Viatges i sortides de
Cap de setmana.

simple website builder

Clika sobre dels títols en blau, et sortirà l'activitat al detall, horaris, preus, reserves... 

Anem a MARRAKECH
Coordinador al viatge Gavi Tarragona

Del 30 Novembre, al 4 Desembre 2022. Club Friendsteam.com

Mobirise

Viatge exclusiu: Club Friendsteam.com. Places limitades. 

Marràqueix amb Gavi Tarragona. Viatge exclusiu per al Club Friendsteam.com

Ja tenim un altre apassionant viatge en prescpectiva. Al novembre/desembre marxem anem a Marràqueix (La porta de Àfrica).
En aquest viatge, estará com a coordinador del mateix: Gavi Tarragona. Segur que com tots els viatges, gaudirem d´un espectacular pais. La seva cultura, la seva gastronomia, les seves tradicions, la seva història, un viatge inoblidable. 

Itinerari: Marrakech - Ourika ( Muntanyes de l'Atlas)  - Calesas - Essaouira (Opcional).   

Sortida des de Barcelona el dimecres 30 Novembre 2022. 

1r Dia: Marràqueix. (Excursió amb calesses).
Arribada a l'aeroport internacional de Marràqueix. Assistència del nostre personal de parla hispana fora de l'edifici de l'aeroport. Trasllat a l'hotel previst. 
Dinar buffet a l'hotel. Tarda: A l'hora indicada, les calesses us estaran esperant a la porta de l'hotel, per començar un passeig d'aprox 1 hora i mitja per la bella ciutat de Marràqueix. Sopar i allotjament a l'hotel.

2n Dia: Marràqueix. ( Visita Monumental de Marràqueix).
Esmorzar de bufet a l'hotel. Visita Monumental de Marràqueix. Sortida sobre les 09h00 per fer la visita de la ciutat, coneguda com “La Perla Roja”. És al costat de Meknes, Rabat i Fes una de les antigues Ciutats Imperials, té nombrosos monuments declarats patrimoni de la Humanitat per la Unesco el que la converteixen en el principal atractiu turístic del país. Al matí efectuarem la visita monumental començant pel Minarete de la Koutobia (segle XIII), germana de la Giralda de Sevilla, d'harmonia esplèndida és actualment el far i centre espiritual de Marràqueix. Seguim cap als Jardins de la Menara i Palacio Bahía, residència de l'antic visir, exemple de l'edat mitjana musulmana i on destaca la seva sala d'ambaixadors. Ja a peu ens dirigim a una escola per descobrir com es fabriquen les espècies marroquines i l'oli d'argan. Breu parada i sortida cap a la Plaça de Jema el F´naa punt neuràlgic de la medina, des d'on surten tots els carrerons i socs que la componen, un dels més icònics i animats del món. Tarda lliure per passejar pel soc. Dinar al restaurant “Dar Salam”.
Sopar i allotjament a l'hotel. 

3r Dia: Excursió a la Vall d'Ourika. Atlas.
Esmorzar de bufet a l'hotel. Visita a la Vall d'Ourika. Es troba a 60 quilòmetres de Marràqueix. Format per les aigües torrencials que provenen de l'Oukaïmeden, és una zona fèrtil, amb poblets de cases de tova que pengen dels vessants de les muntanyes de l'Atlas, amb paisatges pintorescos que fascinen qui els visita. Els berbers, pobladors de la vall, segueixen mantenint els seus costums i el seu tradicional sistema de vida malgrat estar tan a prop de Marràqueix. Durant l'excursió visitarem una de les cases berbers, cosa que permetrà involucrar-se una mica més en la peculiar forma de vida de la gent. Finalitzada la visita tornada a Marràqueix. Dinar buffet a l'hotel. Tarda lliure.
Sopar i allotjament a l'hotel. 

4t Dia –Opcional: Viasita Essaouira - Dia lliure a  Marràqueix.
Esmorzar de bufet a l'hotel. Dia lliure a Marràqueix.
Opcional: Possibilitat de fer la visita opcional d'Essaouira amb dinar PVP 60 € 
Visita d´Essaouira (Des de les 08.00 fins a les 19.00 h). Sortida cap a Essaouira, la ciutat fortificada, la meca de poetes i pintors. Vestigis arqueològics i ceràmiques certifiquen la presència fenícia, cretenca i púnica. Aquesta deliciosa ciutat abocada a l'Atlàntic va ser emmurallada al segle XV i compta amb una gran balustrada de canons que la defensaven de múltiples setges. Avui dia, Essaouira és, residència de famosos pintors, escultors, ebenistes, escriptors… Així com un gran centre de vacances de platja. La ciutat ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2002. Pel camí, ens aturarem per observar la forma peculiar de recollir els fruits de l'Argan, d'on s'extreu el seu medicinal oli. Cal no oblidar també que Essaouira és l'única zona del món on els ebenistes tallen en fusta de la teva. Dinar a un restaurant local. Temps lliure, a les 16H00, trobada per tornar a Marràqueix Finalitzada la visita tornada a Marràqueix. Sopar i allotjament a l'hotel. 

5è Dia - Marràqueix.
Esmorzar de bufet a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport, i tornada a Barcelona.

Descripció de llocs:
 
Marràqueix.
El trànsit inunda els carrers de Marràqueix, on vianants, vehicles i animals formen una massa uniforme; el so del clàxon es barreja amb les veus dels vianants i amb la crida a la pregària... Podria donar-te diferents consells per viatjar a Marràqueix, però sens dubte es una ciutat que no t'has de perdre. 

Plaça Yamaa el-Fna.   
No sé si hi haurà algú que hagi visitat Marràqueix sense passar per aquesta plaça. Situada a l'interior de la Medina de Marràqueix (la Medina és la zona històrica que es considera el centre de Marràqueix i està envoltada per una muralla), l'enorme plaça de Yamaa el-Fna és el cor de la ciutat i el punt de referència per orientar-se a qualsevol passeig o visita turística. 

El Zoco. 
A poques ciutats recomanaria com un imprescindible anar a comprar, però a Marràqueix es tracta d'una experiència totalment nova a la qual pots estar acostumat.  
El mercat del soc és una experiència en si mateixa; el menys important és comprar o què comprar, sinó veure com es comuniquen els venedors amb els turistes (sigui quin sigui el teu idioma, segur que escoltes que s'hi dirigeixen), apreciar les peces d'artesania (els artesans solen ser-hi fons del soc passant un atzucac cobert) o tastar els dolços que venen a peu de carrer (no tenen un aspecte molt higiènic, però provar-los forma part de l'experiència local). Això sí, tenir especial cura amb les teves pertinences durant el teu passeig pel soc és un dels consells bàsics de seguretat a Marràqueix. 

Jardins de la Menara. 
Al sud-oest de Marràqueix, embolicats en un halo de llegenda i amb la imponent serralada de l'Atlas com a fons, es troben els inspiradors Jardins de la Menara. 
Símbol d'aquesta emblemàtica ciutat, passejar per aquest indret resulta una reconfortant experiència i un contrapunt necessari i agraït a l'enrenou de la medina. Uns jardins gairebé mil·lenaris. Aquest espai va ser manat construir per Abd al-Mumin, califa almohade, a principis del segle XII, ideat com un equipament al servei de la ciutat i consistent en un gran hort dividit en una quadrícula de parcel·les i un enorme dipòsit per emmagatzemar aigua. 
Al segle XVI es va construir un pavelló, adquirint els jardins una dimensió més recreativa, ja que el sultà l'utilitzava de residència durant les vacances.. 

Excursió al Vall d'Ourika . 
Hi ha països als quals a ningú se li acudiria anar sense visitar els seus paisatges. Tot i això, molts dels turistes que viatgen a Marràqueix es queden a la ciutat perquè no coneixen la riquesa natural dels voltants.  
Perquè no et passi això només has de cercar fotografies de les Muntanyes de l'Atlas, de la Vall d'Ourika, de les cascades d'Ouzoud o del poble de Ban Haddou.  
(Opcional) Excursió a Essaouira . 
Marràqueix és una ciutat amb molt del que gaudir, però l'enrenou dels seus carrers fa que s'agraeixi poder-se escapar algun dia del centre per gaudir d'una zona més relaxada del Marroc. Visitar la ciutat pesquera d'Essaouira és perfecte. Està situada a tres hores de Marràqueix. 


Preu: 780 €

Habitació individual:
 176 €.    

Allotjament:
Hotel Palm Plaza Spa 5*****

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

 • 5 Dies / 4 Nits. 
• HOTEL 5* Hotel Palm Plaza Spa*****.
• Trasllats aeroport-hotel-aeroport.
• 4 nits d'estada a Marràqueix a l'hotel escollit en habitació doble estàndard.
• Règim: MP a Palm Plaza Spa.
• 2 dinars Hotel Palm Plaza Spa.
•  1 dinar al restaurant local “Dar Salam”.
  • 4 sopars Hotel Palm Plaza Spa.
• Visita de mig dia de Marràqueix amb entrades als Jardins Menara i Palacio Bahía.
• Visita de mig dia a la Vall d'Ourika
• Passeig amb calesa durant 1 hora i mitja (4 persones per calesa). 
• Guia local de parla hispana durant les visites. 
• Serveis exclusius pel Club Friendsteam.com.
Coordinador del Club Friendsteam.com, durant el viatgeGavi Tarragona.

No inclou

 • Excursió Essaouira amb dinar 60 €. 
• 1 Dinar no inclos. 
• Begudes.
• Assegurances. 
• Qualsevol extra o servei no especificat a l'apartat el preu inclou.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria / Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Grup exclusiu Club Friendsteam. com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Marràqueix, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Grup confirmat: Places exhaurides!!


El preu pot patir una lleugera variació, a causa dels canvis dels preus dels carburans.

CARNAVAL A TENERIFE
8 Dies / 7 Nits.

Del 8 al 15 Febrer 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes. Una experiència inoblidable "Carnaval a Tenerife" 

Sortida des de Barcelona: Dimecres 8 de Febrer 2023.

DIA 1 BARCELONA – TENERIFE
Presentació a l'aeroport per sortir en vol de línia regular, classe turista, amb destinació a Tenerife. Tràmits de facturació. Arribada, assistència i trasllat a l'hotel escollit. 

DIES INTERMEDIS
Dies lliures per gaudir d´aquesta fantàstica Illa volcànica. 

DIA 8 TENERIFE – BARCELONA
A l'hora indicada pels nostres representants, recollida a l'hotel i trasllat a l'aeroport per sortir en vol regular. Arribada a la vostra ciutat d'origen i fi dels nostres serveis.

Preu: 563 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS:
Be Live Experience Orotava 4*
Pensió completa.


Habitació individual:
254 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Avió anada i tornada a classe turista
amb la companyia Vueling als
vols indicats.
● Taxes Aèries a reconfirmar al
moment de l´emissió.
● 7 nits en habitació estàndard
en règim PENSIÓ COMPLERTA.
● Trasllats entrada i sortida. 
● Assegurança bàsica de viatge.

No inclou

● Excursions i visites.
● Serveis Extres a l'Hotel.
● Tot allò no indicat al
apartat “El preu inclou”.
● Segur opcional. Consultar. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria / Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Grup compartit Club Friendsteam. com
& Halcón Viatges.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Carnaval de Tenerife, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!
Sabores de Galicia. Feria del Cocido.

Del 10 al 16 de Febrer 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes. Galicia, una terra per descobrir. 

Sortida des de Barcelona: Divendres 10 de Febrer 2023.

DIA 1. BARCELONA – VIGO:
Presentació a l'aeroport de Barcelona per embarcar en vol amb destinació Vigo. Arribada i trasllat de l'aeroport de Vigo a l'hotel. Arribada al hotel, sopar i allotjament. 

DIA 2. D.O. RIBEIRO: MONESTIR  D'OSEIRA – O CARVALLENY I LA SEVA FAMÓS POLP – CELLER VINYA COSTEIRA – RIBADAVIA: 
Esmorzar. Sortida cap a la zona interior limítrof entre la província de Pontevedra i Ourense, per a visitar la zona de la D.O. Ribeiro. Començarem per el fabulós Monestir d'Oseira (entrada inclosa), conegut amb el sobrenom de “L'Escorial gallec”, que va començar a construir-se durant la segona meitat del segle XII. Continuació fins a O Cabarlliño, on destaca el Temple de la Veracruz, autèntic símbol de la localitat, obra de l'arquitecte Antonio Palacios i bellíssim exemple darquitectura contemporània. Dinar a restaurant per degustar el seu famós Pop. Després de dinar, sortida per visitar el Celler Vinya Costeira (entrada inclosa), de la D.O. Ribeiro, on ens explicaran els processos d'elaboració de els seus vins i licors, finalitzant amb una degustació de 2 vins. Després de la visita, ens desplaçarem a Ribadavia, antiga seu del Regne de Galícia, que reuneix totes les essències dels “ribeiros” i en especial del Ribeiro del Àvia, el riu que passa entre les marjades o “socalcos”. Ribadavia és ciutat lligada no només al vi, sinó també a la presència del poble hebreu. El seu call jueu és la més rellevant de Galícia, per la importància que va tenir com pel seu estat de conservació. El call jueu s'organitza especialment al voltant de la plaça de la Magdalena ia les rodalies es troba l'església romànica de Sant Jaume i una llarga relació de temples com són Santo Domingo, O Portal, San Francisco, Santa Maria, Sant Joan, etc. i, com un vigilant de pedra, el castell dels Sarment. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 3. EL DIA GRAN DE LA  FIRA DEL "Cocido" DE LALÍN: 
Esmorzar. Sortida direcció Lalín, un dels municipis més extensos de la comunitat gallega i on assistirem a una de les festes gastronòmiques més importants de la comunitat, La fira del Cuit, primera Festa gastronòmica d'Interès Turístic Nacional on el principal atractiu és l'exaltació del bullit i de tots els derivats del porc. Disposarem de temps lliure per gaudir de la festa, del menjar i de la música, ingredients principals del dia gran de la Fira del Cuit de Lalín. (dinar per compte del client). A l'hora acordada, tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 4. D.O. RIBEIRA SACRA: PASSEIG EN VAIXELL PELS CANONS DEL SIL – REGINA VIARUM – CASTRO CALDELES: 
Esmorzar. Sortida cap a la zona interior de les Províncies de Lugo i Ourense, cadascuna a un marge del riu Miño, coneguda com la “Ribeira Sacra”, anomenada així per la gran quantitat de Monestirs fundats a les rodalies i al llarg del riu. En primer lloc ens dirigirem a la localitat de Monforte, per baixar a l'embarcador de Doade i allà prendre un vaixell per realitzar la coneguda ruta fluvial dels canons del riu Sil (entrada inclosa). Aquesta ruta travessa el profund Canó del riu Sil des de l'embarcador de Doade fins al Monestir de Santa Cristina de Ribas de Sil, en un recorregut que ens permet gaudir d'un paisatge poblat de vinyes de la Denominació de Origen Ribeira Sacra cultivades en pendents de gran desnivell, així com de la zona més escarpada i vertical del Canó. En acabar, ens dirigirem a un restaurant on tindrem un dinar típic a base d'Empanada i Carne ao Caldeiro. Després de dinar, visita al Celler Regina Viarum (entrada inclosa), al cor de La Ribeira Sacra i que té el ferm propòsit d'elaborar vins de qualitat excel·lent. Tot seguit posarem rumb a Castro Caldelas, on visitarem el seu Fortalesa (entrada inclosa), esplèndidament conservada i restaurada, aquesta fortalesa senyorial de origen medieval típicament gallega funciona a l'actualitat com a biblioteca, centre cultural i de exposicions. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 5. D.O. RIES BAIXES – ALBARIÑO – O GROVE – ILLA DE LA TOJA: 
Esmorzar. Sortida per visitar Cambados, capital del vi Albariño situada a plena vall del Salnés. En primer lloc farem una panoràmica de la vila de Cambados, podrem conèixer el conjunt del Pazo de Fefiñanes i la seva infinitat de casalots palatins. A continuació ens dirigirem al Museu Etnogràfic i del Vi de Cambados (entrada inclosa), situat en un dels punts més emblemàtics de Cambados, al costat de les Ruïnes de Santa Mariña Dozo. És el primer Museu del Vi de Galícia i un dels primers d?Espanya. El discurs expositiu ens convida a un recorregut per la història, el art, la cultura popular, així com tots els aspectes vitivinícoles de la Denominació d'Origen Ries Baixes. Finalitzada la visita, trasllat a una de les cellers més emblemàtics de la D.O. Albariño Rías Baixes: Celler Agro de Bazán (entrada inclosa), on ens explicaran el procés d'elaboració, finalitzant amb la degustació de 2 vins. Tornada a l'hotel per dinar. A la tarda sortida cap a O Grove, Villa marinera i coneguda per ser el Paradís del Marisc. Creuarem el pont que ens portarà a l'Illa de La Toja, famosíssima per ser lloc de vacances de personalitats i per la seva tradició termal. Després de la panoràmica a l'Illa, ens dirigirem al Port per fer un creuer per la ria d'Arousa (entrada inclosa) on coneixerem les “batees” plataformes flotants de cultiu del musclo, tot això acompanyat per una fabulosa degustació de aquest mol·lusc i va venir a bord. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament 

DIA 6. RIES BAIXES – BARCELONA:
Esmorzar. Trasllat a l'aeroport de Vigo per a embarcar en vol amb destinació Barcelona, ​​arribada i fi dels nostres serveis.

Preu: 575 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● Hotel Pedramar 3*.
Habitació individual:
127 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Vol anada i tornada des de Barcelona. 
● Autocar a destinació. 
● Guia acompanyant en destinació i
durant tot el circuit. 
● Estada de 5 nits a Rías Baixas. 
● Règim segons programa (aigua i
vi als dinars i sopars.)
● 2 dinars típics al restaurant. 
● Visita i degustació al Celler
Vinya Costeira de la D.O. Ribeiro , a
el Celler Regina Viarum de la D.O.
Ribeira Sacra i al Celler Agro
de Bazán de la D.O. Albariño Rías
Baixes. 
● Entrada al Monestir d'Oseira. 
● Ruta fluvial pels canons del Sil .
● Entrada a la Fortalesa de Castro
Caldeles. 
● Entrada al Museu Etnogràfic i del
Vi de Cambados. 
● Creuer per la ria d'Arousa amb
degustació a bord. 
● Assegurança de viatge.

No inclou

● Tot allò no indicat al
apartat “El preu inclou”.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria / Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Viatge compartit: Club Friendsteam. com
& Halcón ViaTGES.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a GALICIA, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!

Madrid y las dos Castillas / Ave

Del 5 al 10 de Març 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.
Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. 

Itinerari:
MADRID - TOLEDO - ARANJUEZ - SEGÒVIA - PALAU SANT ILDEFONS - ÀVILA - ESCORIAL .  

Sortida des de Barcelona el 5 de Març 2023. 

DIA 1 BARCELONA – MADRID
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida del tren amb destinació Madrid. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 2 MADRID
Esmorzar. Panoràmica de Madrid acompanyats de guia local, destacant la Gran Via, la Cibeles, Alcalá, la Porta del Sol, Plaça Major, etc. Dinar al restaurant. Tarda lliure a disposició dels clients al centre de Madrid. Sopar i allotjament. 

DIA 3 TOLEDO – ARANJUEZ
Esmorzar. Iniciarem la nostra ruta a Toledo, acompanyats de guia local visitarem aquesta ciutat Patrimoni de la Humanitat, envoltada pel Riu Tajo, ofereix al visitant innombrables monuments, entre els quals destaquen la Catedral i Museu Catedralici, així com ermites, convents, palaus, castells, ponts, mesquites i sinagogues. Dinar i continuació cap a Aranjuez, el seu Casc Antic està declarat Conjunt Històric Artístic, i visitarem el seu monument més representatiu, el Palau Reial (entrades incloses). Patrimoni Nacional, breu temps lliure per passejar i gaudir dels seus jardins. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 4 SEGÒVIA - PALAU DE LA GRANJA DE SANT ILDEFONS 
Esmorzar. Excursió de dia complet amb dinar lliure per compte del client. Sortida cap a Segòvia, on podrem passejar acompanyats de guia oficial pels seus carrers i admirar el seu magnífic aqüeducte, una de les més superbes obres de l'Imperi romà que compta amb un total de 167 arcs de pedra granítica. A més visitarem l'Alcázar. A la tarda visitarem el Palau Reial de la Granja de Sant Ildefons, lloc on Felip V va constituir el seu palau favorit i residència estival. Sopar i allotjament. 

DIA 5 ÀVILA – ESCORIAL
Esmorzar. Al matí realitzarem una excursió amb guia local a Àvila, ciutat arrecerada pel seu impressionant recinte emmurallat, declarada Patrimoni de la Humanitat. Carrers eixuts, casalots nobles, palaus, temples i convents componen el ric Patrimoni Artístic de la Ciutat de les Tres Cultures. Dinar. A la tarda visitarem L'Escorial, emblemàtic Palau Real, Patrimoni de la Humanitat, centre polític de l'Imperi de Felip II. A la tarda visitarem el Palau Reial de la Granja de Sant Ildefons, lloc on Felip V va constituir la seva palau favorit i residència estival. Sopar i allotjament

DIA 6 MADRID – BARCELONA
Esmorzar. Es podrà realitzar la excursió opcional a Alcalá de Henars. A l'hora indicada per els nostres representants, trasllat a l'estació de tren d'Atocha a Madrid per agafar l'AVE amb destinació Barcelona. Arribada i fi de els nostres serveis. 

Preu: 617 €

Habitació individual:
 127 €.    

Allotjament:
HOTEL Asor Fira 4****


Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

 - 6 DIES /5 NITS
- HOTEL Asor Fira 4**** o similar.
● Tren AVE Barcelona – Madrid –
Barcelona.
Opció sortida des Girona, 
(sup 35 €), Tarragona i Lleida.
● Autocar per a tot el recorregut.
● Estada de 5 nits a Madrid
● Estada en règim segons
programa
● Begudes incloses (aigua/vi) a
dinars i sopars. 
● Guia local a Madrid
● Guia local a Toledo
● Guia local a Àvila
● Guia local a Segòvia
● Dinars en restaurant excursions
dies 2, 3 i 5. 
● Entrades al Palau de la Granja
de Sant Idelfons, L'Escorial, el
Palau d'Aranjuez, i l'Alcàsser
de Segòvia (sense torre).
● Assegurança de viatge.
● Guia Acompanyant a destinació i
durant tot el recorregut. 

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com inclòs.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Madrid y las dos Castillas, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!● Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.
Estambul "Soñado"
Amb Maribel Jordà

Del 11 al 15 de Març 2023. Club Friendsteam.com
5 díes / 4 Nits.

Mobirise

VIATGE ESPECIAL a ESTAMBUL. Coordinador durant el viatge: Maribel Jordà.
Molts de vosaltres ja sabeu, que la Maribel és una enamorada d'Istanbul, on ha estat diverses vegades.

Doncs aquest viatge, és un reflex d'aquells llocs no tan turistics, i on descrubireu zones no habituals d'Istanbul. El disseny del viatge, exclusiu del Club Friendsteam.com, ha estat realitzat per Maribel, i els experts de Viajes Halcon. Estem segurs que no serà un viatge indiferent per a molts.

Així doncs, marxem a Istanbul. Recordar que tenim com a màxim reserves fins al 30 de desembre, però com sempre places limitades... si vols venir, no ho deixis per al final. 

Sortida des de Barcelona: 11 de Març 2023.

11 MAR. Barcelona -Istanbul. 
Arribada, recepció i trasllat del aeroport Istanbul a l'hotel. Hotel Kent.

12 MAR. Istanbul.
Tour de dies complet 
amb dinar. Recollida a l'hotel a les 09.00 hrs. Després de l´esmorzar sortida de l´hotel per fer la visita de la ciutat antiga. Visitem la majestuosa i elegant Mesquita Blava, coneguda així per les decoracions interiors. A continuació, visitem l'Hipòdrom de l'època bizantina i després la Sta. Sophia del segle VI. Després de dinar en un restaurant típic, farem la visita al Palau Topkapi, la residència dels sultans de l'imperi otomà, famós per la seva excel·lent col·lecció de joies i porcellanes. Sopar a l'hotel Kent 

13 MAR . Istanbul.
Tour de dia complet per 
el Bòsfor amb dinar. Recollida a hotel a les 09:00 hrs. Després d'esmorzar, sortida de l'hotelper visitar el Mercat Egipci. Acontinuació, ens dirigim cap alport per fer la bella excursióper l'estret del Bòsfor, on es podrà apreciar la fabulosa vista panoràmica dels pobles, els palaus i els fascinants xalets. Dinar en un restaurant de peixos a la riba del Bòsfor. Perla tarda visitarem el Gran Basar, un dels basars més grans i antics del món. Sopar a el bonic Restaurant Panoramic https:panoramicrestaurant.com. (trasllats pel vostre compte).

14 MAR. Istanbul.
Dia lliure. 
Allotjament i esmorzar per gaudir de compres, passejades i/oexcursió opcional.

15 MAR. Istanbul-Barcelona
Esmorzar. A l'hora acordada, trasllat a l'aeroport Istanbul per prendre vol de sortida.

Preu: 778 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
●l'hotel Kent (4*) a Istanbul,
http://www.kenthotel.com 
Habitació individual:
150 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● 5 dies / 4 nits d'allotjament amb esmorzar a l'hotel Kent (4*) a Istanbul,
http://www.kenthotel.com
● 2 dinars a rest. turístic (menü standard/ sense begudes) durant els tours a
Istanbul,
● 2 sopars a l'hotel Kent
● 1 sopar al Restaurant Panoramic
● Trasllats amb assistència en espanyol,
● Excursions amb assistència de guia en espanyol,
● Minibus/ Autobus de luxe amb aire condicionat,
● Totes les entrades als llocs a visitar indicats al programa.
● Coordinador del Club Maribel Jordà, durant tot el viatge. 

No inclou

● Begudes als dinars.
● Propines. 
● Altres despeses no especificades.
● Assegurança d'assistència i cancel·lació
● Taxes aeroportuàries 180 €.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria / Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Grup exclusiu Club Friendsteam. com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Istambul, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

IMPORTANT RESERVES:
La companyia aèria, no fa
bloquejos de vols.
Quan abans reserveu millor.
Places limitades!!
Dia maxim reserves: 30 Desembre 2022.
Grup minim 20, grup máxim 30.

Grup exclusiu Club Friendsteam.com

Nou Viatge: Vietnam.

Del 13 al 21 de Març 2023. Club Friendsteam.com
NOVA SORTIDA. Tenim 10 places!! 

Mobirise

El viatge que vam programar per a Abril al Vietnam, es van esgotar les places ràpidament. N'hem aconseguit 10 més, per a aquesta sortida de Març. Així doncs, una altra nova oportunitat per anar al Vietnam, amb un preu increïble, i amb la fantàstica companyia dels amics del Club. Ara és el moment.

Aquest viatge, el compartirem amb Viajes Halcón.

Una experiència inoblidable a l'Àsia desconeguda 

Sortida des de Barcelona: 13 de Març 2023.

DIES 1 / 2:  BARCELONA - HANÓI 
Presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació Hanói. Arribada l’endemà a l’Aeroport Internacional de Noi Bài, en Hanói, on un guia els esperarà i un transfer els acompanyarà fins a l’hotel. Soparem a un restaurant local i ens allotjarem a Hanói. 

DIA 3:  HANOI – SAPA 
Després d’esmorzar farem una visita al mausoleu de Ho Chí Minh, La Casa Xanca d’Ho Chi Minh, La Pagoda d’un sol pilar i el Temple de Literatura (La primera universitat de Vietnam). Àpat a restaurant. Havent dinat, ens dirigirem a Sapa sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 4: SAPA 
Esmorzar l’hotel i seguidament farem un curt recorregut per Lao Chai, un pintoresc llogaret que alberga la minoria ètnica Black H’mong, després, caminarem fins al llogaret de Ta Van on viuen els Dzay. Gaudirem de les espectaculars vistes que brinden les terrasses d’arròs que es corben al voltant del vessant de la muntanya i els sinuosos rius i corrents que brillen al sol. Tindrem temps per a recórrer el poble i tindrem l’oportunitat d’intercanviar experiències culturals amb les famílies que viuen a l’àrea. Després, ens dirigirem a la vall per a trobar-nos amb l’autobús que ens portarà de tornada a Sapa. Àpat a Restaurant Havent dinat visitarem la Cascada de Plata, i llavors, sobre Tran Ton, el pas de muntanya més alt de Vietnam a 1,800 metres sobre el nivell del mar, podrem gaudir de la magnitud de la serralada d’Hoang Lien Son, així com de l’espectacular paisatge que sembla que no tingui fi. Soparem a un restaurant local a Sapa, on també dormirem. 

DIA 5:  SAPA – HANOI 
Esmorzar a l’hotel i seguidament ens dirigirem a prendre un telefèric per a conquistar el “Terrat de la Indoxina”. El pic de Fansipan està situat a la serralada de Hoang Lien Son, és la muntanya més alta de Vietnam, Laos i Cambodja, també coneguda com “el Terrat de la Indoxina” amb una altitud de 3,143 metres. El telefèric de Fansipan, el qual conquista aquest “Terrat”, és el sistema més alt, més llarg i més modern del seu tipus a tot el món. La seva capacitat per a transportar arriba als 2,000 visitants per hora i ha estat reconegut per l’Organització Mundial dels Rècord Guinness amb dos rècords: el telefèric de tres cables sense parada més llarg (6292,5m) i el de major elevació (*1410m). En el funicular, ens elevarem fins a l’altura dels núvols, i així podrem contemplar el meravellós escenari que ens planteja la Vall Muong Hoa i el parc nacional Hoang Lien al llarg dels sorprenents pics de la serralada Hoang Lien Son. Àpat a restaurant. Havent dinat tornarem a Lao Cai on prendrem un transfer per anar a Hanói. A la capital, soparem a un restaurant local i ens allotjarem. 

DIA 6: HANOI – NINH BINH 
Aviat al matí ens dirigirem a la província de Ninh Binh fins a arribar a l’antiga capital de Hoa Dl. Visitarem els temples del rei Dinh i el rei Li i arribarem fins al moll Tam Coc on dinarem a un restaurant local. Continuarem el recorregut amb una petita barca (Sampan) per mitjà de coves i després tornarem al moll per a un petit descans. Posteriorment ens dirigirem a l’hotel de Ninh Binh. Sopar a l’hotel. 

DIA 7:  NINH BINH – HALONG 
Després de l’esmorzar a l’hotel ens dirigirem a Halong. En arribar, seran rebuts a bord d’un creuer en una badia extraordinària. Durant el passeig en creuer, pararem per visitar coves de pedra calcària. A la mateixa travessia, la tripulació els servirà un àpat a base de marisc. Navegarem a través de la magnífica badia de Ha Long declarada Patrimoni mundial de la Humanitat el 1994 on admirarem les més de 2.000 illes i tindrem l’oportunitat d’explorar algunes de coves amb el nostre guia a bord. Al capvespre, soparem a bord, on també dormirem. 

DIA 8:  HALONG – HANOI 
Una vegada esmorzem, a bord, navegarem per la badia per a continuar descobrint aquest paradís natural. Havent dinat ens dirigirem al moll per tornar a Hanói. En el camí, farem una parada a un poble de producció de ceràmica. Visitarem el sorprenent Museu d’Etnologia, un dels millors museus a Vietnam, amb moltes exhibicions, pintures i habitatges pilots de les 54 minories ètniques que habiten al país. Àpat a restaurant. A la tarda, quedaran fascinats amb les històries explicades a l’espectacle de titelles sobre l’aigua, visita obligada a Hanói! A continuació, soparem a restaurant i passarem la nit a la capital. 

DIA 9:  HANOI - BARCELONA 
Després de l’esmorzar, gaudirem de temps lliure fins a l’hora de prendre el transfer fins a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Barcelona. 
Arribada i Fi dels Serveis.

Preu: 1.879 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
●Hotels 4****.
Habitació individual:
405 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Vols anada i tornada des de Barcelona. 
● Taxes d’aeroport .
● Allotjament en habitació doble amb esmorzar diari .
● Transfer privat i transport com s’indica en el programa. 
● Tots els tiquets de les visites turístiques i del telefèric Sapa .
● Viatge amb vaixell tal com està esmentat. 
● 7 Esmorzars, 6 Dinars i 7 Sopars
 (Menjar Vietnamita) .
● Guia de parla hispana.
● Aigua mineral en el transport. 
● Assegurança bàsica de viatge.

No inclou

● Propines obligatòries al guia i al conductor (5$/pax/dia per grup de 2 persones a 9 i 3$/pax/dia.
per grup de 10 persones o més)
● Despeses personals, taxes de govern, visat a Vietnam (si és requerit). 
● El preu es pot veure incrementat, fins a 20 dies abans de la data de sortida, per augments de carburants i/o tipus de canvi corresponent a la divisa del viatge combinat, cotitzat en USD. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Vietnam, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Tenim 10 places bloqueades. Fins exhaurir-les!!


Portugal Monumental / Avió

Del 26 de Març, al 2 d´Abril 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Portugal Monumental: 
Un viatge únic de sis dies que et portarà a conèixer els racons més encantadors de Portugal. Descobreix la bella capital de Lisboa, la bellesa d'enclavaments únics com Sintra, l'espiritualitat i la fe de Fàtima i l'ambient exclusiu. T'ho perdràs?

La romàntica i bellíssima Sintra, una ciutat de conte de fades. Fàtima, on tindreu l'oportunitat de conèixer el famosos de la ciutat: el Santuari, la Basílica i la Capella de les Aparicions; Nazaré, un tranquil enclavament mariner; Coimbra, d'origen romà que fou lloc estratègic comercial entre el nord cristià i el sud àrab, famosa pels seus carrers sinuosos i cases penjants; Alcobaça, ciutat que compta amb un magnífic Monestir Cistercenc del segle XII. 

Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic:
OPORTO - FATIMA - TOMAR - LISBOA - COÍMBRA – ALCOBAÇA - SINTRA – CASCAIS – BOCA DO INFERNO 
– ESTORIL - BATALHA – NAZARÉ.  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 26 de Març 2023. 

DIA 1. BARCELONA – OPORTO:
Presentació a l'aeroport de Barcelona per embarcar amb destinació Porto. Arribada i trasllat a la ciutat. Visitarem la ciutat de Porto amb guia oficial, a la vora del Riu Duero i coneixerem llocs tan emblemàtics com el Pont de Dom Lluís I, la Catedral, la Torre dels Clergues, el Palau Arquebisbal i el Teatre de Sao Joao. Tindrem l'oportunitat de conèixer la famosa llibreria Lelo i Irmao, catalogada com una de les més boniques del món. Dinar per compte dels clients i temps lliure per conèixer per el nostre compte els racons ocults daquesta bella ciutat. A l'hora assenyalada trasllat a l'hotel a Fàtima, sopar i allotjament. 

DIA 2. FÀTIMA – TARDA LLIURE:
Esmorzar. Al matí començarem visitant el santuari de Fátima, un dels principals centres de pelegrinatge catòlic, on diuen va aparèixer la Verge Maria a uns joves pastors l'any 1917. Avui dia es coneix aquest punt com a “Cova d'Iria”. Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Us recomanem fer-ne una excursió opcional a la ciutat de Óbidos, ciutat envoltada per una muralla fortificada. Veurem els seus bells carrers amb aspecte medieval. La seva història és un resum de totes les cultures que van fer gran Portugal. Sopar i allotjament. 

DIA 3. TOMAR – TARDA LLIURE:
Esmorzar. Sortida cap a Tomar, avui dia coneguda pels seus fabulosos monuments dels quals destaca el Convent de Crist, declarat Patrimoni de la Humanitat el 1983, i pels seus innombrables edificacions històriques i relíquies arqueològiques. Tornada a l'hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 4. LISBOA:
Esmorzar. Excursió de dia complet a Lisboa amb dinar a restaurant, capital històrica amb segles d'influències culturals diverses i barrejades actualment. Realitzarem una visita de la ciutat amb guia oficial, on destaquen llocs tan emblemàtics com la plaça del Rossio, la plaça dels Restauradors amb el seu obelisc o la seva catedral. A continuació, visitarem els exteriors de la torre de Belém, construïda entre 1514 i 1520 per a la defensa de Lisboa, i el monestir dels Jerònims (entrada inclosa), erigit al lloc on es trobava l'Ermida do Restelo, església on Basc de Gama i la seva tripulació van passar un temps resant abans d'iniciar el viatge. Dinar. Tarda lliure per Lisboa. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 5. CUINA – ALCOBAÇA:
Esmorzar. Al matí visitarem Coïmbra, ciutat Patrimoni de la Humanitat. Destaca la seva universitat, una de les més antigues de Europa, ubicada a dalt d'un turó. Accedirem per la Porta Fèrria al Pati d'Escoles, gran esplanada al voltant de la qual es concentren els edificis històrics de la universitat. Aquí destaquen la Biblioteca Joanina, la capella de Sant Miquel i el mirador. Ja fos de la zona universitària són d'interès, la catedral de la Sé Velha, la catedral de la Sé Nova i el monestir Santa Creu de Coïmbra. Dinar a l'hotel. A la tarda visitarem Alcobaça, ciutat que deu la seva fama i desenvolupament del Monestir o Real Abadia de Santa Maria (entrada inclosa) per l'Ordre del Cister, on van sistematitzar el poblament, organitzant viles i finques, i igualment van dinamitzar agricultura, introduint noves tècniques i productes agrícoles. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 6. SINTRA – CASCAIS – BOCA DO INFERN – ESTORIL: 
Esmorzar. Al matí sortirem direcció a Sintra, lloc de residència de vacances de nobles i monarques portuguesos, degut en bona part al seu entorn natural i reconeguda per la UNESCO per la gran riquesa del patrimoni. Dinar a restaurant. A continuació, ens dirigirem cap a Cascais, situada a 30 quilòmetres a l'oest de Lisboa, que s'ha convertit en un els més bulliciosos i sofisticats balnearis de vacances a la Costa Blava portuguesa. A continuació, podrem veure la Boca do Infern, uns impressionants penya-segats, cisellats pel copejo incessant de l'oceà Atlàntic, formant una petita cova que va acabar transformant-se en un arc natural. Continuació cap a Estoril, població amb fama d'elegant i aristocràtica amb la seva imponent Casino com a gran finestra al món, constitueix la porta de la gran regió de turisme de l'oest de Lisboa. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 7. BATALHA – NATZARÉ:
Esmorzar. Al matí visitarem Batalha, on es troba el Monestir de Santa Maria de la Vitòria (entrada inclosa), veritable joia del patrimoni arquitectònic portuguès, que va ser construït com a commemoració de la independència portuguesa. Actualment està declarat monument Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar a l'hotel. A la tarda visita a Nazaré, vila de pescadors i popular platja que recentment s'ha convertit en paradís dels aficionats al surf per les onades gegants. Destaquen el santuari de Nossa Senhora de Nazaré, el mirador de Suberco i el far. Tornada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 8. FÀTIMA – OPORT – BARCELONA:
Esmorzar. Temps lliure ia l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Porto per embarcar en vol amb destinació Barcelona, ​​arribada i fi dels nostres serveis.


Preu: 563 €

Habitació individual:
  181 €.    

Allotjament previst o similar:
● Fàtima: Coroa de Fàtima 3*. 
Sant Amaro 3*.


Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

 - 8 DIES / 7 NITS
● Avió anada i tornada des de Barcelona. 
● Autocar a destinació i per a tot el
recorregut .
● Guia acompanyant en destinació i
durant tot el circuit. 
● Estada de 7 nits a Fàtima. 
● Estada en règim segons
programa. 
● Begudes incloses (aigua/vi) a
dinars i sopars. 
● Guia oficial a Lisboa. 
● Guia oficial a Porto. 
● Dinar en restaurant; excursió
Sintra – Cascais – Boca Do Inferno
- Estoril. 
● Entrada al Monestir dels
Jerònims. 
● Entrada a la Reial Abadia de Santa
Maria. 
● Entrada al Monestir de Santa
Maria de la Vitòria. 
● Assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com inclòs.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/ Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Portugal Monumental, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!

Anem a Vietnam. Preu estrella.

Del 11 al 19 d´Abril 2023. Club Friendsteam.com
Preu estrella. Places exhaurides!!

Mobirise

Degut de l'èxit del nostre últim viatge al Vietnam, el passat mes de setembre. Hem aconseguit 10 places a un súper preu. Aquest viatge, el compartirem amb Viajes Halcón.

Una experiència inoblidable a l'Àsia desconeguda 

Sortida des de Barcelona: 11 d´Abril 2023..

DIES 1 / 2:  BARCELONA - HANÓI 
Presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació Hanói. Arribada l’endemà a l’Aeroport Internacional de Noi Bài, en Hanói, on un guia els esperarà i un transfer els acompanyarà fins a l’hotel. Soparem a un restaurant local i ens allotjarem a Hanói. 

DIA 3:  HANOI – SAPA 
Després d’esmorzar farem una visita al mausoleu de Ho Chí Minh, La Casa Xanca d’Ho Chi Minh, La Pagoda d’un sol pilar i el Temple de Literatura (La primera universitat de Vietnam). Àpat a restaurant. Havent dinat, ens dirigirem a Sapa sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 4: SAPA 
Esmorzar l’hotel i seguidament farem un curt recorregut per Lao Chai, un pintoresc llogaret que alberga la minoria ètnica Black H’mong, després, caminarem fins al llogaret de Ta Van on viuen els Dzay. Gaudirem de les espectaculars vistes que brinden les terrasses d’arròs que es corben al voltant del vessant de la muntanya i els sinuosos rius i corrents que brillen al sol. Tindrem temps per a recórrer el poble i tindrem l’oportunitat d’intercanviar experiències culturals amb les famílies que viuen a l’àrea. Després, ens dirigirem a la vall per a trobar-nos amb l’autobús que ens portarà de tornada a Sapa. Àpat a Restaurant Havent dinat visitarem la Cascada de Plata, i llavors, sobre Tran Ton, el pas de muntanya més alt de Vietnam a 1,800 metres sobre el nivell del mar, podrem gaudir de la magnitud de la serralada d’Hoang Lien Son, així com de l’espectacular paisatge que sembla que no tingui fi. Soparem a un restaurant local a Sapa, on també dormirem. 

DIA 5:  SAPA – HANOI 
Esmorzar a l’hotel i seguidament ens dirigirem a prendre un telefèric per a conquistar el “Terrat de la Indoxina”. El pic de Fansipan està situat a la serralada de Hoang Lien Son, és la muntanya més alta de Vietnam, Laos i Cambodja, també coneguda com “el Terrat de la Indoxina” amb una altitud de 3,143 metres. El telefèric de Fansipan, el qual conquista aquest “Terrat”, és el sistema més alt, més llarg i més modern del seu tipus a tot el món. La seva capacitat per a transportar arriba als 2,000 visitants per hora i ha estat reconegut per l’Organització Mundial dels Rècord Guinness amb dos rècords: el telefèric de tres cables sense parada més llarg (6292,5m) i el de major elevació (*1410m). En el funicular, ens elevarem fins a l’altura dels núvols, i així podrem contemplar el meravellós escenari que ens planteja la Vall Muong Hoa i el parc nacional Hoang Lien al llarg dels sorprenents pics de la serralada Hoang Lien Son. Àpat a restaurant. Havent dinat tornarem a Lao Cai on prendrem un transfer per anar a Hanói. A la capital, soparem a un restaurant local i ens allotjarem. 

DIA 6: HANOI – NINH BINH 
Aviat al matí ens dirigirem a la província de Ninh Binh fins a arribar a l’antiga capital de Hoa Dl. Visitarem els temples del rei Dinh i el rei Li i arribarem fins al moll Tam Coc on dinarem a un restaurant local. Continuarem el recorregut amb una petita barca (Sampan) per mitjà de coves i després tornarem al moll per a un petit descans. Posteriorment ens dirigirem a l’hotel de Ninh Binh. Sopar a l’hotel. 

DIA 7:  NINH BINH – HALONG 
Després de l’esmorzar a l’hotel ens dirigirem a Halong. En arribar, seran rebuts a bord d’un creuer en una badia extraordinària. Durant el passeig en creuer, pararem per visitar coves de pedra calcària. A la mateixa travessia, la tripulació els servirà un àpat a base de marisc. Navegarem a través de la magnífica badia de Ha Long declarada Patrimoni mundial de la Humanitat el 1994 on admirarem les més de 2.000 illes i tindrem l’oportunitat d’explorar algunes de coves amb el nostre guia a bord. Al capvespre, soparem a bord, on també dormirem. 

DIA 8:  HALONG – HANOI 
Una vegada esmorzem, a bord, navegarem per la badia per a continuar descobrint aquest paradís natural. Havent dinat ens dirigirem al moll per tornar a Hanói. En el camí, farem una parada a un poble de producció de ceràmica. Visitarem el sorprenent Museu d’Etnologia, un dels millors museus a Vietnam, amb moltes exhibicions, pintures i habitatges pilots de les 54 minories ètniques que habiten al país. Àpat a restaurant. A la tarda, quedaran fascinats amb les històries explicades a l’espectacle de titelles sobre l’aigua, visita obligada a Hanói! A continuació, soparem a restaurant i passarem la nit a la capital. 

DIA 9:  HANOI - BARCELONA 
Després de l’esmorzar, gaudirem de temps lliure fins a l’hora de prendre el transfer fins a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Barcelona. 
Arribada i Fi dels Serveis.

Preu: 1.669 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
●Hotels 4****.
Habitació individual:
405 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Vols anada i tornada des de Barcelona. 
● Taxes d’aeroport .
● Allotjament en habitació doble amb esmorzar diari .
● Transfer privat i transport com s’indica en el programa. 
● Tots els tiquets de les visites turístiques i del telefèric Sapa .
● Viatge amb vaixell tal com està esmentat. 
● 7 Esmorzars, 6 Dinars i 7 Sopars
 (Menjar Vietnamita) .
● Guia de parla hispana.
● Aigua mineral en el transport. 
● Assegurança bàsica de viatge.

No inclou

● Propines obligatòries al guia i al conductor (5$/pax/dia per grup de 2 persones a 9 i 3$/pax/dia.
per grup de 10 persones o més)
● Despeses personals, taxes de govern, visat a Vietnam (si és requerit). 
● El preu es pot veure incrementat, fins a 20 dies abans de la data de sortida, per augments de carburants i/o tipus de canvi corresponent a la divisa del viatge combinat, cotitzat en USD. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Vietnam, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Places exhaurides!!


Caminito del Rey / Ave

Del 17 al 24 Abril 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

Sortida des de Barcelona: 17 d´Abril 2023.

DDIA 1. BARCELONA – MÀLAGA
Presentació una hora abans de la sortida a l'estació de Sants. Tren de Catalunya a Màlaga. Arribada i trasllat al hotel. Sopar i allotjament

DIA 2. MÀLAGA - MIJAS
Esmorzar a l'hotel. Per la demà visitarem Màlaga amb guia local, declarada Conjunt Històric, poques ciutats al món presenten una superposició tan àmplia d'empremtes del pas de civilitzacions al llarg dels segles, tant d'Orient com d'Occident, en tan reduït espai urbà. Restes fenicis, púnics, romans, àrabs... converteixen el centre de la ciutat en un autèntic palimpsest històric en què conviuen monuments com el Teatre Romà, l'Alcassaba, la Duana, el call i un ric patrimoni arqueològic soterrat. Visitarem la Catedral de Santa Maria de l'Encarnació (entrada inclosa). Tornada al hotel i dinar. A la tarda visitarem Mijas, l'església de la Immaculada Concepció i la Casa Museu de la Vila (Museu Etnogràfic de Mijas, recull els antics oficis tradicions de la Vila de Mijas on es pot contemplar la recreació de molins d'oli, una celler de vi, un forn, una casa tradicional a més d'expositors temporals de pintura, fotografia i història. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament

DIA 3. RONDA
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Ronda per a visita amb guia local. A la mil·lenària Ronda s'uneixen i enllacen els fils que conformen el teixit multicolor d'una de les ciutats més interessants de tota Andalusia. El paisatge, l'urbanisme, la història, la llegenda romàntica de bandolers de sonat nom, l'espai on neixen i es fan toreros i artistes que seran sempre, fan de Ronda una ciutat única. Dinar a restaurant. Sopar i allotjament

DIA 4. ANTEQUERA
Esmorzar a l'hotel. Per la demà visita a Antequera, que compta amb una bella alcassava i nombroses esglésies i monestirs, així com un casc antic de gran renom. Tornada a l'hotel per al dinar. Sopar i allotjament

DIA 5. DIA LLIURE
En règim de pensió completa

DIA 6. L'AXARQUIA:  FRIGILIANA, NERJA 
Esmorzar a l'hotel. Per el matí farem una excursió per conèixer Frigiliana, coneguda com el poble més bonic de Andalusia. Compte amb un bell barri morisc i les típiques cases blanques plenes de flors. Continuarem la visita a Nerja, per acabar de xopar-nos de l'essència andalusa. Dinar al restaurant. Entrada a les Coves de Nerja Tornada al hotel. Sopar i allotjament

DIA 7. CAMÍ DEL REI
Esmorzar a l'hotel. Per la demà visitarem el Caminito del Rei (entrada inclosa), antic accés per als operaris en la construcció del salt d'aigua a principis del S.XX al riu Guadalhorce, aquest transcorre entre parets de un congostos en un entorn natural de gran bellesa. Des de la seva rehabilitació el 2015, és una de les visites imprescindibles de la província de Màlaga. Tornada a l'hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament 

DIA 8. MÀLAGA – BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. Dinar per compte del client. Trasllat a l'estació de tren de Màlaga per agafar tren amb destinació Catalunya. Arribada i fi de els nostres serveis.

Preu: 575 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● Sant Fermin 3* ● Para-sol 3* ● Kristal 3*.
Habitació individual:
237 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren AVE Barcelona – Màlaga -
Barcelona.
 Opció sortida des
Girona (sup 35 €), Tarragona i
Lleida.
● Autocar durant tot el recorregut.
● 7 nits d'estada a l'hotel
● Estada en règim Segons Programa.
● Begudes incloses (aigua/vi) a
dinars i sopars.
● Guia Acompanyant a destinació i
durant tot el recorregut
● Entrada a la Casa Museu de la
Vila, a Mijas.
● Entrada a la Catedral de Santa
Maria de l'Encarnació, a
Màlaga.
● Entrada al Caminito del Rey
● Entrada Coves a Nerja
● Guies locals a Màlaga i Ronda
(màxim 30 persones per guia)
● Segur viatge)

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com inclòs.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Caminito del Rey, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!


Feria de Abril / Ave

Del 24 d´Abril, al 1 de Maig 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

Sortida des de Barcelona: 17 d´Abril 2023.
Itinerari: SEVILLA – CADIZ - JEREZ - GRANADA - CÒRDOVA - EL ROCIO

DIA 01 MAIG BARCELONA –  SEVILLA – CADIZ 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida del tren amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat al hotel a Cadis. Sopar i allotjament. 

DIA 02 MAIG JEREZ – CADIZ
Esmorzar. Al matí començarem la nostra excursió a Jerez de la Frontera que, gràcies a el seu vi, el xerès o sherry, la tradició eqüestre i taurina, el flamenc i el motor, ha traspassat fronteres. Dinar al restaurant. Sortirem a ruta cap a la ciutat de Cadis, coneguda com la Tasseta de Plata, ja que s'obre com un balcó sobre l'oceà, i es considera la ciutat més antiga d'Occident, fundada pels fenicis al 1100 a.c Destaquen la seva catedral, el barri del Pópulo, el més antic de la capital, així com la Plaça Mina entre d'altres. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 03 MAIG CADIS - GRANADA
Esmorzar a l'hotel i trasllat a Granada. Dinar a l'hotel. A la tarda visitarem La Alhambra, vaixell insígnia del seu vast patrimoni històric que vigila la ciutat des del turó. Constitueix una petita ciutat en si que atrau cada any a prop de tres milions de visitants. Va ser palau, ciutadella, fortalesa i residència de els sultans Natzarís. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 04 MAIG GRANADA
Esmorzar a l'hotel. Visita a l'emblemàtica ciutat de Granada acompanyats de guia local, encreuament de civilitzacions des de temps immemorials i situada en una localització immillorable. Allotja innumerables vestigis del passat com el Corral del Carbó, el monument més antic que van deixar els àrabs i la mandonguilla millor conservada de la península, l'Alcaiceria, basar neo mudèjar, la Capella Reial on descansen les restes dels Reis Catòlics, la Catedral, la Madraza i els barris d'Albaicín, entre d'altres. Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 05 MAIG CÒRDOVA - SEVILLA 
Esmorzar a l'hotel. Al matí sortida cap a Còrdova, ciutat mil·lenària, capital del Califat de els Omeies, el casc històric dels quals va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1994. Visitar el nucli històric ens porta al entorn de la Catedral de Còrdova (antiga Mesquita-Aljama), així com a l'entramat de sucres, places i patis que conformen la seva fesomia, com és el cas del carreró de les Flors. Passejarem pel Barri Jueu, el qual té l'única sinagoga d'estil medieval a Andalusia, dins de l'art mudèjar, que data del segle XV. Dinar al restaurant. A la tarda continuació feia la província de Sevilla fins arribar a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 06 MAIG SEVILLA FIRA  D'ABRIL 
Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem la ciutat de Sevilla acompanyats de guia local, on coneixerem la seva Catedral, la Torre de l'Or, la Giralda, Triana, la Plaça Espanya, la Maestranza i el Parc de Maria Luisa. Dinar al restaurant. Després de dinar trasllat al real de la Fira, tarda lliure per gaudir de la Fira dabril. Sopar lliure ia l'hora indicada trasllat a l'hotel. Allotjament. 

DIA 07 MAIG EL ROCIO
Esmorzar a l'hotel. Sortirem de Sevilla direcció Huelva per arribar al Rocío i visitar la petit llogaret del municipi d'Almonte, al qual s'hi accedeix per un camí que voreja el Parc Nacional de Doñana, donant-li a aquest camí unes vistes incomparables i una autèntica bellesa. Zona de cases petites i blanques, de molta tradició, tota ella envoltant l'Ermita de la Verge del Rocío, on resideix la Blanca Paloma, nom que se li dóna a aquesta Verge i de la que hi ha milers de devots que setmanalment van a venerar-la. Dinar al restaurant. A la tarda visitarem el Palau d'Acebron. Trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 08 MAIG SEVILLA –  BARCELONA 
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a l'estació de tren de Sevilla per agafar tren amb destinació Barcelona, arribada i fi dels nostres serveis..

Preu: 707 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● CADIS / JEREZ:
  Sol Sancti Petri 3* / Trafalgar 3*
● GRANADA:
Bs Principe Felip 3*
● SEVILLA:
Torre Dels Guzmanes 3
Habitació individual:
187 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren Ave Barcelona – Sevilla –
Barcelona.
Opció sortida des Girona (sup 35€), Tarragona i Lleida.
● Autocar per a tot el recorregut.
● Estada de 2 nits a la província de Cadis.
● Estada de 2 nits a la província de Granada.
● Estada de 3 nits a la província de Sevilla.
● Estada en règim segons programa. 
● Begudes incloses (aigua/vi) a
dinars i sopars. 
● Guia acompanyant en destinació.
● Guia local a Granada
● Guia local a Sevilla
● Dinar en restaurant excursió
Xerès de la Frontera i Cadiz. 
● Dinar en restaurant excursió
Còrdova. 
● Dinar en restaurant excursió
al Rocío. 
● Entrada a l'Alhambra i els
Palaus Nazaríes.
● Entrada al Palau de l'Acebrón.
● Assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com inclòs.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Sevilla & Andalucia, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!


Patios de Cordoba / Ave.

Del 7 al 12 de Maig 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Un viatge molt interessant, i molt del moment, ja que aquest fenomen en tota la seva esplendor és durant un curt espai de temps.
Si vols venir, les places s'esgoten ràpidament. Reserva ràpid. 

Aquest viatge el compartirem amb Viatges Halcon.

Sortida des de Barcelona: 7 de Maig 2023.

DIA 1 – BARCELONA – CÒRDOVA
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida del tren amb destinació Còrdova. Arribada a Còrdova i trasllat al hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 2 - CÒRDOVA
Esmorzar. Al matí visitarem la meravellosa ciutat de Còrdova, on podrem veure els exteriors de la Mesquita Aljama, la catedral, el centre històric i el Barri de la Call, entre altres. Dinar per compte del client. A la tarda podrem admirar els patis cordovesos. A causa de la seva climatologia, des de l'època romana ja adaptaven l'habitatge a al voltant de patis. Aquesta organització la van seguir els musulmans i ha arribat fins a l'actualitat. Des de l´any 1921 l´Ajuntament de Còrdova realitza un concurs durant la primera quinzena de maig per lliurar el prestigiós guardó entre els diferents veïns que engalanen els seus patis a aquesta època. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 3 - PRIEG - RUTE - LUCENA
Esmorzar. Iniciarem el dia visitant la localitat de Priego, on descobrirem un passat ric i divers llegat als seus monuments, a més de la seva gastronomia, ja que posseeix l'oli d'oliva verge amb denominació d'origen Priego de Córdoba. Continuarem cap a la Vila de Rute, amb la serra a l'esquena i un mar d'oliveres a els peus. Les destil·leries d'anís constitueixen una tradició de gran solera que ho ha fet famós al llarg de tot Espanya, així com els seus productes nadalencs com la mantegada. Tindrem oportunitat de visitar el museu de l'anís i del mantegat. Dinar en ruta. Continuarem el nostre recorregut cap a la segona ciutat més poblada de la província de Còrdova, Lucena. Situada en un imponent entorn, destaca entre altres l'església gòtica renaixentista de Sant Mateu, el castell i antic palau dels Medinaceli, la Reserva Natural Amarga, la dels Jarals, etc. Tornada al nostre hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 4 - CÒRDOVA
Esmorzar. Iniciarem el dia amb una ruta per Còrdova que començarà als jardins de Colom, on el primer que podrem observar en entrar és la variada flora amb la que compta. Seguirem descobrint la ciutat, fins arribar finalment al pont romà, construït al segle I a.C. sobre el riu Guadalquivir. Té una longitud de 331 metres i compta amb 16 arcs. Probablement fos part de la via Augusta que discorria des de Roma a Cadis. Resta del dia lliure, recomanem excursió opcional Mesquita de Còrdova amb guia local, mosaic de cultures i estils arquitectònics diversos que van ser sent agregats durant els nou segles que va durar la seva construcció. Tornada al nostre hotel. Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 5 - CÒRDOVA – SEVILLA
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, iniciem ruta cap a Sevilla, per la demà visitarem la ciutat de Sevilla. La capital d'Andalusia és hereva d'un llegat àrab ric i de la seva condició de pròsper port comercial amb les Amèriques. Destaquen, entre d'altres, la seva catedral, la Torre de l'Or, la Giralda, Triana, la plaça d'Espanya, la Real Maestranza i el parc de Maria Lluïsa. Dinar al restaurant. Tarda lliure a disposició del client. Us recomanem fer l'excursió opcional Sevilla Monumental amb entrada al Real Alcázar. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 6 – CÒRDOVA – BARCELONA
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat cap a l'estació de Còrdova per agafar l'AVE amb destinació Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu: 596 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● Hotel Villa de Priego 3*
● Complex El Pilar 3*.
Habitació individual:
109 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren AVE Barcelona – Còrdova –
Barcelona. Opció sortida des
Girona (sup 35€), Tarragona i
Lleida.
● Estada 5 nits a Còrdova a
l'Hotel.
● Inclòs 3 dinars i 5 sopars.
● Begudes (Aigua/vi) durant les
dinars i sopars.
● Excursió de mig dia a Còrdova
amb guia local
● Excursió de dia complet a
Priego, Rute i Lucena amb el nostre
guia.
● Excursió ruta visita des
Jardins de Colom a Pont
Romà.
● Excursió de mig dia a Sevilla
amb guia local
● Recorregut pels Patis de
Còrdova.
● Visita al museu de l'Anís.
● Guia Acompanyant a destinació i
durant tot el recorregut
● Assegurança bàsica de viatge.

No inclou

• Serveis no indicats.
• Maleters.
• Extres. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Patios de Cordoba, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!


Feria de Jerez / Ave

Del 14 al 19 de Maig 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

Sortida des de Barcelona: 14 de Maig 2023.

DIA 1 MAIG BARCELONA –  SEVILLA - CADIZ 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida del tren amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat al hotel a Cadis. Sopar i allotjament. 

DIA 2 MAIG CADIZ – FIRA DEL CAVALL JEREZ 
Esmorzar. Al matí sortirem cap a Cadis, on farem una visita amb guia local de la ciutat, Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Disposareu d'un trasllat a la Fira del Cavall a Jerez de la Frontera. Aquesta fira se celebra a el Parc González Hontoria i els seus antecedents cal cercar-los en els moments següents a la conquesta cristiana de la ciutat el 1264 pel rei Alfons X, el Savi. Les fires de la època medieval tenien com a objectiu el foment de les activitats econòmiques i el comerç, lliure d'impostos, de productes del camp i ramaders. Tot això no impedia el caràcter festiu, tenint lloc espectacles i carreres de cavalls. El recinte s'omple de casetes de colors, de fanalets i de llums, per donar la benvinguda a tothom. Durant aquests dies tenen lloc exhibicions de cavalls i de cotxes de cavalls. Sopar per compte del client. Tornada a l'hotel i allotjament. 

DIA 3 MAIG VEIXER DE LA FRONTERA – CONIL DE LA FRONTERA – FIRA DEL CAVALL JEREZ 
Esmorzar. Començarem el dia amb una excursió a Vejer de la Frontera, ciutat edificada sobre un turó que, tallat pel riu Barbate, baixa cap al mateix en acusat pendent, a la qual deu la població unes fantàstiques vistes. Seguirem la nostra ruta cap a Conil de la Frontera, zona costanera on predomina la pesca i el turisme, amb penya-segats i les seves extenses platges de sorra blanca, gràcies a les quals ha experimentat un gran auge turístic als darrers anys. Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Disposareu d'un trasllat a la Fira del Cavall de Jerez. Jerez ciutat que, gràcies al seu vi, el xerès o sherry, la tradició eqüestre i taurina, el flamenc i el motor, ha traspassat fronteres. Sopar per compte del client. Tornada a l'hotel i allotjament. 

DIA 4 MAIG XIPIONA – SANLÚCAR 
Esmorzar, excursió a Chipiona i Sanlúcar, tornada a l'hotel per dinar. Tarda lliure Sopar i allotjament a l'hotel. 

DIA 5 MAIG SEVILLA
Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat de Sevilla amb guia local. La capital d'Andalusia és hereva d'un ric llegat àrab i del seu condició de pròsper port comercial amb les Amèriques. Destaquen, entre altres, la catedral, la Torre de l'Or, la Giralda, Triana, la plaça de Espanya, la Reial Maestranza i el parc de Maria Lluïsa. Us recomanem una visita opcional a la catedral de Sevilla. Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Sopar a l'hotel i allotjament. 

DIA 6 MAIG CADIS – SEVILLA -  BARCELONA 
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a l'estació de tren de Sevilla.

Preu: 490 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● Sol Sancti Petri ***
● Hotel Dunas Puerto ***
● Hotel Trafalgar **
Habitació individual:
175 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren Ave Barcelona – Sevilla –
Barcelona. Opció de sortir des de
Girona (sup 35€), Tarragona i
Lleida.
● Autocar per a tot el recorregut.
● Estada de 5 nits a la
província de Cadis.
● Estada en règim segons
programa. 
● Begudes incloses (aigua/vi) a
dinars i sopars. 
● Guia Acompanyant a destinació i
durant tot el recorregut. 
● Guia local a Cadis. 
● Guia local a Sevilla. 
● Assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com inclòs.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Feria de Jerez, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!


Uzbekistan. Ruta de la Seda.

Del 15 al 22 de Maig. Club Friendsteam.com
Viatge compartit amb Halcón Viajes.

Mobirise

VIATGE ESTRELLA  UZBEKISTAN. LA RUTA DE LA SEDA.

D´aquest fantàstic viatge, amb preu estrella, només disposem de 10 places. Compartirem en viatge, amb Viajes Halcon.
Cada cop que organitzem Uzbequisten, ens quedem ràpidament sense places. Si vols venir, no t'ho pensis gaire...

Sortida de Barcelona: 15 de Maig 2023.

DIA 1-.  BARCELONA -TASHKENT
Sortida amb destinació a Taixkent, la capital d'Uzbekistan. 

DIA 2-. ARRIBADA A TASHKENT
Arribada a l'aeroport de Tashkent, tràmits de duana i control de passaports. Trobada amb el guia fora de l'aeroport, trasllat i allotjament a l'hotel (early check in) Esmorzar a l'hotel. Començarem les excursions pel nucli antic visitant -Complex Arquitectònic Hasti Imam, fins i tot Madrasa Barak Khan, Madrasa Kafal Shohi, Mesquita Tilla Sheykh i Museu d'Alcorà d'Usman, Madrasa Kukeldash (visita exterior) & Basar Chorsu. Dinar al restaurant local. A continuació, començarem l'excursió per la part moderna de la ciutat visitant els monuments següents: Plaça d'Independència i eternitat, Palau Romanov (visita exterior), Plaça d'Òpera i Ballet i Plaça de Amir Temur. Sopar al restaurant local. Allotjament. 

DIA 3- TASHKENT-URGENCH-KHIVA (UNESCO) 
Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport per agafar el vol cap a Urgench (segons l'horari de vols) * Arribada a Urgench; trasllat a Khiva (30 km), descans a l'hotel. Continuarem amb la visita al Complex Arquitectònic Ichan-Kala (segles Xll al XlX, la ciutat antiga on sembla que viatges un saltant al passat), entre els seus carrers trobem, Minaret Kalta Minor, Madraza Mohamed Amin Khan (convertit a l'hotel), Castell Kunya Ark, Madraza Mohammed Rakhim Khan. Un petit descans amb el dinar en restaurant local per continuar amb el Minarete (visita exterior) i Madraza Islom Khodja, Mesquita Juma, Complex Arquitectònic Tash Hovli (harem) el Mausoleu Pahlavan Mahmud (patró de la ciutat) , la Madraza i Caravanserai Allakuli Khan, aquest dia gaudirem del Sopar al restaurant local. Finalment, tornada a l'hotel per a Allotjament. (*L'itinerari està subjecte a alteracions depenent dels canvis que puguin realitzar les aerolínies a horaris i dies d'operació dels vols) 

DIA 4-. KHIVA-BUKHARA (500 km) 
Esmorzar a l'hotel. Sortida amb destinació Bukhara a tren TURÍSTIC 050 ***(07:55-15:20) (500 km, 7 hrs aprox). Dinar al restaurant local. Iniciarem les visites per la ciutat sagrada d'Àsia Central, visitarem el Complex Lyabi Hauz (segles XVI-XVII), cor de la ciutat que inclou Madrasa Kukeldash i Madrasa Nodir Devon Begi, construïts al voltant de l'estany més gran de la ciutat. A continuació visitarem la Mesquita Magoki Attory (segle XII, visita exterior). Sopar al restaurant local. Allotjament. 

*** L'itinerari està subjecte a alteracions depenent dels canvis que puguin fer UZBEKISTAN RAILWAYS en els horaris i dies d'operació dels trens. 
* En cas de cancel·lació del tren turístic organitzem trasllat a TREN RETRO 056 (18.00-00.15+) * En cas de cancel·lació del tren turístic organitzem trasllat per la carretera (450 km, 8 hores) 

DIA 5- BUKHARA (UNESCO) 
Esmorzar a l'hotel. Continuem amb la visita de Bukhara. Mausoleu de Samanides (segles IX-X),la Mesquita Bolo-Hauz (segle XIX), Mausoleu i Manantial Sagrat Chasmai Ayub (segle XIV) i abans del dinar la Ciutadella Ark (segles V-XIX).Dinar en restaurant local per degustar l'exquisit menjar uzbeka. Ja carregats d'energia continuarem amb la visita als Tres mercats: aquest complex de cúpules del segle XVI conegut com la Primera, Segona i Tercera Cúpules són uns recintes voltats als quals s'unien un gran nombre de galeries per a comerç i tallers artesans. Continuem amb el Minaret Kalon & Mesquita Poi Kalon (segles XII- XV) i amb les madrasses,:Madraza Miri Arab (segle XV, visita exterior), Madraza Ulughbek (segle XV) i Madraza Abdulazizkhan (segle XVII). Sopar al restaurant local. Allotjament. 

DIA 6-. BUKHARA-SAMARCANDA (290 km, 5 hrs). 
Esmorzar a l'hotel. Sortida amb destinació Samarcanda (290 km, 5 hores). Per la ruta pararem per visitar Caravan-Saray (segle X) i Sardoba (segle X). Arribada a la ciutat llegendària de Samarcanda, coneguda per les mesquites i els mausoleus. Forma part de la Ruta de la Seda, l'antiga ruta comercial que enllaçava Xina amb la Mediterrània. A continuació, Check in a l'hotel i dinar al restaurant local. A la tarda visitarem la Plaça Registan: Madraza Ulughbek (segle XV), Madraza Shir-Dor (segleXVII), Madrassa Tilla-Kori (segle XVII). Mausoleu Guri Emir (tomba de Tamerlán, segles XIV-XV) i Mausoleu Rukhabad (visita exterior) (segle XII-XV). Sopar a restaurant local i allotjament. 

DIA 7-. SAMARCANDA-TASHKENT (UNESCO) 
Esmorzar a l'hotel. Finalitzarem la nostra estada a Samarcanda visitant l'observatori Ulughbek (segle XV), el Complex Arquitectònic Shakhi-Zinda (segles IX-XV) i la Mesquita Bibi- KhonumBazar Siab. Dinar al restaurant local. Trasllat a l'estació per agafar el tren d'alta velocitat AFROSIAB/ SHARQ (segons l'horari dels trens)** Sopar a restaurant local i descans a l'hotel. **L'itinerari està subjecte a alteracions depenent dels canvis que puguin fer UZBEKISTAN RAILWAYS en els horaris i dies d'operació dels trens 

DIA 8- TASHKENT – BARCELONA 
Esmorzar si fos possible per l'horari del vol. Trasllat a l'aeroport per sortida cap a la nostra ciutat dorigen. Fi dels nostres serveis.

Preu: 1.869 €

Habitació individual:
  212 €.    
Allotjament:
● TASHKENT (2N): Krokus Plaza/ Lumiere Hotel&Spa/ Navruz/ Similar
● KHIVA (1N): Zarafshan Boutique/ Erkin Palace/ Àsia Khiva/ Similar
● BUKHARA (2N): Royal Bukhara/ Rangrez/ Safia Boutique/ Similar
● SAMARCANDA (1N): Shahzoda Lux/ Silk Road Empire/ East Star/ Similar
● TASHKENT (1N): Krokus Plaza/ Lumiere Hotel&Spa/ Navruz/ Similar.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Vol anada i tornada.
●Taxes incloses. 
● Allotjament a l'hotel DBL/TWN. 
● Early check in en arribar al país. 
● Taxes turístiques als hotels. 
● Alimentació: Pensió Completa. 
● Te, aigua als àpats. 
● Vol domèstic Tashkent-Urgench (I class). 
● Tren Khiva-Bukhara (Economy Class.)
● Els serveis de transport amb aire condicionat segons el programa: Bus
● Entrades (bitllets) per als museus, monuments i llocs històrics. 
● Bitllet amb tren Samarkand-Tashkent (Economy Class). 
● Guia de parla hispana per a totes les excursions. 
● Mapa i Souvenirs d'Uzbekistan .
● 1L p/p per day.
● El guia oficial que els acompanya durant tot el circuit farà les explicacions de totes les visites.


No inclou

● Begudes no indicades
● Maleters (obligatori pagament a destinació 10€ per persona)
● La propina (obligatori pagament a destinació 35€ per persona per tota estada). 
● El que es cobra per fer fotos o vídeos. 
● Les despeses personals del turista o qualsevol altre servei que no està inclòs a dalt a l'itinerari. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Uzbequistan,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Últimes 4 Places!!.

Cinque Terre
Costa Ligura & Génova.

Del 18 al 23 de Maig 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

 Cinque Terre es una franja de ciudades costeras de siglos de antigüedad en la escabrosa costa de la Riviera italiana. En cada una de las cinco ciudades, las casas coloridas y los viñedos se aferran a empinadas terrazas, los puertos están llenos de botes pesqueros y las trattorias ofrecen especialidades de mariscos junto con la famosa salsa de la región de Liguria, el pesto. El sendero de excursión Sentiero Azzurro, en el acantilado, conecta las ciudades y ofrece vistas panorámicas del mar.

Sortida des de Barcelona: 18 de Maig  2023. AMB GUIA ACOMPANYANT DES DE BARCELONA

 DIA 1. BARCELONA- GÈNOVA – LUCCA. Dinar i sopar.
Presentació a l'aeroport de Barcelona a les 09.00 hrs, reunió amb el nostre guia acompanyant, tràmits d'embarcament i sortida en vol directe a les 11:30 hrs. Arribada i canviarem l'avió pel autocar. Dinar en ruta. Continuarem fins al nostre hotel situat a la ciutat Toscana de Lucca. Abans del sopar farem una visita a la ciutat coneguda com la de les 100 torres i de les 100 esglésies, conserva tota la seva esplendor medieval. Travessar les muralles que l'envolten és com viatjar al temps. Sopar i allotjament. 

DIA 2. CINQUE  TERRE (PC).
Esmorzar. Al matí anirem fins al port de la Spezia on prendrem un vaixell amb primera parada a Portovenere, és una perla encastada a l'extrem occidental del Golf de La Spezia. Seguirem amb vaixell cap a Manarola, és el poble més pintoresc amb els seus colorides cases-torre enfilades al mar, aquí degustarem els seus típics vins a un celler amb visita a les vinyes. Des de Manarola caminarem per la via dell’Amore, el tram del Camí Blau que ho connecta amb Riomaggiore (pendent de obertura) caminarem fins on ens permetin. A la tarda amb tren seguirem a Riomaggiore i després a La Spezia. Tornada amb bus a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 3 . LUCCA - CINQUE TERRE - GÈNOVA (PC).
Esmorzar. Checkout. Continuarem amb visita d'aquesta zona. Amb bus cap a la estació de la Spezia agafarem el tren amb primera parada Corniglia, assentat sobre un esperó rocós, és l'únic poble de pescadors de Cinque Terre que no té accés directe al mar. Segona parada a Vernazza, envoltada pels típics andanes amb murs de pedra en sec, la vila destaca sobre un esperó rocós que es clava al mar. Última parada a Monterosso és el poble més gran que es doblega a la part antiga i la part més moderna. Tornarem a La Spezia amb tren i després amb bus sortirem direcció al nostre hotel situat a Gènova. Sopar i allotjament. 

DIA 4. PORTOFINO – RAPALLO (PC).
Esmorzar. Avui coneixerem una altra part de la costa italiana que ens sorprendrà, entrarem a la bonica i famosa Portofino, petit poble de pescadors de la Riviera Italiana, envoltat pel verd del Parc Natural Regional i de la Reserva Marina, submergida en una atmosfera antiga plena de tradicions marineres, ha estat i segueix sent enormement apreciada per artistes, personatges famosos i escriptors que li han dedicat diferents obres i elogis. Com l'església del patró de Portofino Sant Jordi, construïda al segle XII al seu interior custòdia les relíquies portades pels mariners al seu tornada de les Croades i des del seu Sagrari es gaudeix d´una magnífica vista. Dinar en ruta. Entrarem a la bonica població de Santa Margherita Ligure, una altra perla del Golf de Tigullio, destí vacances de la classe burgesa de tota Europa, ha fet des dels seus orígens una població amb un gran glamour i una gran personalitat, amb una gran quantitat de edificis religiosos i de la noblesa, fan d'aquest racó un lloc sense igual. Per últim coneixerem la població pesquera de Rapallo abans de tornar al nostre hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 5 . GÈNOVA – SAVONA (PC).
Esmorzar. Avui ho dedicarem a conèixer la costa des de Gènova fins a gairebé la frontera amb França, visitarem la bonica ciutat de Savona, on destaquen la seva Catedral del Segle XVI, passarem per la famosa Torre del Leóon i passarem pel carrer Paleocapa on els arcs dels seus edificis recorden Torí i Milà. Tornarem a Gènova per conèixer amb el nostre guia aquesta ciutat i on tindrem temps lliure per a compres, no s'oblidin que Savona també és famosa per les seves innombrables botigues. A Gènova realitzarem la visita del centre històric de la ciutat. Sopar i allotjament 

DIA 6 . GÈNOVA – BARCELONA 
Esmorzar a primera hora del matí. Trasllat a l'aeroport i vol de tornada a la nostra ciutat. Arribada i FINAL DEL VIATGE.

Preu: 1.295 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● LUCCA:
GRAN HOTEL GUINIGI 4****
● GÈNOVA:
HOLIDAY INN GENOVA CITY 4****.
Habitació individual:
225 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Guia acompanyant des de Barcelona. 
● Bitllet d'avió anada i tornada BCN-GENOVA-BARCELONA, taxes incloses (73€), inclou maleta i reserva seient. 
● 2 nits a la zona de Cinque Terre o Lucca i 3 nits a la zona de Gènova,
hotels de categoria 4****
● Pensió completa des de dinar del primer dia fins a l'esmorzar de l'últim, aigua en gerra inclòs. 
● Vaixell i tren indicats a Cinque Terre. 
● Totes les visites indicades que realitzarem amb el nostre guia. 
● Entrades als llocs esmentats com a inclosa visita interior. 
● Assegurança d'assistència mèdica.

No inclou

● Despeses de gestió: 20 €.
● Altres extres no indicats. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria / Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Només tenim 10 places.
Dia Maximo reserves: 30 Desembre.
Places limitades.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Cinque Terre, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Només tenim 10 places.
Dia Maximo reserves: 30 Desembre.
Places limitades.

Jordania & Jerusalem,
amb Gavi Tarragona.

Del 2 al 9 de Juny 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Viatge exclusiu, "Club Friendsteam.com". 

Sortida des de Barcelona: 2 de Juny 2023.

DIA 1 : Barcelona - AMMAN.
Presentació a l'aeroport per agafar el vol xàrter a classe turista, amb destinació Amman. Tràmits de facturació i duana. Arribada a l'aeroport, assistència i trasllat a el seu hotel. Arribada, tràmits de check-in, sopar i allotjament. Segons l´horari d´arribada el sopar pot ser bufet o sopar fred. 

DIA 2 : AMMAN- VISITA DE LA CIUTAD MUSEU DE LA CIUTADELLA- AMMAN 
Esmorzar i sortida per a una primera presa de contacte amb la ciutat d'Amman, la capital del regne Hachemita de Jordània. Començarem amb un breu recorregut panoràmic de la ciutat, passant per la mesquita blava (Mesquita de Abdulah I) per arribar fins a la Ciutadella, vestigis romans en un dels turons de la ciutat, des d´on gaudirem d´una meravellosa vista panoràmica de la ciutat, a més de veure el temple d'Hèrcules, el palau dels Omeies i el Museu arqueològic. Breu passeig per les inclinats carrers, fins arribar al mirador on podrem veure des d'una situació privilegiada el teatre romà, situat al bell mig de la ciutat. Acabem amb un passeig per la part vella de la ciutat, el carrer de l'or, etc… Tarda lliure. Sopar i Allotjament 

DIA 3 : AMMAN-BELEN- JERUSALEN 
Esmorzar i ben aviat sortida cap a la frontera amb Israel, pel pont Allenby. Tràmits fronterers (fa temps). Trobada amb el guia i el transport israelià. Continuació cap a Jerusalem. A l'arribada anirem directament cap a la Muntanya Scopus per gaudir d'una panoràmica espectacular de la ciutat de Jerusalem. Després baixarem per visitar Getsemaní i l'hort de les oliveres. L'església de totes les nacions i sortida cap a Betlem. el lloc de naixement de Jesús. Visita l'Església de la Nativitat, un important lloc de pelegrinatge des del segle IV, i la Gruta del Naixement, L'Església de Santa Catalina, i Continuarem cap al Camp dels pastors, on es diu que l'àngel del Senyor es va aparèixer davant els pastors per portar-los la bona nova del naixement de Jesús. Finalitzada la visita, trasllat a l'hotel de Jerusalem. Sopar i Allotjament 

DIA 4 : JERUSALEN 
Esmorzar. Dia dedicat a la visita d'aquesta enigmàtica ciutat, bressol i capital de les tres religions monoteistes més importants de la història de la humanitat. Durant la visita passarem pel mur dels laments, molt significatiu per als jueus, veurem de lluny l'esplanada de les mesquites (per raons de seguretat no es visita) i acabarem amb un passeig per la via Dolorosa, al barri àrab, per acabar amb el sant sepulcre, construïda sobre el lloc que Jesus va ser crucificat. Tarda lliure per passejar i gaudir de la ciutat per la seva compte. Sopar i Allotjament 

DIA 5 : JERUSALEM- MAR MORT- MUNTANYA NEBO- MADABA- PETRA 
Esmorzar. Sortida cap a la frontera amb Jordània. Tràmits. Trobada amb el guia i transport jordà. Continuació cap al Mar Mort. Temps lliure per gaudir del Mar Mort, el seu flotabilitat, les seves salines i denses aigües, les seves fangs medicinals. Continuació a Monte Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort des de la muntanya. Aquest lloc és important perquè va ser el darrer lloc visitat per Moisès i des d'on el profeta va albirar la terra promesa, a la qual mai arribaria. Visitarem el complex religiós i el seu Església, on es conserva una de les millors col·leccions de mosaics de tot Orient Mitjà. Continuació a Madaba per visitar l´Església Ortodoxa de Sant Jordi, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Continuació cap a Petra. Sopar i allotjament. 

DIA 6 : PETRA 
Dia dedicat a la visita de la ciutat rosa, la capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca pels Nabateus. Comencem amb El Tresor, famós i internacionalment conegut monument portat al cinema en una de les pel·lícules d'Indiana Jones, les Tombes de colors, les Tombes reials, el Monestir... Petra és un d'aquells llocs del món on almenys cal anar una vegada a la vida. Sopar i Allotjament 

DIA 7 : PETRA-PETITA PETRA-WADI RUM 
Esmorzar. Sortida cap a la propera població de Al BEIDA, també coneguda com LA PETITA PETRA. Visita d'aquest caravanserais. Després de la visita, sortida cap a Wadi Rum, una de les reserves naturals més importants d'Orient Mitjà. Som al desert de Lawrence d'Aràbia. La visita dura dues hores, i es fa en peculiars vehicles 4 x 4 conduïts per beduïns, (6 persones per cotxe) consisteix en una petita incursió al paisatge lunar d'aquest desert. Al nostre passeig observarem les meravelles que ha fet la natura i l'erosió amb les roques i la sorra. Famós també al cinema, amb rodatges de pel·lícules enigmàtiques, com Lawrence d'Aràbia o darrerament The Martian. En finalitzar la visita, trasllat al campament on farem el sopar i l'allotjament, baix la llum de les estrelles. . Sopar i allotjament. 

DIA 8 : WADI RUM-AEROPORT-Barcelona
Esmorzar i check-out i sortida a Aqaba. Dia lliure. Trasllat a l'aeroport amb el nostre representant.  Vol de tornada a Barcelona. Fi dels nostres serveis. 

.

Preu: 1.885 €

Habitació individual:
 495€.    

Allotjament:
Amman: Days Inn.
Jerusalen: Gran Court / Leonardo.
Petra: P Quatro.
Wadi Rum: Campamento en el desierto.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

Taxes aèries i carburants subjectes a possibles canvis a 21 dies abans de la data de sortida.

El preu inclou:

● Avió anada i tornada en vol especialment des de Bcn - Aman.
● Trasllats, transport, visites i entrades indicades.
● Cavalls a Petra
(propina no inclosa dins de les propines obligatòries).
● 2h de Jeep a Wadi Rum- 6 pax per cotxe.
● Guies i assistents de parla hispana.
● Assegurança d'inclusió bàsica.
● Visat grupal inclòs.
● Pensió completa.
● Entrada amb sopar i sortida amb esmorzar.
● Guies parla hispana.
● Coordinació durant el viatge:
Gavi Tarragona.

No inclou

● Taxes aèries: 190€ per persona
● TAXES SORTIDA JORDÀNIA I ISRAEL NO INCLOSES PAGAMENT EN DESTINACIÓ 70 €.
● Propines obligatòries en destinació 45 € per persona.
Recollida al arrivar. Porteo just. 
● Begudes
● Assegurances personals (pèrdues, robatori, danys, accidents, etc.)
● Extres i despeses personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments, assegurances i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria / Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Jordania & Israel,
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT


IMPORTANT RESERVES:
La companyia aèria, no fa
bloquejos de vols.
Quan abans reserveu millor.
Places limitades!!
Dia maxim reserves: 30 Desembre 2022.

Grup exclusiu Club Friendsteam.com
Caminito del Rey / Ave

Del 18 al 25 de Setembre 2023. Club Friendsteam.com

Mobirise

Compartirem aquest especial viatge, amb Halcon Viajes.

Sortida des de Barcelona: 18 de Setembre 2023.

DDIA 1. BARCELONA – MÀLAGA
Presentació una hora abans de la sortida a l'estació de Sants. Tren de Catalunya a Màlaga. Arribada i trasllat al hotel. Sopar i allotjament

DIA 2. MÀLAGA - MIJAS
Esmorzar a l'hotel. Per la demà visitarem Màlaga amb guia local, declarada Conjunt Històric, poques ciutats al món presenten una superposició tan àmplia d'empremtes del pas de civilitzacions al llarg dels segles, tant d'Orient com d'Occident, en tan reduït espai urbà. Restes fenicis, púnics, romans, àrabs... converteixen el centre de la ciutat en un autèntic palimpsest històric en què conviuen monuments com el Teatre Romà, l'Alcassaba, la Duana, el call i un ric patrimoni arqueològic soterrat. Visitarem la Catedral de Santa Maria de l'Encarnació (entrada inclosa). Tornada al hotel i dinar. A la tarda visitarem Mijas, l'església de la Immaculada Concepció i la Casa Museu de la Vila (Museu Etnogràfic de Mijas, recull els antics oficis tradicions de la Vila de Mijas on es pot contemplar la recreació de molins d'oli, una celler de vi, un forn, una casa tradicional a més d'expositors temporals de pintura, fotografia i història. Tornada a l'hotel. Sopar i allotjament

DIA 3. RONDA
Esmorzar a l'hotel. Sortida cap a Ronda per a visita amb guia local. A la mil·lenària Ronda s'uneixen i enllacen els fils que conformen el teixit multicolor d'una de les ciutats més interessants de tota Andalusia. El paisatge, l'urbanisme, la història, la llegenda romàntica de bandolers de sonat nom, l'espai on neixen i es fan toreros i artistes que seran sempre, fan de Ronda una ciutat única. Dinar a restaurant. Sopar i allotjament

DIA 4. ANTEQUERA
Esmorzar a l'hotel. Per la demà visita a Antequera, que compta amb una bella alcassava i nombroses esglésies i monestirs, així com un casc antic de gran renom. Tornada a l'hotel per al dinar. Sopar i allotjament

DIA 5. DIA LLIURE
En règim de pensió completa

DIA 6. L'AXARQUIA:  FRIGILIANA, NERJA 
Esmorzar a l'hotel. Per el matí farem una excursió per conèixer Frigiliana, coneguda com el poble més bonic de Andalusia. Compte amb un bell barri morisc i les típiques cases blanques plenes de flors. Continuarem la visita a Nerja, per acabar de xopar-nos de l'essència andalusa. Dinar al restaurant. Entrada a les Coves de Nerja Tornada al hotel. Sopar i allotjament

DIA 7. CAMÍ DEL REI
Esmorzar a l'hotel. Per la demà visitarem el Caminito del Rei (entrada inclosa), antic accés per als operaris en la construcció del salt d'aigua a principis del S.XX al riu Guadalhorce, aquest transcorre entre parets de un congostos en un entorn natural de gran bellesa. Des de la seva rehabilitació el 2015, és una de les visites imprescindibles de la província de Màlaga. Tornada a l'hotel per dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament 

DIA 8. MÀLAGA – BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. Dinar per compte del client. Trasllat a l'estació de tren de Màlaga per agafar tren amb destinació Catalunya. Arribada i fi de els nostres serveis.

Preu: 653 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● Sant Fermin 3* ● Para-sol 3* ● Kristal 3*.
Habitació individual:
237 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren AVE Barcelona – Màlaga -
Barcelona.
 Opció sortida des
Girona (sup 35 €), Tarragona i
Lleida.
● Autocar durant tot el recorregut.
● 7 nits d'estada a l'hotel
● Estada en règim Segons Programa.
● Begudes incloses (aigua/vi) a
dinars i sopars.
● Guia Acompanyant a destinació i
durant tot el recorregut
● Entrada a la Casa Museu de la
Vila, a Mijas.
● Entrada a la Catedral de Santa
Maria de l'Encarnació, a
Màlaga.
● Entrada al Caminito del Rey
● Entrada Coves a Nerja
● Guies locals a Màlaga i Ronda
(màxim 30 persones per guia)
● Segur viatge)

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com inclòs.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Gloria/Isabel Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers aCaminito del Rey, 
(abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!!


Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.


Nota important:
El Club Friendsteam.com no és una agència de viatges.
El Club Friendsteam.com, selecciona d'entre el ventall de viatges disponibles dels operadors turístics, que colaboren amb nosaltres, una selecció dels que ens semblen més interessants per a nosaltres. El Club Friendsteam.com, t'aconsella el viatge més adient, i propicia que el viatge es faci entre els amics del Club, i en general colabora a fer-te la experiència del viatge en grup més agradable i divertida.
 
Ara bé, en cap cas el club és responsable de l´organització i gestió del teu viatge. Cada viatge té la seva agència responsable, detallada a la web.
Al contractar qualsevol dels viatges descrits a la nostra página, entens i estàs d'acord que la responsabilitat de tots els serveis, components, reserves, rutes, assegurances, imports, canvis i planificació en general, és de l'agència on realitzes la reserva i pagament del viatge, i no del Club Friendsteam.com.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS