó sobre l'oceà, i es considera la ciutat més antiga d'Occident, fundada pels fenicis al 1100 a.c Destaquen la seva catedral, el barri del Pópulo, el més antic de la capital, així com la Plaça Mina entre uns altres. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 3 CADIS - GRANADA
Esmorzar a l'hotel i trasllat a Granada. Dinar al hotel. A la tarda visitarem L'Alhambra, vaixell insígnia del seu vast patrimoni històric que vigila la ciutat des del seu turó. Constitueix una petita ciutat en si que atrau cada any prop de tres milions de visitants. Va ser palau, ciutadella, fortalesa i residència dels sultans Nazaríes. Tornada al hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 4 GRANADA
Esmorzar a l'hotel. Visita a l'emblemàtica ciutat de Granada acompanyats de guia local, encreuament de civilitzacions des de temps immemorials i situada en una localització immillorable. Allotja innumerables vestigis del passat com el Corral del Carbó, el monument més antic que van deixar els àrabs i l'alongí més ben conservada de la península, l'Alcaicería, basar neomudèjar, la Capella Reial on descansen les restes dels Reis Catòlics, la Catedral, la Madraza i els barris d'Albaicín, entre d'altres. Dinar al hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 5 CÒRDOVA
Esmorzar a l'hotel. Al matí sortida cap a Còrdova, ciutat mil·lenària, capital del Califat dels Omeies, el nucli històric va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1994. Visitar el nucli històric ens porta al entorn de la Catedral de Còrdova (antiga Mesquita-Aljama), així com a l'entramat de sucres, places i patis que conformen la seva fesomia, com és el cas del carreró de les Flors. Passejarem pel Barri Jueu, el qual té l'única sinagoga d'estil medieval a Andalusia, dins l'art mudèjar, que data del segle XV. Dinar al restaurant. Per la tarda continuem cap a la província de Sevilla fins arribar a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 6 SEVILLA
Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem la ciutat de Sevilla acompanyats de guia local, on coneixerem la seva Catedral, la Torre de l'Or, la Giralda, Triana, la Plaça Espanya, la Maestranza i el Parc de Maria Luisa. Dinar a l'hotel. Tarda lliure a disposició del client per continuar gaudint de aquesta preciosa ciutat. Us recomanem fer l'excursió opcional Sevilla Monumental amb entrada al Real Alcázar. Sopar i allotjament. 

DIA 7 PALAU D'ACEBRÓ - TRIANA
Esmorzar a l'hotel. Sortirem de Sevilla direcció Huelva per visitar el Palau d'Acebrón. Tornada a l'hotel per al dinar ia la tarda visita de Triana amb entrada a l'Església de la Macarena i Capella dels Mariners. Temps lliure per visitar la ciutat Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 8 SEVILLA – CIUTAT D'ORIGEN
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat cap a estació de tren Santa Justa amb destinació a la ciutat dorigen. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu: 755 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● CADIS: GARBI CONILL 4* /ALEGRIA COSTA BALLENA
4* / MONESTIR SANT MIQUEL 4*
● GRANADA: BS PRINCIPE FELIPE 4* /
CASA DEL BLAT 4*
● SEVILLA: ABATS BENACAZÓN 4* /
EXE GRAN HOTEL SOLUCAR 4*
● RÈGIM SEGONS PROGRAMA
Habitació individual:
216 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren Ave Barcelona – Sevilla – Barcelona. Opció sortida
des de Girona (sup 35€), Tarragona i Lleida.
● Autocar per a tot el recorregut.
● Estada de 2 nits a la província de Cadis.
● Estada de 2 nits a la província de Granada.
● Estada de 3 nits a la província de Sevilla.
● Estada en règim segons programa
● Begudes incloses (aigua/vi) en dinars i sopars
● Guia acompanyant des d'origen.
● Guia local a Granada
● Guia local a Sevilla
● Dinar en restaurant excursió Còrdova
● Entrada a l'Alhambra i els Palaus Nazaríes.
● Entrada al Palau de l'Acebrón.
● Assegurança de viatge

No inclou

● Serveis Extres a l'Hotel.
● Tot allò no indicat a l'apartat
“El preu inclou”.
● 25 € gestió agencia.
● Segur opcional. Consulteu. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/ Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com


Viatge compartit amb Viatges Halcón.


TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Capitales Legado Andalusi,  (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhauris places!!
Encara tenim més viatges !!!

A LA PRÒXIMA PÀGINA

Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Nota important:
El Club Friendsteam.com no és una agència de viatges.
El Club Friendsteam.com, selecciona d'entre el ventall de viatges disponibles dels operadors turístics, que colaboren amb nosaltres, una selecció dels que ens semblen més interessants per a nosaltres. El Club Friendsteam.com, t'aconsella el viatge més adient, i propicia que el viatge es faci entre els amics del Club, i en general colabora a fer-te la experiència del viatge en grup més agradable i divertida.
 
Ara bé, en cap cas el club és responsable de l´organització i gestió del teu viatge. Cada viatge té la seva agència responsable, detallada a la web.
Al contractar qualsevol dels viatges descrits a la nostra página, entens i estàs d'acord que la responsabilitat de tots els serveis, components, reserves, rutes, assegurances, imports, canvis i planificació en general, és de l'agència on realitzes la reserva i pagament del viatge, i no del Club Friendsteam.com.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS