Viatges i sortides de
Cap de setmana

easy website maker

Clika sobre dels títols en blau, et sortirà l'activitat al detall, horaris, preus, reserves... 

Ruta de Pueblos Blancos amb Ave

Del 26 Octubre al 1 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Després de l'èxit d'aquest viatge del mes de maig, (ens vam quedar sense places), ho repetim. Ens anem a gaudir d'Andalucia.
Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.

Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic: SEVILLA - CADIZ - SANLÚCAR - CHIPIONA - MEDINA SIDONIA - JEREZ - VEJER - SAN FERNANDO - POBLES BLANCS: UBRIQUE - GIBRALTAR - TARIFA.  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 26 d´ Octubre 2021. 

DIA 1 : BARCELONA - SEVILLA - CADIZ 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat a l'hotel a Cadis. 
SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 2 : Sanlúcar de Barrameda - CHIPIONA - MEDINA SIDONIA 
ESMORZAR. Al matí sortida per realitzar una excursió a Sanlúcar de Barrameda i Chipiona. Ens dirigirem a Sanlúcar, situada a la desembocadura del riu Guadalquivir, el més cabalós i important d'Andalusia, i on tindrem l'oportunitat de visitar el seu centre històric i respirar l'aroma a mar, camamilla i gessamí que s'escampa pels seus carrers. Continuació a Chipiona, vila marinera que va veure néixer a Rocío Jurado, on destaca la basílica de la Verge de Regla i el far més alt de la costa andalusa. DINAR AL HOTEL. A la tarda excursió a Medina Sidonia. Fundada pels fenicis, va ser una important colònia romana i capital de la cora musulmana de Sidonia. Declarada Conjunt Històric i Premi a l'Embelliment dels Pobles Andalusos, tan ric passat ha deixat a la localitat nombrosos testimonis artístics. Els recomanem la visita opcional a les clavegueres romanes de segle I, a el pont romà, la seva calçada i a el museu etnogràfic. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 3 : JEREZ DE LA FRONTERA - VEJER DE LA FRONTERA - SAN FERNANDO 
ESMORZAR. Sortida cap a Jerez de la Frontera que, gràcies al seu vi, el "xerès" o "sherry", la tradició eqüestre i taurina, el flamenc i el motor, ha traspassat fronteres. Visitarem una típica celler de Jerez on podrem degustar seus famosos vins. Opcionalment, es pot visitar la Reial Escola Andalusa de l' Art Eqüestre, on podran veure un espectacle amb els millors cavalls de l' món. DINAR A L'HOTEL. A la tarda farem una excursió a Vejer de la Frontera, ciutat edificada sobre un turó que, tallat pel riu Barbate, descendeix cap al mateix en acusada pendent, a la qual deu la població unes fantàstiques vistes. Seguirem la nostra ruta cap a Sant Ferran ubicada a el cor de la badia de Cadis a l'illa de Lleó, i comunicada amb Cadis per una llengua de terra de vuit quilòmetres. És la ciutat natal de Camarón de la Illa, Niña Pastori i Sara Baras i la localitat on es van constituir Les Corts de Cadis en 1810, traslladades posteriorment a Cadis. D'entre el seu patrimoni històric destaquen el castell de Sant Romualdo, fortalesa medieval; i l'església Major. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 4 : CADIS 
ESMORZAR. Sortida cap a Cadis, coneguda com la "tacita de plata", ja que es s'obre com un balcó sobre l'oceà, i és considerada la ciutat més antiga d'Occident, fundada pels fenicis al 1100 a.C. Farem una visita panoràmica de la ciutat amb guia local, on destaquen la seva catedral, el barri de l'Pópulo, el més antic de la capital, així com la plaça Mina, entre altres. DINAR EN RESTAURANT. Tarda lliure a Cadis. Retorn a l'hotel.
 SOPAR I 
ALLOTJAMENT. 

DIA 5 : POBLES BLANCS: ARCS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA I UBRIQUE 
ESMORZAR. Excursió de dia complet als Pobles Blancs. començarem la nostra visita a Arcos de la Frontera, coneguda també com la "ciutat dels poetes ". Situada sobre una penya rocosa, al punt més alt es troben seus monuments principals al voltant de la plaça de Cabildo, on ressalta la església de Santa Maria. DINAR. Continuarem cap a Grazalema, municipi més elevat i muntanyós de la província de Cadis, ubicat al Parc Natural de la Serra de Grazalema. A més de les seves cases emblanquinades posseeix encants com la seva artesania tèxtil tradicional i edificis com l'església de la Mare de Déu d'Aurora. Finalitzarem la nostra ruta a Ubrique, localitat relacionada des fa segles amb la pell, per conèixer de prop la tradició marroquinera. retorn a l'hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 6 : GIBRALTAR - TARIFA - BAELO CLAUDIA 
ESMORZAR. Sortida per realitzar una excursió de dia complet en Gibraltar, Tarifa i Baelo Claudia. Per a aquesta visita és imprescindible portar el DNI o el passaport. Gibraltar és un territori britànic d'ultramar, situat a l'extrem meridional de la Península Ibèrica. Destacant com a centre financer i turístic, podem passejar pel seu carrer principal Main Street. DINAR. Seguirem cap a Tarifa, ciutat europea més propera a el continent africà i que divideix les aigües de l' mar Mediterrani amb l'Oceà Atlàntic. De retorn al nostre hotel farem una parada per conèixer les ruïnes de l'antiga ciutat de Baelo Claudia. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 7 : CADIS - SEVILLA - BARCELONA 
ESMORZAR. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat cap estació de tren de Santa Justa amb destinació Barcelona.
Arribada i fi dels nostres serveis.


Preu: 574 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
· Hotel Las Dunas 4 * (Chiclana) o similar.

Habitació individual:
143 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

· Tren Ave Barcelona - Sevilla - Barcelona.
· Autocar per a tot el recorregut.
· Estada de 6 nits a la província de Cadis.
· Estada en règim segons programa.
· Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars.
· Guia acompanyant en destinació.
· Guia local a Cadis (1 guia per cada 30 persones).
· Dinar a restaurant excursió:
Pobles Blancs: Arcs de la Frontera, Grazalema i Ubrique.
· Dinar a restaurant excursió: Gibraltar, Tarifa i Baelo Claudia.
· Entrada a un celler típica.
· Assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón. TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Pueblos Blancos,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Places exhaurides!!

Propera sortida, 17 Novembre 2021 

Pirineo Navarro i Sud de França.

Del 1 al 6 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Visitarem la zona alta de Navarra, amb la seva inigualable història, ei la zona sud de França, amb els seus construccions medievals i els seus grans Castells. Un altre viatge on gaudirem de cultura, gastronomia i un bon grup d'amics. Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.

Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19. 

Itinerari, fantastic: PAMPLONA - ELIZONDO - Vall de Baztan - RONCESVALLES - SAINT JEAN DE PIED PORT - BAYONA - BIARRITZ - SANT JOAN DE LLUM - HENDAYA - BERA DEL BIDASOA . 

Sortida des de Barcelona. 

D1 DIA : BARCELONA - PAMPLONA - ELIZONDO - Vall de Baztan 
Presentació a l'hora acordada a l'estació de tren de Sants, on agafarem el tren fins a Pamplona. A la nostra arribada a Pamplona, trasllat a l'hotel i distribució d'habitacions. Visita d'Elizondo, que ens sorprendrà per les seves nombroses cases senyorials i palaus. La seva edifici més emblemàtic és el palau barroc de Arizkunenea, però hi ha altres monuments artístics d'interès com l'Ajuntament, el Palau de Datue, la Casa de Virrey o l'Església de Sant Jaume. La nostra visita seguirà per recórrer la Vall D'Baztán, que és conegut com "la Suïssa Navarra "Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.  

2 DIA : RONCESVALLES - SAINT JEAN DE PIED PORT 
Esmorzar i matí lliure. Possibilitat de realitzar excursió opcional a SARE, enclavada al Pirineu francès és el punt de partida d'el Tren de la Rhune, una antiga màquina de començaments de la s. XX que realitza una ascensió a 900 m. d'alçada, des d'on tindrem una magnífica vista de les platges descobrint durant l'ascensió la flora i fauna de la zona. Retorn a l'hotel per dinar. A la tarda, sortida per visitar Roncesvalles, aquest impressionant paratge natural és el començament de l'Camí de Sant Jaume Navarro i lloc on se situa el conjunt Monumental de la Col·legiata de Santa Maria de Roncesvalles. continuarem pujant pel Port d'Ibañeta que ens portarà fins Saint Jean De Pied Port, localitat francesa també íntimament lligada a el Camí de Santiago, conserva una ciutadella fortificada i el seu casc antic de tall medieval ens donarà testimoni de la seva importància en l'època pel pas de l'Camí de Sant Jaume. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.  

3 DIA : BAYONA - BIARRITZ 
Esmorzar i sortida per visitar Baiona, situada a la confluència dels rius Nive i Azur, és la ciutat que es troba més a nord del País Basc francès. Podrem recórrer el Grand Bayonne, barri que abasta el seu centre històric i zona comercial. Un passeig per ell ens mostrarà la curiosa barreja d'arquitectura tradicional basca i francesa, així com la Catedral de Santa Maria, l'antic castell o l'Ajuntament. dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem fins Biarritz, lloc de estiueig de famílies adinerades, del que donen mostres les seves mansions i palauets. Les seves platges amb propietats terapèutiques explotades per balnearis i centres de talassoteràpia l'han posicionat com una destinació turístic de qualitat. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament  

4 DIA : PAMPLONA - AINHOA - ZOGARRAMORDI 
Esmorzar i sortida per visitar Pamplona acompanyats de guia local, en què farem un recorregut panoràmic de la ciutat passant per algun dels punts més importants i passejarem pel Casc Antic de Pamplona, ​​on es localitzen els punts més coneguts dels tancaments de Sant Fermí com La Costa de Sant Domingo, lloc d'inici de la tancada i on els mossos canten a el Sant demanant protecció, La Plaça de l'Ajuntament, la Corba de Mercaders, El Carrer Estafeta etc. Retorn a l'hotel. Dinar a l'hotel. A la tarda ens dirigirem a Ainhoa, típica població d'al pirineu francès amb casalots i un paisatge espectacular. Continuarem fins arribar a Zugarramurdi, coneguda població per les seves coves, escenari dels aquelarres (reunions de Bruges), on coneixerem l'autèntica història de les Bruixes de Zugarramurdi. Entrada inclosa a Museu i coves. Retorn a l'hotel. sopar i allotjament  

5 DIA : SANT JOAN DE LLUM - HENDAYA - BERA DEL BIDASOA 
Esmorzar i sortida per visitar Sant Joan De Llum, antic refugi de corsaris avui en dia ofereix una imatge marcada per les seves construccions de la Belle Epoque. Destaca la seva església de Sant Joan Baptista. Les seves platges i balneari han fet d'ella un important nucli turístic. continuarem fins arribar a Hendaia, localitat fronterera esquitxada de cases blanques amb balconades de colors, és també una de les destinacions turístiques més importants de la zona. Retorn a l'hotel. Dinar. A la tarda sortida per visitar Bera De el Bidasoa, típica població d'Pirineu Navarro que posseeix un bell caseriu i que alberga a l'interior de l'església de Sant Esteve Protomàrtir, un dels millors òrgans d'Europa. Retorn a l' hotel. Sopar i allotjament.  

6 DIA : PAMPLONA - BARCELONA 
Esmorzar i matí lliure. Dinar a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a Pamplona per agafar el tren amb tornada a Barcelona. 

Preu: 502 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS: Hotel Baztan 3 * (Elizondo)
Habitació individual:125 €

Compartir habitació:
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club.  

El preu inclou:

Tren Alvia Barcelona - Pamplona - Barcelona.
Autocar per a tot el recorregut.
Estada de 5 nits a Navarra.
Estada en règim segons programa.
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars.
Guia acompanyant durant tot el circuit.
Guia Local a Pamplona (1 per cada 24 passatgers.)
Dinar en restaurant excursió Baiona - Biarritz.
Entrada museu i coves a Zugarramurdi.
Assegurança de viatge.
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Elizondo i la Vall de Baztán.
Excursió de mig dia a Roncesvalles i Sant Jean De Pied Port.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Baiona i
Biarritz.
Excursió de mig dia a Pamplona amb guia local.
Excursió de mig dia a Ainhoa ​​i Zugarramurdi.
Excursió de mig dia a Sant Joan de Llum.
Excursió de mig dia a Bera de Bidasoa.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Pirineu Navarro i França,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Places limitades!! 

MADRID i les dos Castillas/Ave

Del 8 al 13 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

 Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic: MADRID - L'ESCORIAL - PALAU DE LA GRANJA DE SANT ILDEFONS - TOLEDO - ARANJUEZ - ÀVILA - SEGÒVIA

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  8 de Novembre 2021. 

DIA 1  BARCELONA - MADRID 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació a Madrid. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i Allotjament 

DIA 2  MADRID 
Esmorzar. Panoràmica de Madrid acompanyats de guia local, destacant la Gran Via, la Cibeles, Alcalá, la Porta de el Sol, Plaça Major, etc. dinar en restaurant. Tarda lliure a disposició dels clients al centre de Madrid. Sopar i allotjament. 

 DIA 3  L'ESCORIAL - PALAU DE LA GRANJA DE SANT ILDEFONS 
Esmorzar. Excursió de dia complet amb dinar lliure per compte de l' client. Visitarem l'Escorial, emblemàtic Palau Reial, Patrimoni de la Humanitat, centre polític de l'Imperi de Felip II. A la tarda visitarem el Palau Reial de la Granja de Sant Ildefons, lloc on Felip V va constituir el seu palau favorit i residència estival. Sopar i allotjament. 

DIA 4  TOLEDO - ARANJUEZ 
Esmorzar. Iniciarem la nostra ruta a Toledo, acompanyats de guia local visitarem aquesta ciutat Patrimoni de la Humanitat, envoltada pel Riu Tajo, ofereix als el visitant innombrables monuments, entre els quals destaquen la Catedral i Museu Catedralici, així com ermites, convents, palaus, castells, ponts, mesquites i sinagogues. Dinar i continuació cap a Aranjuez, el seu Casc Antic està declarat Conjunt Històric Artístic, i visitarem el seu monument més representatiu, el Palau Reial (entrades incloses). Patrimoni Nacional, breu temps lliure per passejar i gaudir dels seus jardins. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 5  ÀVILA - SEGÒVIA 
Esmorzar. Al matí farem una excursió amb guia local a Àvila, ciutat protegida per la seva impressionant recinte emmurallat, declarada Patrimoni de la Humanitat. Carrers eixutes, casalots nobles, palaus, temples i convents componen el ric patrimoni artístic de la Ciutat de les Tres Cultures. Dinar. A la tarda sortirem cap a la ciutat de Segòvia, on podrem passejar acompanyats de guia oficial pels seus carrers i admirar el seu magnífic aqüeducte, una de les més superbes obres de l'Imperi romà que compta amb un total de 167 arcs de pedra granítica. A més visitarem l'Alcàsser. Sopar i allotjament. 

DIA 6  MADRID - BARCELONA 
Esmorzar. Es podrà realitzar l'excursió opcional a Alcalá d'Henares. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a l'estació de tren d'Atocha a Madrid per agafar l'AVE.


Preu: 605 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
· Hotel Check In Parla 4 * o similar.

Habitació individual:
125 €
Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

· Tren AVE Barcelona - Madrid - Barcelona.
Autocar per a tot el recorregut.
Estada de 5 nits a Madrid. 
Estada en règim segons programa. 
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars
Guia acompanyant des d'origen.
Guia local a Madrid
(1 per cada 24 passatgers)
Guia local a Toledo
 (1 per cada 24 passatgers)
Guia local a Àvila
 (1 per cada 24 passatgers)
Guia local a Segòvia
(1 per cada 24 passatgers)
Dinar en restaurant excursions dies 2, 4, 5. 
Entrades a el Palau de la Granja de Sant Idelfonso, l'Escorial, El Palau de
Aranjuez, i l'Alcázar de Segòvia
(sense torre).
Assegurança de viatge. 
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Madrid amb guia local.
Excursió dia complet a l'Escorial i a la Granja de Sant Ildefons. 
Excursió dia complet amb dinar en restaurant a Toledo (amb guia
local) i Aranjuez. 
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Àvila (amb guia
local) i a Segòvia (amb guia local).

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Madrid i les dos Castillas, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Portugal Monumental/avió

Del 14 al 21 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Degut de l'èxit d'aquest viatge que vam fer a l'agost 2021, i ens van faltar places. El repetim. Excel·lent viatge i excel lent preu. Visitarem les ciutats i monuments extraordinaris de aquets fabulós país, i amb un espectacular preu.

Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Sortida des de Barcelona el 14 de Novembre 2021. 

Itinerari definitiu:

Dia 1. Origen - Lisboa - Prendre - Fàtima: Arribada a l'aeroport de Lisboa i sortida cap Prendre, avui dia coneguda per les seves fabulosos monuments dels quals destaca el Convent de Crist, declarat Patrimoni de la Humanitat el 1983, i per les seves innombrables edificacions històriques i relíquies arqueològiques.

Dia 2. Fàtima - Tarda lliure: esmorzar. Al matí començarem visitant el santuari de Fàtima, un dels principals centres de peregrinació catòlica, on diuen va aparèixer la Mare de Déu a uns joves pastors a l'any 1917. Avui dia es coneix aquest punt com "Cova d'Iria". Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Li recomanem realitzar una excursió opcional a la ciutat d'Óbidos, ciutat envoltada per una muralla fortificada. Veurem les seves belles carrers amb aspecte medieval. La seva història és un resum de totes les cultures que van fer gran a Portugal. Sopar i allotjament.

Dia 3. Lisboa - Tarda lliure: esmorzar. Sortida cap a Lisboa per visita acompanyats de guia oficial, realitzar la visita d'aquesta capital històrica amb segles d'influències culturals diverses i barrejades en l'actualitat. Destaquen llocs tan emblemàtics com la plaça de l'Rossio, la plaça dels Restauradors amb el seu obelisc o la seva catedral. A continuació, visitarem els exteriors de la torre de Belém, construïda entre 1514 i 1520 per a la defensa de Lisboa, i el monestir dels Jerònims (entrada inclosa), erigit en el lloc on es trobava l'Ermida do Restelo, església on Basc de gamma i la seva tripulació van passar un temps resant abans d'iniciar el seu viatge. Dinar en restaurant concertat inclòs. Tarda lliure a Lisboa. A l'hora assenyalada trasllat a l'hotel a Fàtima, sopar i allotjament. Sopar i allotjament.

Dia 4. Porto: esmorzar. Sortida per visitar la ciutat de Porto amb guia oficial, a la vora de el Riu Duero. Coneixerem llocs tan emblemàtics com el Pont de Dom Luis I, la catedral, la Torre dels Clergues, el Palau Arquebisbal i el Teatre de Sao Joao. Tindrem l'oportunitat de conèixer la famosa llibreria Ximple i Irma, catalogada com una de les més boniques de l'món. Dinar en restaurant i temps lliure per conèixer pel nostre compte els racons ocults d'aquesta bella ciutat. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 5. Coïmbra - Alcobaça: esmorzar. Al matí visitarem Coimbra, ciutat Patrimoni de la Humanitat. Destaca la seva universitat, una de les més antigues d'Europa, situada a la part alta d'un turó. Accedirem per la Porta Fèrria a al Pati d'Escoles, gran esplanada al voltant de la qual es concentren els edificis històrics de la universitat. Aquí destaquen la Biblioteca Joanina, la capella de Sant Miquel i el mirador. Ja fora de la zona universitària són d'interès, la catedral de la Sé Velha, la catedral de la Sé Nova i el monestir Santa Creu de Coïmbra. Dinar a l'hotel. A la tarda visitarem Alcobaça, ciutat que deu la seva fama i desenvolupament de l'Monestir o Reial Abadia de Santa Maria (entrada inclosa) per l'Ordre de l'Cister, on van sistematitzar el poblament, organitzant viles i finques, i igualment van dinamitzar l'agricultura, introduint noves tècniques i productes agrícoles. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 6. Sintra - Cascais - Boca do Inferno - Estoril: esmorzar. Al matí sortirem direcció a Sintra, lloc de residència de vacances de nobles i monarques portuguesos, degut en bona part al seu entorn natural i reconeguda per la UNESCO per la gran riquesa del seu patrimoni. Dinar en restaurant. A continuació, ens dirigirem cap a Cascais, situada a 30 quilòmetres a l'oest de Lisboa, que s'ha convertit en un dels més bulliciosos i sofisticats balnearis de vacances a la Costa Blava portuguesa. A continuació, podrem veure la Boca do Inferno, uns impressionants penya-segats, cisellats pel colpeig incessant de l'oceà Atlàntic, formant una petita cova que va acabar transformant-se en un arc natural. Continuació cap a Estoril, població amb fama d'elegant i aristocràtica amb la seva imponent Casino com a gran finestra a el món, constitueix la porta de la gran regió de turisme de l'oest de Lisboa. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 7. Batalha - Nazaré: esmorzar. Al matí visitarem Batalha, on es troba el Monestir de Santa Maria de la Vitòria (entrada inclosa), veritable joia de el patrimoni arquitectònic portuguès, que va ser construït com a commemoració de la independència portuguesa. En l'actualitat està declarat monument Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar a l'hotel. A la tarda visita a Nazaré, vila de pescadors i popular platja que recentment s'ha convertit en paradís dels aficionats a l'surf per les seves ones gegants. Destaquen el santuari de Nossa Senhora de Nazaré, el mirador de Suberco i el far. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

Dia 8. Fàtima -Lisboa - Bcn: esmorzar. Temps lliure i a l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Lisboa i fi dels nostres serveis.


Preu: 615 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Fàtima: Coroa de Fàtima 3 *
Habitació individual: 161 €

COMPARTIR HABITACIÓ:
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club.

El preu inclou:

Autocar a destí i per a tot el recorregut.
Guia acompanyant en destí i durant tot el circuit.
Estada de 7 nits a Fàtima.
Estada en règim segons programa.
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars.
Guia oficial a Porto.
Guia oficial a Lisboa.
Dinar en restaurant excursió Lisboa.
Dinar en restaurant excursió Sintra - Cascais - Boca Do Inferno - Estoril.
Entrada el Monestir dels Jerònims, a Lisboa.
Entrada a la Reial Abadia de Santa Maria, a Alcobaça.
Entrada al Monestir de Santa Maria de la Vitòria, a Batalha.
Assegurança de viatge.
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Porto amb guia oficial.
Excursió de mig dia a l'Santuari de Fàtima
Excursió de mig dia a Prendre.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Lisboa amb guia
oficial.
Excursió de mig dia a Coïmbra.
Excursió de mig dia a Alcobaça.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Sintra, Cascais, Boca
do Inferno i Estoril.
Excursió de mig dia a Batalha.
Excursió de mig dia a Nazaré..

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.  

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a PORTUGAL,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Extremadura amb Ave

Del 17 al 23 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Degut l'èxit del primer viatge, repetim!!

Extremadura és una regió occidental espanyola que limita amb Portugal i està composta per les províncies de Càceres i Badajoz. La creuen muntanyes, boscos, llacs i reserves, entre les quals destaquen el parc nacional de Monfragüe i el parc natural de Cornalvo, en els quals es poden observar tot tipus d'aus salvatges. La capital de la comunitat és Mèrida, famosa per les ruïnes romanes de la colònia Augusta Emerita, amb aqüeductes, teatres, un circ i un pont sobre el riu Guadiana.

Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari:  MERIDA - BADAJOZ - ZAFRA - MONESTIR DE GUADALUPE - CÀCERES - MONESTIR DE SANT JERONI DE YUSTE - PLASENCIA - OLIVENZA 

Sortida des de Barcelona el 17 de Novembre 2021. 

DIA 1 : BARCELONA -Madrid - MERIDA . Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació a Madrid. Arribada i trasllat a l'hotel a Mèrida. Arribada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 2 ; BADAJOZ - ZAFRA . Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat de Badajoz. A causa a la seva situació, aquesta ciutat ha estat influenciada per totes les cultures que van habitar Espanya. El casc antic, també conegut com a barri històric, compon el sector més antic d'aquesta ciutat. posseeix multitud d'edificis declarats Bé d'Interès Històric artisticocultural com la catedral, l'alcassaba, les muralles d'estil Vauban, l'església de Sant Domingo i el Reial Convent de Santa Anna, on va morir Ana d'Àustria. Dinar a l'hotel. A la tarda excursió a Zafra, una de les ciutats de més renom d'Extremadura, la seva situació a sud de la regió, a l' vora de la vella calçada romana de la Plata, entre Andalusia, Castella, La Manxa i l'Alentejo, ha convertit la ciutat en un inevitable punt de referència per al viatger com a lloc de descans i allotjament. allà amb guia local visitarem el seu monumental casc històric. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 3 : MONESTIR DE GUADALUPE - CÀCERES . Esmorzar. Sortida per realitzar una visita a Guadalupe i el seu monestir, un dels centres de peregrinació més importants de la Península. Antic caseriu de carrers empedrats i cases d'arquitectura tradicional alberga monuments de gran valor, entre els quals destaca el santuari de La nostra Senyora de Guadalupe, declarat Patrimoni de la Humanitat. Visitarem aquest santuari, construït sobre el lloc on es va trobar la imatge de la Mare de Déu i declarat Patrimoni de la Humanitat. Dinar. A la tarda visitarem Càceres, amb guia local. Amb més d'una desena de torres que presideixen el nucli antic de la ciutat, delimitat per muralles de l'època àrab, declarada Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Hi destaquen el seu barri antic i monumental, la torre de Bujaco, la Casa de l'Mono, l'ermita de la Mare de Déu de la Pau, etc. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 4 : MONESTIR DE SANT JERONI DE YUSTE - PLASENCIA . Esmorzar. Partirem amb direcció a Cuacos de Yuste, per visitar el monestir de Sant Jeroni de Yuste, la fama internacional es deu a que en ell va passar els seus últims anys l'Emperador Carles I després de deixar la corona al seu fill Felip II. És posseïdor d'una gran riquesa artística i compta amb una ubicació privilegiada a la comarca de la Vora. Dinar. Per tarda visitarem Plasencia amb guia local. situat a ribes del riu Jerte, compta amb un casc històric fruit de la seva estratègic enclavament a la Ruta de la Plata, on palaus, cases nobles i importants construccions religioses componen un singular barri monumental. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 5 : MÈRIDA . Esmorzar. Al matí farem a peu una visita de Mèrida amb guia local. Capital i nucli institucional d'Extremadura, en plena Via de la Plata i que és també referència turística a tot el món per la seva important conjunt arqueològic i monumental, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitarem l'amfiteatre, erigit en el any 8 a.C. Dinar a l'hotel. Tarda lliure a disposició el client. sopar i allotjament. 

DIA 6 : OLIVENZA . Esmorzar. Matí lliure a disposició de client. li recomanem realitzar una excursió opcional a Trujillo, un dels pobles més bonics d'Espanya, ciutat ja important en l'Imperi Romà i de la qual el descobriment d'Amèrica li atorgo monumentalitat i fama universal. Dinar a l'hotel. A la tarda excursió a Olivenza, fundada per la Ordre de l'Tremp al s. XIII i que en l'actualitat no renuncia a la tradició lusitana. El casc antic, envoltat de muralles, tenia un total de 14 torres. El caràcter fronterer de Olivenza va motivar la construcció de fortificacions abaluartadas, que van portar associades les de l'polvorí de Santa Bàrbara, els cossos de guàrdia de les portes, i les casernes. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament 

DIA 7 : MERIDA - MADRID - BARCELONA . Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a la estació de tren d'Atocha a Madrid per agafar l'AVE amb destinació Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.


Preu: 619 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Hotel Velada Mérida 4 *
Habitació individual:  171 €

COMPARTIR HABITACIÓ:
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club.
El preu inclou:. 

El preu inclou:

Tren AVE Barcelona - Madrid - Barcelona.
Autocar per a tot el recorregut.
Estada de 6 nits a la província de Badajoz.
Estada en règim segons programa.
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars.
Guia acompanyant en destinació.
Guia local a Càceres
(1 per cada 24 passatgers).
Guia local a Plasencia
(1 per cada 24 passatgers).
Guia local a Mèrida
(1 per cada 24 passatgers).
Guia local a Zafra
(1 per cada 24 passatgers)
Dinar en restaurant excursió Monestir de Guadalupe - Càceres.
Dinar en restaurant excursió Monestir de Sant Jeroni de Yuste.
- Plasencia.
Entrada al monestir de la Verge de Guadalupe.
Entrada al monestir de Sant Jeroni de Yuste.
Entrades a l'amfiteatre romà a Mèrida.
Assegurança de viatge.
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Badajoz.
Excursió de mig dia a Zafra.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Monestir de
Guadalupe i a Càceres, amb guia local.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a el monestir de
Yuste i a Plasencia (amb guia local).
Excursió de mig dia a Mèrida, amb guia local.
Excursió de mig dia a Olivenza.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals..  

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Extremadura,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Ruta de Pueblos Blancos amb Ave

Del 14 al 20 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Després de l'èxit d'aquest viatge del mes de maig i octubre, (ens vam quedar sense places), ho repetim per tercera vegada. Ens anem a gaudir d'Andalucia.
Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.

Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic: SEVILLA - CADIZ - SANLÚCAR - CHIPIONA - MEDINA SIDONIA - JEREZ - VEJER - SAN FERNANDO - POBLES BLANCS: UBRIQUE - GIBRALTAR - TARIFA.  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 26 d´ Octubre 2021. 

DIA 1 : BARCELONA - SEVILLA - CADIZ 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat a l'hotel a Cadis. 
SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 2 : Sanlúcar de Barrameda - CHIPIONA - MEDINA SIDONIA 
ESMORZAR. Al matí sortida per realitzar una excursió a Sanlúcar de Barrameda i Chipiona. Ens dirigirem a Sanlúcar, situada a la desembocadura del riu Guadalquivir, el més cabalós i important d'Andalusia, i on tindrem l'oportunitat de visitar el seu centre històric i respirar l'aroma a mar, camamilla i gessamí que s'escampa pels seus carrers. Continuació a Chipiona, vila marinera que va veure néixer a Rocío Jurado, on destaca la basílica de la Verge de Regla i el far més alt de la costa andalusa. DINAR AL HOTEL. A la tarda excursió a Medina Sidonia. Fundada pels fenicis, va ser una important colònia romana i capital de la cora musulmana de Sidonia. Declarada Conjunt Històric i Premi a l'Embelliment dels Pobles Andalusos, tan ric passat ha deixat a la localitat nombrosos testimonis artístics. Els recomanem la visita opcional a les clavegueres romanes de segle I, a el pont romà, la seva calçada i a el museu etnogràfic. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 3 : JEREZ DE LA FRONTERA - VEJER DE LA FRONTERA - SAN FERNANDO 
ESMORZAR. Esmorzar. Sortida cap a Jerez de la Frontera que, gràcies al seu vi, el "xerès" o "sherry", la tradició eqüestre i taurina, el flamenc i el motor, ha traspassat fronteres. Visitarem una típica celler de Jerez on podrem degustar els seus famosos vins. Opcionalment, es pot visitar la Reial Escola Andalusa de l'Art Eqüestre, on podran veure un espectacle amb els millors cavalls  de l'món. Dinar a l'hotel. A la tarda farem una excursió a Vejer de la Frontera, ciutat edificada sobre un turó que, tallat pel riu Barbate, descendeix cap al mateix en acusada pendent, a la qual deu la població unes fantàstiques vistes. Retorn al nostre hotelSOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 4 : CADIS - San Fernando.
ESMORZAR. Sortida cap a Cadis, coneguda com la "tacita de plata", ja que s'obre com un balcó sobre l'oceà, i és considerada la ciutat més antiga d'Occident, fundada pels fenicis al 1100 a.C. Farem una visita panoràmica de la ciutat amb guia local, on destaquen la seva catedral, el barri de l'Pópulo, el més antic de la capital, així com la plaça Mina, entre altres. Dinar en restaurant. Tarda lliure a Cadis. De retorn a l'hotel visitarem Sant Ferran ubicada al cor de la badia de Cadis a l'illa de Lleó, i comunicada amb Cadis per una llengua de terra de vuit quilòmetres. És la ciutat natal de Camarón de la Isla, Niña Pastori i Sara Baras i la localitat on es van constituir Les Corts de Cadis en 1810, traslladades posteriorment a Cadis. D'entre el seu patrimoni històric destaquen el castell de Sant Romualdo, fortalesa medieval, i l'església Major. Retorn a l'hotel.  SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 5 : POBLES BLANCS: ARCS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA I UBRIQUE 
ESMORZAR. Esmorzar. Excursió de dia complet als Pobles Blancs. Començarem la nostra visita a Arcos de la Frontera, coneguda també com la "ciutat dels poetes". Situada sobre una penya rocosa, al punt més alt es troben els seus monuments principals al voltant de la plaça de Cabildo, on ressalta l'església de Santa Maria. Dinar. Continuarem cap a Grazalema, municipi més elevat i muntanyós de la província de Cadis, ubicat al Parc Natural de la Serra de Grazalema. A més de les seves cases emblanquinades posseeix encants com el seu artesania tèxtil tradicional i edificis  com l'església de la Mare de Déu d'Aurora. Finalitzarem la nostra ruta a Ubrique, localitat relacionada des de fa segles amb la pell, per conèixer de prop la tradició marroquinera. Retorn a l'hotel.
SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 6 : GIBRALTAR - TARIFA - BAELO CLAUDIA 
ESMORZAR. Sortida per realitzar una excursió de dia complet a Gibraltar, Tarifa i Baelo Claudia. Per a aquesta visita és imprescindible portar el passaport. Gibraltar és un territori britànic d'ultramar, situat a l'extrem meridional de la Península Ibèrica. Destacant com a centre financer i turístic, podem passejar pel seu carrer principal Main Street. Dinar. Seguirem cap a Tarifa, ciutat europea més propera a el continent africà i que divideix les aigües de la mar Mediterrània amb l'Oceà Atlàntic. De retorn al nostre hotel farem una parada per conèixer les ruïnes de l'antiga ciutat de Baelo Claudia. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 7 : CADIS - SEVILLA - BARCELONA 
ESMORZAR. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat cap a estació de tren de Santa Justa amb destinació Barcelona.
Arribada i fi dels nostres serveis.

NOTA: l'ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar al seu contingut.


Preu: 665 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
· Hotel Las Dunas 4 * (Chiclana) o similar.

Habitació individual:
179 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

- Anirem amb Ave, fins l'estació de Sevilla. 
- Bus des de Sevilla. 
- Guia acompanyant en destí (la plaça nº 3 I 4 de l'autobús estan reservada per a la guia acompanyant). 
- Estada en hotel Les Dunes 4 * Chiclana en règim de 2 PC + 4 MP. 
- Guia local Cadis (2h.30). 
- Entrada celler + degustació. 
- Dinar a Arcos de la Frontera. 
- Dinar a Cadis. 
- Dinar a La Línea de la Concepción. 
- Assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón. TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Pueblos Blancos,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Anem a EGIPTE, amb Gavi Tarragona.

Del 21 al 28 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Última plaça. NOIA a COMPARTIR!!

Aquest viatge, esta dissenyat en exclusiva per al Club Friendsteam.com. 

El viatge a Egipte, és tan especial, que s'ha de realitzar un cop a la vida. No ho oblides mai.  Veure, aquestes meravelles de la humanitat, els tresors arquitectònics, la seva cultura ancestral, una historia brutal, és un d'aquests regals que ens tenim que fer una vegada a la vida. 

Visitarem el gran Museu Art Egipci (el nou encará esta amb construcció). Les Piramides, El Caire, el Creuer pel Nil, la Vall dels Reis,  Abu Simbel... i altres llocs, no sabria dir quina és millor. Senzillament un somni.

En aquest viatge, vindrá com coordinador de l'Club Friendsteam.com: Gavi Tarragona.
Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari: El Caire - Piràmides de Guiza -  Museu Art Egipci - Creuer pel Nil - Abu Simbel - Luxor - La Vall dels Reis - Aswan - Edfu - Kom Ombo. 

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 21 de Novembre 2021. 

DIA 1 / Barcelona - EL CAIRE 
Presentació a l'aeroport 3 hrs. abans de la sortida. Embarcament en vol de línia regular amb destinació al Caire. Arribada, trasllat, sopar al restaurant del Hotel. Allotjament.

DIA 2 / EL CAIRE - LUXOR 
Pensió completa. Sortida per visitar el recinte de les Piràmides de Keops, Kefren i Micerinos. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per embarcar en vol de línia regular amb destinació Luxor. Arribada i trasllat a l'creuer. Sopar i nit a bord.  

DIA 3 / LUXOR - EDFU 
Pensió completa. A l'hora indicada visita de els Temples de Karnak i Luxor, Vall dels Reis, Temple de la Reina Hatshepsut i els Colossos de Memnon. Retorn a el vaixell. navegació cap a Esna i continuació cap a Edfú. Sopar i nit a bord. 

DIA 4 / EDFU - KOM OMBO - ASWAN 
Pensió completa. Al matí, visita a calessa de el Temple d'Horus, a Edfú. Retorn a l' vaixell i navegació cap a Kom Ombo. Dinar, arribada i visita de el Temple dedicat als Déus Haroeris i Sobek. Navegació cap a Aswan. Sopar i nit a bord 

DIA 5 / ASWAN 
Pensió completa. Visita dels Temples de Abu Simbel amb bus, sortida sobre les 02:30 hrs en comboi per arribar a l'alba, aproximadament 3 hores per carretera. la visita tindrà una durada aproximada de 2 hores. Retorn a Aswan, continuarem amb la visita a l' Temple de Philae. Dinar. A la tarda, passeig pel Nil en "faluques", típiques embarcacions pesqueres. Sopar i nit a bord. 

DIA 6 / ASWAN - EL CAIRE 
Esmorzar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per embarcar en vol regular amb destinació al Caire. Arribada, trasllat a l'hotel, sopar en un restaurant local. Allotjament.

DIA 7 / EL CAIRE 
Pensió completa. Dia complet amb dinar en restaurant local, visitant el Museu d'Art Egipci, la Ciutadella de Saladí, el museu de la Civilització Egípcia, Mesquita d'Alabastre i el Basar de Khan el Khalili. Sopar en restaurant local tipic amb música, i allotjament.

DIA 8 / EL CAIRE - Barcelona 
Esmorzar. A l'hora indicada, trasllat a l' aeroport per embarcar en vol de línia regular amb destinació Barcelona. Arribada i final dels els nostres serveis.


Preu: 1.380 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Al Caire: Meridian Piràmides - Ramsés
Hilton o similar.
Creuers previstos: (es confirmarà el nom
definitiu entre 15-10 dies abans de la sortida):
MS / SEMIRAMIS, MS / CROWN EMPRESS - MS /
GRAND PRINCESS - MS / SARAH o similar

Habitació individual:
305 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

Hem aconseguit 10 places més.
Amb un suplement de 50 €.

El preu inclou:

● 2 Vols regular des de Bcn - El Caire, 
+ 2 Vols domèstics.
● Taxes i carburant.
● 4 nits creuer segons programa en règim
de PC.
● 3 nits al Caire segons programa en règim de MP + 1 dinar addicional.
● Visites al Caire i creuer segons programa.
● Trasllats.
● Guia de parla hispana durant totes les visites.
● Coordinador del Club Friendsteam.com, durant el viatge: Gavi Tarragona

Excursions incloses
●Visita al Museu Art Egipci, la Ciutadella de Saladí, Mesquita d'Alabastre i el Basar de Khan el Khalili, a El Caire.
● Visitar d'recinte de les Piràmides de Kheops, Kefren i Micerinos, i l'Esfinx a
El Caire.
●Visita dels Temples de Karnak i Luxor, Vall dels Reis, Temple de la Reina, Hatshepsut i els Colossos de Memnon. 
● Visita en calessa Temple d'Horus, a Edfú
● Visita de l'Temple dedicat als Déus
Haroeris i Sobek a Kom Ombo. 
● Visita dels Temples d'Abu Simbel en bus. 
● Visita de l'Temple de Philae a Aswan. 
● Passeig pel Nil en "faluques". 


No inclou

● Quota de serveis, propines generals i visat 65 € a pagar en destí per persona.
● Proves sanitàries com a test
Covid 19 - PCR.
● Propines de el Guia (a criteri de client).
● Assegurança opcional.
● Begudes.
.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Última plaça. NOIA a COMPARTIR

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Egipte,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Última plaça. NOIA a COMPARTIR.

SORTIDA CULTURAL:
Ruta del Romànic + Trenet + Dinar
ST. Pere de Lligorà - Sepulcre de Palera  Romanic ST. Beuda - Besalú

Diumenge 28 Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Diumenge 28 NOVEMBRE 2021.  SORTIDA CULTURAL: Ruta del Romànic + Trenet + Dinar.
ST. Pere de Lligorà - Sepulcre de Palera - Romanic ST. Beuda - Besalú.

Ja sabeu que al Club Friendsteam.com no parem d'evolucionar, doncs bé, fem un pas cap endavant, i programarem una sortida cultural cada mes, ja que cada dia, agraïm més, les sortides diürnes i culturals. També tindrem una nova coordinadora per a aquestes sortides culturals, "IS", que us agradarà moltíssim, i té àmplia experiència en aquest tipus de sortides. 
En altres com sempre, estaran de coordinadors Gavi i Maribel. Amb aquest nou fitxatge, tindrem més possibilitats de fer sortides culturals amb garantia de qualitat. 

San Pere de Lligorà:
Sant Pere és l'església parroquial del veïnat de Lligordà; es tracta d'una construcció romànica del segle xii, malgrat que es disposen de dades anteriors. Té una sola nau, amb volta de canó apuntada i una cornisa recorre els murs interiors. L'absis, semicircular està situat al costat de llevant. La porta d'accés al temple és a migjorn i està formada per tres arcs en gradació, una llinda i un timpà amb una creu en relleu. La porta té els batents decorats i reforçats amb aplicacions de ferro forjat dels segles XII o XIII: unes cintes planes que acaben en doble voluta als extrems; el forrellat té un cap de serp a l'extrem del passador.[1] 
El campanar, a la façana de ponent, mostra l'antiga espadanya, convertida en torre, sobrealçada al segle xviii, amb teulat a dues vessants. Al nord, unit amb el temple, hi ha construccions annexes 

Sant Sepulcre de Palera: 
Se'n conserva l'església i algunes dependències monacals; del claustre solament queden dos arcs i restes de capitells llaurats amb ocells i figures humanes, en bastant mal estat. 
L'església, romànica del segle xi, és de tipus basilical amb tres naus, amb capçalera de tres absis semicirculars, llisos i sense creuer. A la nau central, la volta és de canó i en les laterals de quart de cercle, separades per dos pilars de planta rectangular per banda. Cada un dels absis té una finestra central de doble esqueixada i cornisa. 

Sant Feliu de Beuda: 
Construcció romànica del segle xii, de planta irregular, més estreta en la part davantera que en la del darrere. Al costat sud s'hi va annexionar posteriorment la sagristia. La part més destacable del temple és a ponent, on hi ha la porta d'entrada i tres finestres simètricament situades, una damunt la porta i les altres, menys enlairades, a cada un dels extrems i a l'alçada de les naus laterals. El campanar era originàriament una espadanya de doble obertura, convertit en torre sobrealçada i amb teulat a dues vessants. Guarda una campana datada de l'any 1754, fosa a Torredonjimeno (Jaén). L'accés al campanar es fa mitjançant una escala de pedra adossada al mur del costat nord.

Besalú: 
Temps lliure per visitar el fantástic Casc antic de Besalú 

Planning: 
Sortirem de la Placa Francesc Macia. 
Engeguem motors i ens dirigirem cap a Besalú, on el trenet ens estarà esperant per fer la ruta del Romànic, joies d'aquella zona que visitarem:   
San Pere de Lligorà, El Sant Sepulcre de Palera, Sant Feliu de Beuda, amb totes les explicacions històriques que el guia que també vindrà al "trenet" ens farà... 
A la tornada, temps lliure per visitar el fantástic Casc antic de Besalú. 

Després marxarem cap el Santuari de la Gleva on ens estará esperant un DINAR molt recomenable en un restaurant molt conegut. 

Preparem càmeres familia!  Realment, un diumenge cultural molt complet. Cultura, natura, amics i un bon àpat.  Som-hi?...


Preu: 60 €El preu inclou:

Autocar - Trenet - Dinar.
Guiatge profesional.
Coordinador del Club durant la sortida: IS.

Reserves

Maribel Jordà
630 02 56 93


Places limitades!!

Frankurt i Rin- Pont Constitució
Mercats Nadalencs

Del 4 al 8 Desembre 2021. - 5 dies/4 nits
Club Friendsteam.com

Mobirise

Viatge "Pre Nadal". Viatge compartit, Club Friendsteam.com& Viatges Halcón. 

A causa de l'èxit de el viatge a Polònia per als mercats nadalencs, vam organitzar una Alemanya, en concret a les fantàstiques regions de Frankurt i el Rin. Mercats espectaculars.

Un viatge fantàstic, aprofitant el, Pont de la Constitució, i el de la Puríssima. Ens anirem Alemania. Visitarem: FRANKFURT - Coblença - HEIDELBERG -  MAGÚNCIA - MICHEELSTADT, i visitarem els seus mercats nadalencs. Aquesta vegada, tindrem regals exclusius d'altres països.

Sortida des de Barcelona. Dissabte 4 Desembre 2021. 

ITINERARI

Dia 1 ESPANYA - FRANKFURT
Sortida en vol de línia regular (06.00 h).  amb destinació Frankfurt. A la arribada, recepció per part de l'guia i trasllat a centre on realitzarem una visita guiada per la ciutat, considerada la cinquena ciutat de major importància dins d'Alemanya, així com la més important de l'Estat Federat de Hesse. Frankfurt posseeix entre els seus carrers diversos llocs turístics entre els que destaquen museus, monuments, i altres atractius per als visitants. A més de ser el centre financer europeu, també té una gran quantitat de llocs que representen l'avanç d'aquesta ciutat davant la modernitat. Dinar i temps lliure a el mercat de Nadal situat a la cèntrica plaça Römerberg.  Allotjament. 

Dia 2 FRANKFURT - Coblença - FRANKFURT 
Esmorzar. Sortida cap a Coblenza, situada a la confluència de l' Rin i el Mosel·la, en el mundialment conegut "racó alemany", es troba una de les ciutats més belles i antigues de Alemanya. L'espectacular marc que envolta la ciutat el conformen 4 massissos centrals, les vinyes i els boscos, l'existència de més de 2.000 anys testifiquen les meravelloses esglésies i palaus, els antics masos aristocràtics i les magnífiques cases senyorials de l'alta burgesia. Visita de la cuideu amb guia local i després temps lliure al mercat de Nadal. Retorn a Frankfurt. 

Dia 3 FRANKFURT - HEIDELBERG - FRANKFURT 
Esmorzar. Sortida cap a Heidelberg. A l'arribada, visita guiada de aquesta ciutat que ofereix un romanticisme de somni entre el Pont Vell i l'imponent Castell, una oferta cultural i de esdeveniments de primera categoria i un magnífic emplaçament, entre el riu Neckar i els contraforts de bosc Odenwald. Per la tarda temps lliure al mercat de Nadal. Retorn a Frankfurt. 

Dia 4 FRANKFURT MAGÚNCIA - MICHEELSTADT - FRANKFURT 
Esmorzar. Al matí visita de Magúncia, el principal centre de comercialització dels populars vins de l'Rhin i un important centre comercial i industrial, així com un magnífic focus cultural. Encara que va ser greument danyada durant la Segona Guerra Mundial, la ciutat conserva una part important del seu casc antic, en el qual destaquen les construccions realitzades en pedra de color vermell. A la tarda sortirem cap al Odenwald (Boscos d'Odin) fins arribar a la preciosa població de Michelstadt, amb el seu Ajuntament, els seus muralles, els seus típiques construccions i cerveseries. Tindrem temps per gaudir de la seva mercat de Nadal abans de tornar a Frankfurt. 

Dia 5 FRANKFURT - WIESBADEN - MAGÚNCIA - FRANKFURT 
Esmorzar i temps lliure a disposició fins el trasllat a l' aeroport de Frankfurt. Vol tornada a Barcelona.


VOL REGULAR: DATA ORIGEN DESTÍ DURADA  - Lufthansa
LH1137 4 des. 2021 - BCN Barcelona 06:00-  FRA Frankfurt 09:10 3h 10m 
LH1128 8 des. 2021-  FRA Frankfurt 13:20 - BCN Barcelona 15:20 2h 00m Preu: 930 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
  Frankfurt Holiday Inn Frankfurt - Alte Oper 4 *

Habitació individual:
Consulteu agencia.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

Vol de línia regular
(reserves en classes especials).
Circuit exclusiu amb guia en castellà.
Allotjament i esmorzar.
Dinar (sense begudes) del primer dia. 
Visites especificades.
Documentació i assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgersFrankurt i Rin,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Places limitades!! 

Polònia - Pont Constitució
Mercats Nadalencs

Del 4 al 8 Desembre 2021. - 5 dies/4 nits
Club Friendsteam.com

Mobirise

Viatge "Pre Nadal". Viatge compartit, Club Friendsteam.com& Viatges Halcón. 

Un viatge fantàstic, aprofitant el, Pont de la Constitució, i el de la Puríssima. Ens anirem a Polònia. Varsòvia / Cracòvia, i visitarem les seves increïbles mercats nadalencs. Aquesta vegada, tindrem regals exclusius d'altres països.

Sortida des de Barcelona. Dissabte 4 Desembre 2021. 

4 DES. Barcelona / VARSÒVIA 
Sortida en vol de línia regular amb destí Varsòvia. Arribada, recepció i trasllat a l'hotel. En funció de l'horari d'arribada, temps lliure per a la primera presa de contacte amb la capital polonesa i el seu mercat nadalenc ubicat a la Ciutat Vella. En els mesos d'hivern, a Varsòvia hi ha molts llocs on es pot patinar sobre gel, alguns ells oberts a el públic i gratuïts: a la Plaça de l'Mercat de la Ciutat Vella, en el centre de la ciutat, a prop de el Palau la Cultura i Ciència o en l'Estadi Nacional. També hi ha jardins il·luminats al Palau de Wilanow, la residència de estiu dels reis, plens de llegendes i contes. Allotjament. 

5 DES. VARSÒVIA / CRACÒVIA
Mitja pensió. Al matí visita de la capital polonesa, Varsòvia, i els seus monuments principals. Passeig pel Parc Reial de Lazienki (els banys reals) amb el monument a Frederic Chopin, el Palau sobre l'aigua i el Teatre de l'illa. trasllat a la Ciutat Vella (declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO). Passeig pels carrers medievals des del Palau Real i la catedral, passant per la Plaça de l' Mercat i la barbacana fins a la Ciutat Nova. Dinar. Temps lliure a la Ciutat Vella on podràs fer compres al Mercat de Nadal. més tard sortida cap a Cracòvia. 

6 DES. CRACÒVIA
Mitja pensió. Cracòvia, l'antiga capital polonesa ha merescut el títol de  Patrimoni de la Humanitat en el primer llistat creat per la UNESCO. visita de turó de Wawel, on es troba el Castell amb el pati porticat, la antiga seu dels Reis de Polònia i la catedral. Passeig per la plaça de l'Mercat al Casc Antic amb monuments emblemàtics com la Llotja dels Draps, l'església de la Mare de Déu o la Torre de l'Ajuntament. Continuació fins a la barbacana i les muralles que envoltaven la ciutat medieval. Dinar. A la tarda temps lliure per visitar el mercat de Nadal ubicat al centre de l'Casc Vell. També hi ha un altre mercat molta prop: Galeria Krakowska, un gran centre comercial molt proper a l'nucli antic, on també hi ha una pista de patinatge sobre gel. 

7 DES. CRACÒVIA / Czestochowa / VARSÒVIA 
Mitja pensió. Al matí sortida cap a Czestochowa. Visita de el monestir de Jasna Gora conegut per la imatge de la Verge Negra de Czetochowa, que des Al segle XIV atreu molts pelegrins de l' món sencer. La Verge va ser proclamadala Reina de Polònia pel rei Joan Casimir (Jan Kazimierz). Visita a la basílica de Jasna Gora, la capella de la Mare de Déu amb el quadre miraculós, el Tresor i l Armeria. Dinar. A la tarda trasllat a Varsòvia i visita dels Jardins de Llums al Palau Real de Wilanow. 

8 DES. VARSÒVIA / Barcelona
Esmorzar. A l'hora convinguda trasllat a l'aeroport per tornar a Barcelona en vol de línia regular. Arribada.

Preu: 765 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Varsòvia. 2 nits
Radisson BLU Sobieski / 4 ★
Cracòvia. 2 nits
Novotel Centrum Hotel / 4 ★

Habitació individual:
Consultar a l´agencia.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

■ Vol de línia regular (reserves en classes especials).
■ Circuit exclusiu amb guia en castellà.
■ Allotjament i esmorzar. 3 dinars
(sense begudes).
■ Visites especificades.
■ Documentació i assegurança de viatge.

HORARIS PREVISTOS SORTIDA BARCELONA
04 DES. BCN-WAW EL 434 13.25-16.35
08 DES. WAW-BCN EL 433 09.20-12.35

No inclou

● Despeses personals.
● Begudes indicades.  
● Qualsevol servei no esmentat en la part inclòs.
● Proves sanitàries PCR en cas de requeriment.

  Opcional : Suplement Pensió Completa
 (3 sopars): 85 €

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers Polonia, mercats Nadalencs,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Places exhaurides!! 

Especial Cap d´Any JORDÀNIA

Del 26 Desembre 2021 / 2 de Gener 2022. Club Friendsteam.com

Mobirise

Viatge Estrella: Jordània:
Per a finalitzar l'any, hem triat un destí inigualable, passarem el Cap d'Any viatjant a Jordània. 

Aquest viatge, el compartim amb els nostres amics de Viatges Halcon.

Itinerari: Amman - Petra - Mar Mort - Dessert Wadi Rum - Jerash - Ajlun - Madaba - Mt. Nebo.

Sortida des de Barcelona. 26 de Desembre 2021. 

DIA 01 DIUMENGE  BARCELONA - AMMAN
Presentació a l’aeroport, 3 hrs. abans de la sortida. Embarcament en vol regular amb destinació Amman. Arribada a l’aeroport, tràmits de visat i trasllat a l’hotel. Sopar, sempre que l’arribada a l’hotel sigui abans de les 21 hores. Allotjament. 

DIA 02 DILLUNS  AMMAN - AMMAN CITY TOUR - JERASH - AJLUN – AMMAN 
Esmorzar. A primera hora del matí, realitzarem la visita d’Amman, una de les ciutats més antigues del món i capital del Regne Hachemita de Jordània. Amman és una barreja de modernitat i tradició, una ciutat agradable i acollidora en la qual apreciarem l’hospitalitat de la seva gent i podrem gaudir dels seus vius mercats i de les moltes empremtes que la seva llarga història ha deixat. A continuació, realitzarem la visita de Jerash o “Gerasa”, ciutat greco-romana que formava part de la Decàpolis i que és coneguda com la «Pompeia de l’Est» per la seva importància i el seu magnífic estat de conservació. Podrem admirar entre d’altres: la Porta d’Adriano, l’Hipòdrom, el Teatre, l’Àgora o fòrum amb la seva columnata completa, el Cardo Màxim, el Temple de Zeus i el d’Artemisa. OPCIONAL: Dinar en un restaurant típic a Jerash. Després visitarem el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda el 1185 i reconstruït més tard al segle XIII, pels mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels croats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una bonica vista. Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 03 DIMARTS  AMMAN - MADABA - MT. NEBO – PETRA 
Esmorzar. Sortida en direcció a Madaba, poble esmentat a la Bíblia i molt conegut pels seus mosaics de l’època bizantina. Visitarem l’església grega ortodoxa de Sant Jordi, on es troba l’enorme mapa mosaic de Madaba. És la més antiga representació geogràfica coneguda del Pròxim Orient, data de l’s.VI i està format per dos milions de peces que mostren el Nil, el mar Mort i Jerusalem. La major part de Madaba és en l’actualitat un parc arqueològic acuradament restaurat, que inclou les esglésies del s.VII de la Verge i la del profeta Elies, a més del temple d’Hipòlit. Continuarem cap a la Muntanya Nebo, el lloc ideal per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort. OPCIONAL: Dinar en un restaurant típic en Mt. Nebo Continuació cap a la màgica Petra. Sopar i allotjament. 

DIA 04 DIMECRES  VISITA DE PETRA 
Esmorzar. Dia complet dedicat per complet a la visita de Petra, coneguda com la “ciutat rosa” on fa més de 2000 anys els Nabateus van situar la capital del seu imperi al llarg de 500 any., Esculpint admirables temples i tombes a les muntanyes rosades i utilitzant sistemes avançats agrícoles i de conducció de l’aigua. El recorregut comença, per la Tomba dels Obeliscs continuat pel Siq, canó de més d’1 km de longitud després del qual es descobreix el Tresor, una tomba colossal decorada amb columnes i escultures d’un refinament i una bellesa incomparables. OPCIONAL: Dinar en un restaurant típic a Petra. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 05 DIJOUS  
PETRA - WADI RUM (2hrs JEEP TOUR) 
Esmorzar. Sortida cap al desert de Wadi Rum, un dels paisatges més espectaculars de tota Aràbia, on les muntanyes de colors canviants amb la llum del dia emergeixen de forma vertical de la plana sorrenca. És el paisatge que va enamorar a TE Lawrence (Lawrence d’Aràbia), l’oficial anglès destinat a Aràbia que va aconseguir agrupar les tribus àrabs per lluitar contra els otomans durant la Primera Guerra Mundial. La visita, que es realitza en peculiars vehicles tot terreny conduïts per beduïns, consisteix en una incursió en l’impressionant paisatge lunar d’aquest desert. A continuació tindran oportunitat de gaudir d’una experiència única passejant pel desert a lloms d’un camell (no inclòs). OPCIONAL: Dinar al campament, Passarem la nit allotjats en un campament de luxe, on viurem una experiència única i memorable, sota les estrelles, en la immensa tranquil·litat del desert. Sopar i allotjament. 

DIA 06 DIVENDRES  WADI RUM - MAR MORT 
Esmorzar. Sortida cap al Mar Mort, el punt més baix de la terra, situat a 416 m. sota el nivell del mar entre Jordània, Israel i Cisjordània. En el camí, pot gaudir d’un paisatge amb muntanyes i desert fins arribar al punt més baix de la terra. Arribada al Mar Mort, OPCIONAL: dinar a l’hotel i tarda lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel. La seva salinitat i els seus minerals, ofereixen possibilitats curatives per a diferents malalties, així com per a la fabricació de productes cosmètics i de bellesa. Sopar i allotjament. 

DIA 07 DISSABTE  MAR MORT 
Esmorzar. Dia lliure a l’hotel per gaudir de les seves instal·lacions. Les aigües del Mar Mort contenen uns 21 minerals diferents i el seu fang negre té propietats terapèutiques conegudes fins i tot pel Rei Salomó i la Reina de Saba (segle X a.C.), així com per Cleopatra qui va enriquir el seu cos amb el fang d’aquest lloc. i OPCIONAL: dinar en un restaurant típic o en hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 08 DIUMENGE  MAR MORT- QAIA – BARCELONA  
Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per fer embarcament en vol amb destinació Bcn. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu: 1.675 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
●● Amman: Mena Tyche 4* (2 nits) – o similar
●● Petra: Sella Hotel 4* (2 nits) – o similar
●● Wadi Rum: Martian Tent / Full of Stars Tent (1 nit) – o similar
●● Mar Mort: Ramada Dead Sea 4*
 (2 nits) – o similar

Habitació individual:
369 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

●● Vols en línia regular des de Barcelona (Royal Jordanian)
●● Taxes aèries
●● Allotjament en hotels en règim de mitja
pensió. Habitació doble. 
●● Recepció i assistència en l’arribada i sortida pel nostre representant.
●● Transport de luxe amb A / C. Capacitat d’1 maleta gran + 1 maleta de mà per persona.
●● Guia parla hispana durant les visites.
●● Entrades segons itinerari.
●● 2 hrs Jeep Tour a Wadi Rum.
●● Assegurança bàsica de viatge
●● Visat (necessari enviar còpies de passaports 15 dies laborables en la destinació abans de la sortida).

No inclou

●● Despeses personals. 
●● Begudes.
●● Dinar (en cas de no reservar l’opció
DINARS). 
●● Assegurances.
●● Maleters en els hotels i aeroport.
●● Propines per a guia i conductor.
●● Proves PCR en cas de ser necessàries, tant per a entrada a Jordània com per tornada a Espanya.
●● Qualsevol servei no esmentat en el inclòs.

  OPCIÓ DINARS 
Suplement per a 6 DINARS: 100 € per persona.

 Important: Preu subjecte a formació de grup mínim de 20 places, en cas de grup inferior, consultar suplement. El desenvolupament de les visites pot ser modificat, no alterant la realització de les mateixes.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com  

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers JORDÀNIA,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Places limitades!! 

Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.


Nota :
El Club Friendsteam.com no és una agència de viatges.
El Club Friendsteam.com, selecciona d'entre el ventall de viatges disponibles dels operadors turístics, que colaboren amb nosaltres, una selecció dels que ens semblen més interessants per a nosaltres. El Club Friendsteam.com, t'aconsella el viatge més adient, i propicia que el viatge es faci entre els amics del Club, i en general colabora a fer-te la experiència del viatge en grup més agradable i divertida.
 
Ara bé, en cap cas el club és responsable de l´organització i gestió del teu viatge. Cada viatge té la seva agència responsable, detallada a la web.
Al contractar qualsevol dels viatges descrits a la nostra página, entens i estàs d'acord que la responsabilitat de tots els serveis, components, reserves, rutes, assegurances, imports, canvis i planificació en general, és de l'agència on realitzes la reserva i pagament del viatge, i no del Club Friendsteam.com.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS