bootstrap html templates

Viatges i sortides de
Cap de setmana

Clika sobre dels títols en blau, et sortirà l'activitat al detall, horaris, preus, reserves... 

PORTUGAL Monumental/Avió

Del 15 al 22 d´Agost 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Un extraordinari viatge a Portugal, visitarem les ciutats i monuments extraordinaris, i un espectacular preu. A l'agost, ens anem de viatge.
Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.

Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  15 d´Agost 2021. 

Itinerari: OPORTO - FÁTIMA - LISBOA - COIMBRA - SINTRA - CASCAIS - BOCA DO INFERNO - ESTORIL - BATALHA - Nazaré

DIA 1.  BARCELONA - PORTO: 
Presentació a l'aeroport 3 hores abans de la sortida per embarcar en vol amb destinació Porto, arribada a l'aeroport de Porto. Visitarem la ciutat de Porto amb guia oficial, a la vora de el Riu Duero i coneixerem llocs tan emblemàtics com el Pont de Dom Luis I, la catedral, la Torre dels Clergues, el Palau Arquebisbal i el Teatre de Sao Joao. Tindrem l'oportunitat de conèixer la famosa llibreria Ximple i Irma, catalogada com una de les més boniques de l'món. Dinar per compte dels clients i temps lliure per conèixer pel nostre compte els racons ocults d'aquesta bella ciutat. A l'hora assenyalada trasllat a l'hotel a Fàtima, sopar i allotjament. 

DIA 2.  FÁTIMA - TARDA LLIURE: 
Esmorzar. Al matí començarem visitant el santuari de Fàtima, un dels principals centres de peregrinació catòlica, on diuen va aparèixer la Mare de Déu a uns joves pastors a l'any 1917. Avui dia es coneix aquest punt com "Cova d'Iria". Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Li recomanem realitzar una excursió opcional a la ciutat d'Óbidos, ciutat envoltada per una muralla fortificada. Veurem les seves belles carrers amb aspecte medieval. La seva història és un resum de totes les cultures que van fer gran a Portugal. Sopar i allotjament. 

DIA 3.  TOMAR - TARDA LLIURE: 
Esmorzar. Sortida cap a Prendre, avui dia coneguda per les seves fabulosos monuments dels quals destaca el Convent de Crist, declarat Patrimoni de la Humanitat el 1983, i per les seves innombrables edificacions històriques i relíquies arqueològiques. Retorn a l'hotel per dinar. Tarda lliure. sopar i allotjament. 

DIA 4.  LISBOA: 
Esmorzar. Excursió de dia complet a Lisboa amb dinar en restaurant, capital històrica amb segles d'influències culturals diverses i barrejades en la actualitat. Farem una visita de la ciutat amb guia oficial, on destaquen llocs tan emblemàtics com la plaça de l'Rossio, la plaça dels Restauradors amb el seu obelisc o la seva catedral. A continuació, visitarem els exteriors de la torre de Belém, construïda entre 1514 i 1520 per a la defensa de Lisboa, i el monestir dels Jerònims (entrada inclosa), erigit en el lloc on es trobava l'Ermida do Restelo, església on Vasco de Gama i la seva tripulació van passar un temps resant abans d'iniciar el seu viatge. Dinar. Tarda lliure per Lisboa. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 5.  Coimbra - Alcobaça: 
Esmorzar. Al matí visitarem Coimbra, ciutat Patrimoni de la Humanitat. Destaca la seva universitat, una de les més antigues d'Europa, situada a la part alta d'un turó. Accedirem per la Porta Fèrria a al Pati d'Escoles, gran esplanada al voltant de la qual es concentren els edificis històrics de la universitat. Aquí destaquen la Biblioteca Joanina, la capella de Sant Miquel i el mirador. Ja fora de la zona universitària són d'interès, la catedral de la Sé Velha, la catedral de la Sé Nova i el monestir Santa Creu de Coïmbra. dinar a l'hotel. A la tarda visitarem Alcobaça, ciutat que deu la seva fama i desenvolupament de l'Monestir o Reial Abadia de Santa Maria (entrada inclosa) per l'Ordre de l'Cister, on van sistematitzar el poblament, organitzant viles i finques, i igualment van dinamitzar l'agricultura, introduint noves tècniques i productes agrícoles. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 6.  SINTRA - CASCAIS - BOCA DO INFERNO - ESTORIL: 
Esmorzar. Al matí sortirem direcció a Sintra, lloc de residència vacances de nobles i monarques portuguesos, degut en bona part a la seva entorn natural i reconeguda per la UNESCO per la gran riquesa del seu patrimoni. Dinar en restaurant. A continuació, ens dirigirem cap a Cascais, situada a 30 quilòmetres a l'oest de Lisboa, que s'ha convertit en un dels més bulliciosos i sofisticats balnearis de vacances a la Costa Blava portuguesa. A continuació, podrem veure la Boca do Inferno, uns impressionants penya-segats, cisellats pel colpeig incessant de l'oceà Atlàntic, formant una petita cova que va acabar transformant-se en un arc natural. Continuació cap a Estoril, població amb fama d'elegant i aristocràtica amb la seva imponent Casino com gran finestra a el món, constitueix la porta de la gran regió de turisme de l' oest de Lisboa. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 7. BATALHA - Nazaré: 
Esmorzar. Al matí visitarem Batalha, on es troba el Monestir de Santa Maria de la Vitòria (entrada inclosa), veritable joia de el patrimoni arquitectònic portuguès, que va ser construït com a commemoració de la independència portuguesa. En l'actualitat està declarat monument Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar a l'hotel. A la tarda visita a Nazaré, vila de pescadors i popular platja que recentment s'ha convertit en paradís dels aficionats a l'surf per les seves ones gegants. destaquen el santuari de Nossa Senhora de Nazaré, el mirador de Suberco i el far. retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 8.  FÁTIMA - PORTO - BARCELONA: 
Esmorzar. Temps lliure i a l'hora indicada, trasllat a l'aeroport de Porto per embarcar en vol amb destinació Barcelona, ​​arribada i fi dels nostres serveis...


Preu: 633 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
  Fàtima: Coroa de Fàtima 3 *


Habitació individual:
161 €

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

Autocar a destí i per a tot el recorregut.
Guia acompanyant en destí i durant tot el circuit. 
Estada de 7 nits a Fàtima.
Estada en règim segons programa. 
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars. 
Guia oficial a Porto. 
Guia oficial a Lisboa. 
Dinar en restaurant excursió Lisboa. 
Dinar en restaurant excursió Sintra - Cascais - Boca Do Inferno - Estoril. 
Entrada el Monestir dels Jerònims, a Lisboa.
Entrada a la Reial Abadia de Santa Maria, a Alcobaça.
Entrada al Monestir de Santa Maria de la Vitòria, a Batalha.
Assegurança de viatge. 
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Porto amb guia oficial.
Excursió de mig dia a l'Santuari de Fàtima
Excursió de mig dia a Prendre.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Lisboa amb guia
oficial.
Excursió de mig dia a Coïmbra.
Excursió de mig dia a Alcobaça.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Sintra, Cascais, Boca
do Inferno i Estoril.
Excursió de mig dia a Batalha.
Excursió de mig dia a Nazaré.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Portugal,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Estada Single a Tenerife

Del 22 al 29 d´Agost 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Creem una nova modalitat dins dels nostres viatges, una estada single en una illa, en aquest cas Tenerife, en un entorn fantàstic, un hotel de 4 ****, i un preu insuperable.

Important, que en el sopar anterior a el viatge vingueu tots, per així conèixer-vos, i que tingueu unes fantàstiques vacances, conociendos nous amics de el Club. Serà una experiència inoblidable. Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  22 d´Agost 2021. 

DIA 1:  BARCELONA - TENERIFE. 
Presentació a l'aeroport dues hores abans de la sortida de l'avió. Tràmits de facturació i embarcament en vol amb destinació Tenerife. 
Recollida d'equipatges i trasllat a l'hotel. Distribució d'habitacions. 

DIA 2 al DIA 7
ESTADA A TENERIFE Estada a TENERIFE a l'hotel i règim de PC. 

DIA 8:  TENERIFE -BARCELONA 
Recollida a l'hotel a l'hora indicada pels nostres representants i trasllat a l'aeroport de TENERIFE. Facturació i embarcament en vol amb destinació Barcelona. Fi dels nostres serveis.

Excursions opcionals:
A Tenerife, teniu moltes excursions per fer. Aquestes excursions no estan incloses en el preu, però un cop allà, es poden contractar des del mateix hotel. (Exemples).

- Creuer d'observació de dofins i balenes.
- Excursió a la muntanya Teide i la Vall de Masca a Tenerife. 
- Veler d'albirament de balenes i dofins amb begudes, aperitius i temps per nedar 
- Excursió en catamarà per a grups petits amb avistament d'animals marins, menjar i trasllats 
- Visita a la Gomera. 
- Caminaata a el Pic de l'Teide. 
- Volta a l'illa de Tenerife.
Preu: 645 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Hotel Be Live Orotava 4 *
(Puerto de la Cruz)

Habitació individual:
250 €

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

 Vol anada i tornada des de Barcelona en classe turista. 
Trasllat aeroport - hotel - aeroport.
Estada de 7 nits en Hotel Be Live
Orotava 4 .
Règim de Pensió Completa amb aigua i vi.
Assegurança bàsica de viatge.

No inclou

- Excursions opcionals.
- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Tenerife
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Galicia Costa da Morte

Del 22 al 28 Agost 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Galícia, una comunitat autònoma de l'oest d'Espanya, és una regió amb abundant vegetació i una costa a l'Atlàntic. La catedral de la capital regional Santiago de Compostel·la és el suposat lloc on es conserven les restes de l'apòstol Jaume el Major, i el destí per a aquells que peregrinen pel Camí de Santiago. Els penya-segats occidentals de el Cap Finisterre van ser considerats pels romans com la fi de l'món conegut.

 Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic: CORUÑA - BETANZOS – MEIRÁS – SANTIAGO DE COMPOSTELA – CABO FINISTERRE - LUGO - OURENSE .  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  22 d´Agost 2021. 

DIA 1.  BARCELONA - La Corunya: 
Presentació a l'aeroport 3 hores abans de la sortida per embarcar en vol amb destinació a la Corunya. Trasllat de l'aeroport a l'hotel. arribada a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 2.  BETANZOS - O CASTRO - Meirás - La Corunya: 
Esmorzar. Sortida cap a Betanzos, antiga capital del Regne de Galícia. Continuarem cap a O Castro, on visitarem una típica fàbrica de artesania gallega, i finalment visitarem Meirás, en la qual destaca el pazo de el mateix nom. Dinar a l'hotel. A la tarda visita amb guia oficial de la Corunya, ciutat de gran encant situada en una península amb dues badies, en una es troba el Port i en una altra les Platges de Orzán i Riazor. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 3.  SANTIAGO DE COMPOSTEL·LA - CARNOTA - Pregar - CAP FINISTERRE: 
Esmorzar. Sortida direcció Santiago de Compostel·la, on realitzarem una visita de la ciutat amb guia oficial. Ciutat Universal, declarada per la Unesco Patrimoni de la Humanitat el 1985, coneixerem entre altres, la façana de l'Obradoiro de la Catedral, que guarda a la Cripta situada sota l'Altar Major les restes de l'Apòstol Santiago. Temps lliure per seguir recorrent la ciutat. Dinar en restaurant. A la tarda sortirem cap a Carnota on destaca el seu famós hórreo, un dels més grans de l'món, amb uns 35 metres de longitud. Seguirem cap a Ézaro, on conflueix el Xallas, l'únic riu d'Europa que desemboca al mar en forma de cascada. Continuarem fins al Cap de Finisterre per arribar a el far que els romans consideraven el punt més occidental de l' món conegut. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 4.  LUGO - TARDA LLIURE: ESMORZAR. 
Sortida direcció Lugo, ciutat d'origen romà que hi ha un important patrimoni artístic monumental. Destaca especialment la seva muralla romana, única al món que conserva tot el seu perímetre i declarada Patrimoni de la Humanitat. Temps lliure i retorn a l'hotel per dinar. Tarda lliure per seguir recorrent la ciutat o realitzar alguna excursió opcional. Sopar i allotjament. 

DIA 5.  ALLARIZ - ORENSE - MONFORTE DE LEMOS: 
Esmorzar. Sortida per realitzar una excursió de dia complet. La nostra ruta ens conduirà fins Allariz, on podrem contemplar la bellesa de la seva interessant conjunt urbà que va merèixer el 1971 la declaració de Conjunt Històric Artístic. Destaquem com a monuments més importants El Pont i L'Església de Santa Maria de Vilanova, El Barri Jueu o el Reial Convent de Santa Clara. A continuació, visitarem Orense, la comarca més interior de Galícia. La ciutat compta amb una original Plaça major inclinada, i un bell casc històric amb esglésies i capelles. El Pòrtic de l'Paradís de la Catedral conserva encara la seva policromia original de la s. XIII, ia la Capella de Sant Cosme i Sant Damià s'exposa durant tot l'any un pessebre sorprenent. Dinar en restaurant. A primera hora de la tarda sortirem per conèixer Monforte de Lemos, pintoresca ciutat medieval que destaca per la seva bellesa monumental. Cal destacar com a monuments més importants de la Torre de l'Homenatge, el pont vell o el Palau Comtal. Temps lliure. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 6.  ORTIGUEIRA - SANT ANDREU DE TEIXIDO - CEDEIRA - PONTEDEUME: 
Esmorzar. Sortida per realitzar una excursió de dia complet per la Costa Nord, amb dinar inclòs. Iniciarem la nostra ruta a Ortigueira, situada entre Cap Ortegal i Estaca de Bars s'obre la sinuosa ria de el mateix nom. Esquitxada de platges i cales verges, Ortigueira és una ria d'exuberant vegetació i agrestes paisatges, coronada per la de namorar "(herba d'enamorar). Continuarem cap a Sant Andreu de Teixido, situat en un marc incomparable on podrem visitar el seu santuari. Dinar en restaurant. A la tarda continuarem la nostra visita a Cedeira, on expliquen les llegendes que els homes i dones que viuen en aquesta costa van ser en els seus orígens fills de les balenes i els peixos. Envoltada de penya-segats de 600 m d'altura, la seva platja més espectacular és la Vilarrube, amb forma de mitja lluna. Finalment, visitarem Pontedeume, poble costaner situat a les Rías Altas de Galícia. El seu principal atractiu resideix en la perfecta conjunció de riu, mar i muntanya. Situat a la desembocadura del riu Eume i al vessant de l' muntanya Breamo, és una de les viles gallegues amb més atractiu de cara a l' turisme. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

DIA 7.  La Corunya - BARCELONA: 
Esmorzar. Trasllat a l'aeroport per embarcar en vol amb destinació Barcelona, ​​arribada i fi dels nostres serveis..


Preu: 782 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS:
 Hotel City House Ries Altes 3 *


Habitació individual:
142 €

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

·Avió anada i tornada des de Barcelona. 
Taxes aèries. 
Autocar en destí. 
Guia acompanyant en destí i durant tot el circuit. 
Estada de 6 nits a Rias Altas. 
Estada en règim segons programa. 
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars. 
Guia acompanyant en destinació.
Guia oficial a Coruña. 
Guia oficial a Santiago. 
Dinar en restaurant excursió a Santiago de Compostel·la, Carnota,
Ézaro i Cap Finisterre. 
Dinar en restaurant excursió a Allariz, Ourense, i Monforte de
Lemos, 
Dinar en restaurant excursió a Ortigueira, Sant Andreu de Teixido,
Cedeira i Pontedeume. 
Visita a una fàbrica d'artesania gallega.
Assegurança de viatge. 
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Betanzos, O Castro i Meirás. 
Excursió de mig dia la Corunya, amb guia oficial.
Excursió de dia complet, amb dinar en restaurant a Santiago de
Compostel·la (amb guia oficial), Carnota, Ézaro i Cap Finisterre. 
Excursió de mig dia a Lugo. 
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Allariz, Ourense
i Monforte de Lemos.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Ortigueira, Sant
Andrés de Teixido, Cedeira i Pontedeume.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Galicia,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Pirineu Navarro i Sud de França

Del 6 al 11 de Setembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Visitarem la zona alta de Navarra, amb la seva inigualable història, ei la zona sud de França, amb els seus construccions medievals i els seus grans Castells. Un altre viatge on gaudirem de cultura, gastronomia i un bon grup d'amics. Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.

Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic: PAMPLONA - ELIZONDO - Vall de Baztan - RONCESVALLES - SAINT JEAN DE PIED PORT - BAYONA - BIARRITZ - SANT JOAN DE LLUM - HENDAYA - BERA DEL BIDASOA .

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  6 de Setembre 2021. 

D1 DIA : BARCELONA - PAMPLONA - ELIZONDO - Vall de Baztan 
Presentació a l'hora acordada a l'estació de tren de Sants, on agafarem el tren fins a Pamplona. A la nostra arribada a Pamplona, trasllat a l'hotel i distribució d'habitacions. Visita d'Elizondo, que ens sorprendrà per les seves nombroses cases senyorials i palaus. La seva edifici més emblemàtic és el palau barroc de Arizkunenea, però hi ha altres monuments artístics d'interès com l'Ajuntament, el Palau de Datue, la Casa de Virrey o l'Església de Sant Jaume. La nostra visita seguirà per recórrer la Vall D'Baztán, que és conegut com "la Suïssa Navarra "Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

2 DIA : RONCESVALLES - SAINT JEAN DE PIED PORT 
Esmorzar i matí lliure. Possibilitat de realitzar excursió opcional a SARE, enclavada al Pirineu francès és el punt de partida d'el Tren de la Rhune, una antiga màquina de començaments de la s. XX que realitza una ascensió a 900 m. d'alçada, des d'on tindrem una magnífica vista de les platges descobrint durant l'ascensió la flora i fauna de la zona. Retorn a l'hotel per dinar. A la tarda, sortida per visitar Roncesvalles, aquest impressionant paratge natural és el començament de l'Camí de Sant Jaume Navarro i lloc on se situa el conjunt Monumental de la Col·legiata de Santa Maria de Roncesvalles. continuarem pujant pel Port d'Ibañeta que ens portarà fins Saint Jean De Pied Port, localitat francesa també íntimament lligada a el Camí de Santiago, conserva una ciutadella fortificada i el seu casc antic de tall medieval ens donarà testimoni de la seva importància en l'època pel pas de l'Camí de Sant Jaume. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

3 DIA : BAYONA - BIARRITZ 
Esmorzar i sortida per visitar Baiona, situada a la confluència dels rius Nive i Azur, és la ciutat que es troba més a nord del País Basc francès. Podrem recórrer el Grand Bayonne, barri que abasta el seu centre històric i zona comercial. Un passeig per ell ens mostrarà la curiosa barreja d'arquitectura tradicional basca i francesa, així com la Catedral de Santa Maria, l'antic castell o l'Ajuntament. dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem fins Biarritz, lloc de estiueig de famílies adinerades, del que donen mostres les seves mansions i palauets. Les seves platges amb propietats terapèutiques explotades per balnearis i centres de talassoteràpia l'han posicionat com una destinació turístic de qualitat. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament 

4 DIA : PAMPLONA - AINHOA - ZOGARRAMORDI 
Esmorzar i sortida per visitar Pamplona acompanyats de guia local, en què farem un recorregut panoràmic de la ciutat passant per algun dels punts més importants i passejarem pel Casc Antic de Pamplona, ​​on es localitzen els punts més coneguts dels tancaments de Sant Fermí com La Costa de Sant Domingo, lloc d'inici de la tancada i on els mossos canten a el Sant demanant protecció, La Plaça de l'Ajuntament, la Corba de Mercaders, El Carrer Estafeta etc. Retorn a l'hotel. Dinar a l'hotel. A la tarda ens dirigirem a Ainhoa, típica població d'al pirineu francès amb casalots i un paisatge espectacular. Continuarem fins arribar a Zugarramurdi, coneguda població per les seves coves, escenari dels aquelarres (reunions de Bruges), on coneixerem l'autèntica història de les Bruixes de Zugarramurdi. Entrada inclosa a Museu i coves. Retorn a l'hotel. sopar i allotjament 

5 DIA : SANT JOAN DE LLUM - HENDAYA - BERA DEL BIDASOA 
Esmorzar i sortida per visitar Sant Joan De Llum, antic refugi de corsaris avui en dia ofereix una imatge marcada per les seves construccions de la Belle Epoque. Destaca la seva església de Sant Joan Baptista. Les seves platges i balneari han fet d'ella un important nucli turístic. continuarem fins arribar a Hendaia, localitat fronterera esquitxada de cases blanques amb balconades de colors, és també una de les destinacions turístiques més importants de la zona. Retorn a l'hotel. Dinar. A la tarda sortida per visitar Bera De el Bidasoa, típica població d'Pirineu Navarro que posseeix un bell caseriu i que alberga a l'interior de l'església de Sant Esteve Protomàrtir, un dels millors òrgans d'Europa. Retorn a l' hotel. Sopar i allotjament. 

6 DIA : PAMPLONA - BARCELONA 
Esmorzar i matí lliure. Dinar a l'hotel. A l'hora indicada trasllat a Pamplona per agafar el tren amb tornada a Barcelona..


Preu: 502 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
  Hotel Baztan 3 * (Elizondo)


Habitació individual:
125 €

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

Tren Alvia Barcelona - Pamplona - Barcelona.
Autocar per a tot el recorregut.
Estada de 5 nits a Navarra. 
Estada en règim segons programa. 
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars. 
Guia acompanyant durant tot el circuit.
Guia Local a Pamplona (1 per cada 24 passatgers.)
Dinar en restaurant excursió Baiona - Biarritz. 
Entrada museu i coves a Zugarramurdi.
Assegurança de viatge. 
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Elizondo i la Vall de Baztán.
Excursió de mig dia a Roncesvalles i Sant Jean De Pied Port. 
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Baiona i
Biarritz. 
Excursió de mig dia a Pamplona amb guia local. 
Excursió de mig dia a Ainhoa ​​i Zugarramurdi. 
Excursió de mig dia a Sant Joan de Llum. 
Excursió de mig dia a Bera de Bidasoa. 

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Pirineu Navarra i Sud de França,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Viatgem al Uzbequistan

Del 13 al 21 de Setembre 2021. Club Friendsteam.com
Últimes places per baixes.

Mobirise

UZBEKISTAN, LA RUTA DE LA SEDA - VIATGE ESTRELLA

 Últimes places per baixes.

DIA 1  BARCELONA / TASKENT 
Presentació a l’aeroport de Barcelona a l’hora acordada en la seva documentació per agafar el vol amb destinació TASKENT. Arribada a la matinada del dia 2. Trasllat a l’Hotel 

DIA 2  TASKENT 
Esmorzar i temps lliure. Dinar en un restaurant i començarem la visita per la part antiga de la ciutat: complex arquitectònic Hasti Imam, Madrassa Barak Khan, Madrassa Kafal Shohi, Madrassa Kukeldash i Basar Chorsu. Sopar bufet a l’hotel 

DIA 3  TASKENT - URGENCH / NUKUSKHIVA 
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a l’aeroport per agafar el vol cap a Urgench o Nukus. Arribada i continuació fins a Khiva. Trasllat a l’hotel. Dinar bufet. Avui veurem el complex arquitectònic Ichan-Kala (segles XIIXIX): Kalta Minor i la Madrassa Amin Khan (segle XIX), el Palau Kunya Ark (segle XII-XVIII), la Madrassa Mohammed Rahim Khan (segle XIX), el Minaret i la Madrassa Islom Khodja. Dinar en un restaurant. Seguim amb el Complex arquitectònic Tash Hovli (harem segle XIX), el Mausoleu de Pahlavan Mahmud (segles XIV-XVIII) i la Mesquita Juma (segle X). Sopar i trasllat a l’hotel. 

DIA 4  KHIVA / BUKHARA 
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bukhara. Tindrem l’oportunitat de veure una panoràmica del riu Amu Darya i del desert de Kyzyl-Kum. Dinar (senzill) en ruta Arribada i trasllat a l’Hotel i Sopar. 

DIA 5  BUKHARA 
Esmorzar. Començarem la visita de Bukhara amb el Mausoleu dels Samani, la deu Sant Chashmai Ayub, la Mesquita Bolo Hauz i la Ciutadella Ark. Dinar en un restaurant Italià. A la tarda podrem admirar el Minaret Kalyan, la Mesquita Poi Kalyan, la Madrassa Miri Arab i la Cúpula Toki Zargaron. Seguim amb les Madrasses Ulughbek i Abdullazizkan, la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mesquita Magoki Attory, la Cúpula Toki Sarafon  i, per finalitzar, el complex arquitectònic Lyabi Hauz, Chor Minor. Sopar. Trasllat a l’hotel. 

DIA 6  BUKHARA / SHARKISABZ / SAMARKANDA 
Esmorzar. Sortida cap a Sharkisabz, ciutat natal de Tamerlan (298 km aprox.). Visita de les ruïnes del Palau Ak-Saray (segles XIV-XV), el Complex Dor-ut Saodat, la Mesquita JasratiImom, el Mausoleu de Jahongir i la cripta (segle XII). També anirem al Complex Dor-ut Tillovat (segle XV). Dinar en un Restaurant local. Continuació a Samarkanda (170 km). Trasllat a l’hotel i Sopar al mateix. 

DIA 7  SAMARKANDA 
Esmorzar. Avui veurem aquesta ciutat tan bonica: el Mausoleu Guri Emir, Plaça Registan, la Madrassa Ulughbek (segle XV), la Madrassa Shir-Dor (segle XVII), la Madrassa Tilla-Kori (segle XVII), la Mesquita Bibi-Khonum, i el Basar Siab. Dinar en un restaurant. Continuarem amb l’Observatori Ulughbek (segle XV) i el complex arquitectònic Shakhi-Zinda (segles IX-XV). Sopar en un restaurant. 

DIA 8  SAMARKANDA / TASKENT 
Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita del Necropolis de Shah i Zinda. Dinar. Sortida cap a l’estació per agafar el tren a TASKENT. Trasllat a l’hotel i Sopar. 

DIA 9  TASKENT / BARCELONA 
Te / Cafè a l’Hotel. Trasllat a l’aeroport per tornada amb avió cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis..


Preu: 1.499 €

+ 20 € gastos de gestió, no reembolsables.

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● TASHKENT: SHODLIK 4* /THE ROYAL MEZBON /GRAND CAPITAL
● KHIVA: MALIKA KHIVA 3*/SHOHJAKHON 3*/BEK KHIVA 3*
● BUKHARA: OMAR KHAYAM 4*/ZARGARON PLAZA 4*/GRAND BUKHARA 4*
● SAMARKAND: MAJESTIC PALACE 3*/REGAL PALACE 4*

Habitació individual:
290 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Vol regular Barcelona - Taixkent - Barcelona (via 1 punt europeu.)
● Taxes aèries. 
● Allotjament 8 nits inclòs el check-in d’hora el dia d’arribada. 
● Àpats: pensió completa. 
● Transport amb autocar còmode segons el programa.
● Entrades als monuments mencionats anteriorment segons el programa. 
● Guia professional de parla hispana des de l’arribada a la sortida.
● Vol domèstic: Taixkent - Urgench o Nukus (a confirmar abans de la sortida)
● Tiquet de tren Samarkanda -Taskent en classe turista.
● 1 ampolla d’aigua per dia. 
● Assegurança de viatge bàsica.

No inclou

● Begudes i extres en els menús.
● Propines i gratificacions.
(Recomanable 20 USD per persona)
● Serveis no esmentats en el programa. 

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcon Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com


TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Uzbequistan,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

DATA LÍMIT

Últimes places per baixes d´última hora.

Salamanca Medieval

Del 14 al 20 de Setembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Que Salamanca és una de les ciutats més monumentals i belles d'Espanya no és una novetat per a ningú. Fruit d'això va ser declarada Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1988.

A la vora del riu Àgueda i a una hora d'l'Hotel Regio (Salamanca), es troba el que és avui considerat per molts el poble medieval més bonic d'Espanya, Ciutat Rodrigo.  Cada ciutat i poble que visitarem, són història viva.

Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari:
SALAMANCA - LEDESMA - CIUTAT RODRIGO - ALBA DE TORMES - PENYA DE FRANÇA - SOTOSERRANO - L'ALBERCA - SANT MARTÍ DEL CASTAÑAR - ZAMORA .

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  14 de Setembre 2021. 

DIA 1 BARCELONA - SALAMANCA
Presentació a l'estació de Sants per sortir a au destí Madrid. Trasllat en bus a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 2 SALAMANCA - LEDESMA
Esmorzar. Sortida per realitzar una visita de Salamanca amb guia local. Destaca el seu centre històric, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. És la ciutat universitària per excel·lència, ja que la Universitat de Salamanca va ser la primera que es va crear a Espanya i és una de les més antigues d'Europa. En aquesta ciutat va néixer la primera Gramàtica de la Llengua Castellana, que va ser fonamental per a l'expansió de l'castellà per tot el món. Salamanca té multitud de racons i edificis històrics com ara la plaça Major, la Casa de les Petxines, les seves catedrals i la Universitat. Dinar a l'hotel. A la tarda excursió a Ledesma, "El murmuri de la pedra", situada sobre un turó perforada pel riu Tormes s'assenta l'antiga "Bletisa" romana, amb interessants vestigis, com el pudorós Pont Mocho. D'èpoques anteriors queden el verro, als jardins de la Fortalesa, i un imponent menhir. tindrem temps per conèixer la localitat i a última hora tornada al nostre hotel. sopar i allotjament. 

DIA 3 CIUTAT RODRIGO - ALBA DE TORMES
Esmorzar. Iniciarem el dia amb una excursió a Ciudad Rodrigo amb guia local. Històrica ciutat de Castella, declarada Conjunt Històric Artístic, és una insigne plaça fortificada situada a l'oest de la província de Salamanca. Els seus murs tanquen un ric patrimoni d'edificis civils i religiosos, encapçalats per la seva Catedral i el seu Castell. dinar a l'hotel. A la tarda sortida cap a Alba de Tormes on farem una visita amb guia local, on destaca; el Castell dels Ducs d'Alba, la Basílica de Santa Teresa, etc. i tindrem temps per recórrer la ciutat. A última hora retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 4 PENYA DE FRANÇA - SOTOSERRANO - L'ALBERCA - SANT MARTÍ DEL CASTAÑAR
Esmorzar. Sortida per realitzar una excursió de dia complet amb dinar inclòs. Sortirem cap a la Penya de França, on en el alt se situa el Santuari de la Mare de Déu de Penya de França, des d'on obtindrem unes fabuloses vistes. Continuarem cap a Sotoserrano, al Parc Nacional de les Batuecas. Recorrerem el seu casc urbà, on veurem els encants d'una arquitectura típicament serrana. Dinar en restaurant. A la tarda ens dirigirem a La Alberca, el més pintoresc dels pobles de la Serra de França, on destaca la originalitat dels seus carrers i cases. Recorrerem la seva Plaça Major, veurem l'antiga presó, etc. Finalment, visitarem Sant Martí de l'Castañar, situat sobre una talaia dominant el curs del riu França, i on destaca el seu Castell. Retorn al nostre hotel, sopar i allotjament. 

DIA 5 HERVÁS - CANDELARIO
Esmorzar. Sortida per realitzar una excursió de mig dia a Hervás i Candelario. Ens dirigirem a Hervás, on destaca el seu call jueu, declarada Conjunt Històric Artístic. Continuarem la nostra ruta visitant Candelario, preciós poble de la Serra a la Covatilla, envoltat d'un entorn espectacular. Recorrerem el seu centre i veurem alguns dels seus monuments més destacats. Retorn al nostre hotel 

DIA 6 ZAMORA
Esmorzar. Sortida per realitzar una excursió de mig dia a Zamora. Arribada i visita de la ciutat amb guia local. Coneguda com la "bé voltada "i què" no es va conquistar en una hora ", joia de l'Romànic espanyol i petit tresor de l'Modernisme europeu. Destaquen entre els seus edificis històrics la catedral del Salvador, la Ciutat Vella, la plaça Major o l'ajuntament vell. Retorn al nostre hotel i dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament. 

DIA 7 SALAMANCA - BARCELONA
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a l'estació d'au de Madrid amb destinació Barcelona. Arribada i final dels els nostres serveis..


Preu: 568 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
  Hotel Emperatriz III 4*


Habitació individual:
118 €

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Tren Ave Barcelona - Madrid - Barcelona ● Estada 6 nits a Salamanca.
● Règim Pensió completa (11 àpats inclosos).
● Begudes (Aigua / vi) durant els dinars i sopars.
● Assegurança bàsica de viatge.
EXCURSIONS INCLOSES:
● Excursió de mig dia a Salamanca amb guia local.
● Excursió de mig dia a Ledesma, amb el nostre guia.
● Excursió de mig dia a Ciudad Rodrigo amb guia local.
● Excursió de mig dia a Alba de Tormes amb guia local.
● Excursió de dia complet a Penya de França, Sotoserrano, La
Alberca i Sant Martin de l'Castañar, amb el nostre guia.
● Excursió de mig dia a Hervás i Candelario, amb el nostre guia.
● Excursió de mig dia a Zamora amb guia local.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Salamanca Medieval, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Extremadura amb Ave

Del 29 Setembre/ 5 Octubre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Extremadura és una regió occidental espanyola que limita amb Portugal i està composta per les províncies de Càceres i Badajoz. La creuen muntanyes, boscos, llacs i reserves, entre les quals destaquen el parc nacional de Monfragüe i el parc natural de Cornalvo, en els quals es poden observar tot tipus d'aus salvatges. La capital de la comunitat és Mèrida, famosa per les ruïnes romanes de la colònia Augusta Emerita, amb aqüeductes, teatres, un circ i un pont sobre el riu Guadiana.

Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari:
MERIDA - BADAJOZ - ZAFRA - MONESTIR DE GUADALUPE - CÀCERES - MONESTIR DE SANT JERONI DE YUSTE - PLASENCIA - OLIVENZA

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  29 de Setembre 2021. 

DIA 1 : BARCELONA -Madrid - MERIDA 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació a Madrid. Arribada i trasllat a l'hotel a Mèrida. Arribada a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 2 ; BADAJOZ - ZAFRA 
Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat de Badajoz. A causa a la seva situació, aquesta ciutat ha estat influenciada per totes les cultures que van habitar Espanya. El casc antic, també conegut com a barri històric, compon el sector més antic d'aquesta ciutat. posseeix multitud d'edificis declarats Bé d'Interès Històric artisticocultural com la catedral, l'alcassaba, les muralles d'estil Vauban, l'església de Sant Domingo i el Reial Convent de Santa Anna, on va morir Ana d'Àustria. Dinar a l'hotel. A la tarda excursió a Zafra, una de les ciutats de més renom d'Extremadura, la seva situació a sud de la regió, a l' vora de la vella calçada romana de la Plata, entre Andalusia, Castella, La Manxa i l'Alentejo, ha convertit la ciutat en un inevitable punt de referència per al viatger com a lloc de descans i allotjament. allà amb guia local visitarem el seu monumental casc històric. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 3 : MONESTIR DE GUADALUPE - CÀCERES 
Esmorzar. Sortida per realitzar una visita a Guadalupe i el seu monestir, un dels centres de peregrinació més importants de la Península. Antic caseriu de carrers empedrats i cases d'arquitectura tradicional alberga monuments de gran valor, entre els quals destaca el santuari de La nostra Senyora de Guadalupe, declarat Patrimoni de la Humanitat. Visitarem aquest santuari, construït sobre el lloc on es va trobar la imatge de la Mare de Déu i declarat Patrimoni de la Humanitat. Dinar. A la tarda visitarem Càceres, amb guia local. Amb més d'una desena de torres que presideixen el nucli antic de la ciutat, delimitat per muralles de l'època àrab, declarada Ciutat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Hi destaquen el seu barri antic i monumental, la torre de Bujaco, la Casa de l'Mono, l'ermita de la Mare de Déu de la Pau, etc. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 4 : MONESTIR DE SANT JERONI DE YUSTE - PLASENCIA 
Esmorzar. Partirem amb direcció a Cuacos de Yuste, per visitar el monestir de Sant Jeroni de Yuste, la fama internacional es deu a que en ell va passar els seus últims anys l'Emperador Carles I després de deixar la corona al seu fill Felip II. És posseïdor d'una gran riquesa artística i compta amb una ubicació privilegiada a la comarca de la Vora. Dinar. Per tarda visitarem Plasencia amb guia local. situat a ribes del riu Jerte, compta amb un casc històric fruit de la seva estratègic enclavament a la Ruta de la Plata, on palaus, cases nobles i importants construccions religioses componen un singular barri monumental. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 5 : MÈRIDA 
Esmorzar. Al matí farem a peu una visita de Mèrida amb guia local. Capital i nucli institucional d'Extremadura, en plena Via de la Plata i que és també referència turística a tot el món per la seva important conjunt arqueològic i monumental, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitarem l'amfiteatre, erigit en el any 8 a.C. Dinar a l'hotel. Tarda lliure a disposició el client. sopar i allotjament. 

DIA 6 : OLIVENZA 
Esmorzar. Matí lliure a disposició de client. li recomanem realitzar una excursió opcional a Trujillo, un dels pobles més bonics d'Espanya, ciutat ja important en l'Imperi Romà i de la qual el descobriment d'Amèrica li atorgo monumentalitat i fama universal. Dinar a l'hotel. A la tarda excursió a Olivenza, fundada per la Ordre de l'Tremp al s. XIII i que en l'actualitat no renuncia a la tradició lusitana. El casc antic, envoltat de muralles, tenia un total de 14 torres. El caràcter fronterer de Olivenza va motivar la construcció de fortificacions abaluartadas, que van portar associades les de l'polvorí de Santa Bàrbara, els cossos de guàrdia de les portes, i les casernes. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament 

DIA 7 : MERIDA - MADRID - BARCELONA 
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a la estació de tren d'Atocha a Madrid per agafar l'AVE amb destinació Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.


Preu: 619 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
  Hotel Velada Mérida 4 *


Habitació individual:
171 €

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

· Tren AVE Barcelona - Madrid - Barcelona.
Autocar per a tot el recorregut.
Estada de 6 nits a la província de Badajoz. 
Estada en règim segons programa. 
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars. 
Guia acompanyant en destinació.
Guia local a Càceres
(1 per cada 24 passatgers). 
Guia local a Plasencia
(1 per cada 24 passatgers). 
Guia local a Mèrida
 (1 per cada 24 passatgers).
Guia local a Zafra
(1 per cada 24 passatgers)
Dinar en restaurant excursió Monestir de Guadalupe - Càceres. 
Dinar en restaurant excursió Monestir de Sant Jeroni de Yuste. 
- Plasencia. 
Entrada al monestir de la Verge de Guadalupe.
Entrada al monestir de Sant Jeroni de Yuste.
Entrades a l'amfiteatre romà a Mèrida.
Assegurança de viatge. 
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Badajoz.
Excursió de mig dia a Zafra.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Monestir de
Guadalupe i a Càceres, amb guia local.
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a el monestir de
Yuste i a Plasencia (amb guia local).
Excursió de mig dia a Mèrida, amb guia local.
Excursió de mig dia a Olivenza.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Extremadura,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Fira del Marisc amb avió.

Del 2 al 8 de Octubre 2021. Club Friendsteam.com
Sol tenim 15 places!!

Mobirise

Un altre fantàstic viatge. Aquesta vegada ens anem a Galícia, a gaudir de la gastronomia, cultura i la seva geografia.  Aquest viatge el compartirem amb Viajes Halcón. Important: Sol tenim 15 places!!

Itinerari: 
Vigo - O Grove - Illa de la Toja - Mercat de la Pedra - Pontevedra - Combarro - Cambados - Santiago de Compostel·la - Sanxenxo - Portonovo - Rias Baixas.

Sortida des de Barcelona. Dissabte 2 d´Octubre 2021. 

Dia 1. Barcelona -Vigo:
Presentació a l'aeroport 3 hores abans de la sortida per embarcar en vol amb destinació Vigo.Traslado de l'aeroport de Vigo a l'hotel. arribada a l'hotel, sopar i allotjament. 

Dia 2. Vigo - O Grove - Illa de la Toja: 
Esmorzar. Matí lliure. Dinar a l'hotel. A la tarda visitarem O Grove, situada a l'entrada de la ria d'Arousa. És famosa per seus productes de la mar, a més de les seves platges i aigües termals. Opcionalment podrem realitzar un creuer en catamarà per la ria de Arousa amb degustació de musclos i vi. Creuarem el pont de principis de segle XX que uneix la península d'O Grove amb l'illa de La Toja, famosa per la seva aigua amb propietats curatives i els seus sabons i cosmètics. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

Dia 3. Dia lliure a l'hotel en règim de pensió completa amb trasllats inclosos a la Fira de l'Marisc. 

Dia 4 Vigo - Mercat de la Pedra - tarda lliure: 
Esmorzar. Al matí excursió inclosa a Vigo, la ciutat més important de Sud de Galícia, industrial, cosmopolita i jove. en ella visitarem el Mirador de l'Castro, on tindrem una panoràmica perfecta de la ciutat i el seu important port. Dinar a l'hotel. tarda lliure. Sopar i allotjament. 

Dia 5. Pontevedra - Combarro - Cambados: 
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Pontevedra, arribada i visita de la ciutat amb guia oficial. Coneixerem la riquesa del seu casc monumental, amb l'església de la Mare de Déu Pelegrina, patrona de la ciutat, a més de les ruïnes de l'convent de Sant Domingo, la basílica de Santa Maria la Major del segle XII o la plaça de la Ferreria amb l'església de Sant Francesc. Posteriorment emprendrem camí a la vila de Combarro, on les estrets carrers que baixen cap al mar estan adornades amb bells i tradicionals pòrtics i balcons de pedra. Dinar a l'hotel. per la tarda sortida cap a Cambados, vila hidalga amb gran valor arquitectònic i capital de el vi albariño, on podrem admirar les seves pazos, cases nobles, places i carrers empedrats. Visitarem un celler de vi albariño (entrada i degustació inclosa). Retorn a l'hotel, sopar i allotjament 

Dia 6. Santiago de Compostel·la - Sanxenxo - Portonovo: 
Esmorzar. Iniciarem la nostra ruta cap a Santiago de Compostel·la, la Ciutat Universal, declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat el 1985 i on realitzarem una visita panoràmica amb guia oficial. Coneixerem la façana de l'Obradoiro de la Catedral, lloc on els artesans de la pedra van treballar en la seva construcció entre 1738 i 1750, el cor de la catedral és el sepulcre de l'Apòstol Santiago, que guarda a la cripta situada sota l'altar major, les restes de l'Apòstol. dinar a l'hotel. A la tarda sortida en direcció a Sanxenxo, vila situada entre les ries de Pontevedra i Arousa, capital turística de Galícia amb belleses naturals i unes magnífiques platges. Continuarem cap a Portonovo, poble de tradició marinera on destaca la seva llotja i l'església de Sant Roc. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament. 

Dia 7. Rias Baixas - Barcelona: 
Esmorzar. Trasllat a l'aeroport de Vigo per embarcar en vol amb destí Barcelona, ​​arribada i fi de serveis..

Preu: 580 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
● Hotel Pedramar 3 *

Habitació individual:
190 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

EL PREU INCLOU
● Autocar en destí
● Guia acompanyant en destí i durant tot el circuit ● Estada de 6 nits en Rias Baixas ● Règim segons programa (aigua i vi en els dinars i sopars) ● Visita amb guia oficial de Pontevedra ● Visita amb guia oficial de Santiago ● Visita a una celler de albariño amb degustació. ● Assegurança de viatge
EXCURSIONS INCLOSES
● Excursió de mig dia a O Grove i Illa de la Toja. ● Excursió de mig dia a Vigo i a el Mercat de la Pedra ● Excursió de mig dia a Combarro i a Pontevedra amb guia oficial. ● Excursió de mig dia a Cambados ● Excursió de mig dia a Santiago de Compostel·la amb guia oficial ● Excursió de mig dia a Sanxenxo i Portonovo.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals.
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.  

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com


Sol tenim 15 places!!.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a FIRA del MARISC,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Sol tenim 15 places!!
Fins exhaurir places!! 

Estada Almuñecar amb Ave

Del 5 al 13 d´Octubre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Una nova modalitat de viatge al Club Friendsteam.com, en una regió fantàstica. Just a la platja, amb moltíssimes possibilitats de viatjar per tota lazona, amb uns valors culturals molt interessants, i realment tot, amb un preu espectacular. Un hotel de 4****, genial.

Important, que en el sopar anterior a el viatge vingueu tots, per així conèixer-vos, i que tingueu unes fantàstiques vacances, conociendos nous amics de el Club. Serà una experiència inoblidable. Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  5 d´Octubre2021. 

DIA 1 - BARCELONA - MÀLAGA 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació a Màlaga. Arribada i trasllat a l'hotel. sopar i Allotjament. 

DIA 2 A DIA 7 - COSTA TROPICAL 
Estada a l'hotel en pensió completa amb begudes dies lliures 

DIA 8  MÀLAGA - BARCELONA 
Esmorzar i a les 12:20 hores trasllat a l'estació de Màlaga per agafar el tren amb tornada a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis..

Interes cultural a la zona. Visites no incloses al viatge:
Necròpolis Fenícia Pont de Noy 
Parc Botànic i escultòric El Majuelo 
Monument Natural Penyals de Sant Cristòfol a Almuñécar 
Jardí Museu de l'bonsai 
Museu Arqueològic Cova de Set Palaus 
Museu Claus d'Almuñécar. 3000 anys d'Història 
Cova dels Set Palaus 
Fàbrica Romana de Salaons 
Castell de Sant Miquel 
Aüeducte Romà 
Olumbari romà de la Torre de l'Monjo 
Església Parroquial de l'Encarnació 

GASTRONOMIA DE ALMUÑECAR
No volem acomiadar aquest article sense una bona referència sobre l'exquisida gastronomia amb què compta la localitat sexitana d'Almuñecar. Molts són els viatgers que en la seva visita a Granada s'escapen fins a la costa de Granada per a provar la seva rica tradició marinera. 

No només els productes de la mar tenen cavitat a Almuñecar, aquesta localitat inclou en la seva oferta culinària, els fruits tropicals i els productes de l'horta. Ja us podeu imaginar els rics menús que surten d'aquesta gran varietat de productes als restaurants i xiringuitos, oi?.
Preu: 480 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
· Hotel Bahia Almuñecar 4 * o similar.

Habitació individual:
143 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

· Tren Barcelona - Màlaga - Barcelona.
Trasllat estació au Màlaga a l'hotel i viceversa amb assistència
Estada de 7 nits
Estada en règim pensió completa
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars
Assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

Sol tenim 10 places!!.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Almuñecar,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Sortida a Calella. Pont del Pilar.

10, 11 i 12 d´Octubre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

10 - 11 i 12 Octubre 2021 - Pont del Pilar - Calella 2021 - Club Friendsteam.com

Horaris & Itineraris 

DIUMENGE 10 d'octubre. 
Punt de TROBADA a Calella: (Amb la Maribel & Gavi). 2 opcions: 
12.45 h. A la porta de l'Estació del Tren. 13.00 h. A la recepció de ApartHotel, al mateix centre de Calella 
A partir de les 13.00 h. Es podrà accedir a les habitacions. En cas d'arribar més tard, doneu a recepció el nom i cognoms. 

DINAR LLIURE per Calella. A Calella, hi han molts restaurans, tocant a la platja, a la zona de la "riera", amb menús,assequibles... 

TARDE amb 2 OPCIONS: A escollir. Caminada o Ball: 
16.00 h. CAMINADA: Ens trobarem a la RECEPCIÓ del Hotel, ens anirem a caminar pel costat de la platja, direcció Malgrat  ó Sant Pol, aprox 2/3 hores, de caminar pla. Coordina: Gavi.  
17.00 h / 20.00 h. TALLERS & BALLS amb ANIMACIÓ al mateix ApartHotel: Professors: Jorge Larry & Toni Rios. 
Altres opcions tarda: Fins a l'hora de sopar, es pot passejar per les moltíssimes botigues de Calella. No us podeu perdre el  famós, carrer Església, platges, xiringuitos... 

21.00 SOPAR al ApartHOTEL: Ens trobarem tots, per sopar plegats. Durant el sopar, actuació amb directe: Quim Bernat. 
22.30 / 24.00 h: BALL amb ANIMACIÓ al mateix ApartHotel: Professors: Jorge Larry & Toni Rios. 
A partir 24.00 h: NIT LLIURE: QUADA & OKTOBERFEST & Chiringuitos platja...  Ens trobarem a la recepció del Hotel, ens anirem a fer un volt per la nit de Calella (Famosa en el món sencer).  Ens anirem fer una copa a la famosa QUADA. Local per ballar amb música dels 80... Un espai fantastic per ballar i divertir-se.  Podrem visitar la “Festa OKTOBERFEST...”, i si el cos ho demana. Cadascun s'anirà a dormir a l'hora que li vingui de gust.  

DILLUNS 11 d'octubre.
Esmorzar a l'Hotel... Mireu horaris... 

11.00 h. CAMINADA al MONTNEGRE i rierols: Ens trobarem a la RECEPCIÓ del Hotel, ens anirem a caminar per la  montanya aprox 3 hores, de caminar. Porteu aigua, i bon calçat. No será tot plá, però molt fácil. Coordina: Gavi. 
Altres opcions: Es pot passejar per les moltíssimes botigues de Calella. No us podeu perdre el famós, Carrer Església,  platges, xiringuitos, fer el vermut... 

DINAR LLIURE. A Calella, hi han molts restaurans, tocant a la platja, a la zona de la "riera", amb menús,assequibles... 

 TARDE amb 2 OPCIONS: A escollir. Visites culturals o Ball: 
17.00 h. VISITA: FARO i MUSEU DEL TURISME: Visita del Museu del Turisme. Entrada 2 €. Visita del FARO (Entrada 2 €),  i visita de les Torretes, al costat mateix del Faro. Coordina: Gavi.  
17.00 h / 20.00 h. TALLERS & BALLS amb ANIMACIÓ al mateix ApartHotel: Professors: Jorge Larry & Toni Rios. 
Altres opcions tarda: Fins a l'hora de sopar, es pot passejar per les moltíssimes botigues de Calella. 

21.00 SOPAR al HOTEL: Ens trobarem tots, per sopar plegats al Hotel. 
22.30 / 24.00 h: BALL amb ANIMACIÓ al mateix ApartHotel: Professors: Jorge Larry & Toni Rios.  
A partir 24.00 h: NIT LLIURE: QUADA & OKTOBERFEST & Chiringuitos platja... Ens trobarem a la recepció del Hotel, ens anirem a fer un volt per la nit de Calella (Famosa en el món sencer).  Ens anirem fer una copa a la famosa QUADA. Local per ballar amb música dels 80... Un espai fantastic per ballar i divertir-se.  Festa OKTOBERFEST... Cadascun s'anirà a dormir a l'hora que li vingui de gust. 

DIMARTS 12 d'octubre.
Esmorzar a l'Hotel.. Recordeu, els habitacions es tenen que deixar abans les 12.00 h. Podreu deixar els maletes a la recepció.

12.00 h / 14.00 h. BALL amb ANIMACIÓ i FÍ de FESTA: Al mateix ApartHotel: Professors: Jorge Larry & Toni Rios.

DINAR "Buffet Lliure": Per vindré al dinar despedida, es imprescindible reservar. Pvp: 20 €. Maribel 630 02 56 93. Places limitades!! 
A partir 15.30 h: FESTA DESPEDIDA. Ballarem i fí de festa.  

Totes les activitats de l'Club Friendsteam.com, es realitzen sota les estrictes normes de l'covid 19 

Preu: 135 €.

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Apart Hotel 3***
Habitacions molt amples.

Habitació individual:
60 €.
Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

- ApartHotel centre de Calella.
(Habitacions molt amples).
- Règim MP (esmorzar i sopar). 
- Professor ball Jorge Larry.
- Professor ball Toni Rios.
- Coordinació caminades.
- Coordinació Faro&Museu
- Coordinadors del Club: Gavi Maribel.

No inclou

- Dinars.
- Dinar Buffet últim dia 20 €.
- Begudes no incloses en sopars.
- Entrades no indicades.
- Qualsevol altre concepte no indicat en "inclou".
.

RESERVA

Maribel Jordà
630 02 56 93

Places limitades!!.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

 Totes les activitats de l'Club Friendsteam.com, es realitzen sota les estrictes normes de l'covid 19.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Feria de Jerez amb Ave

Del 13 al 18 d´Octubre. Club Friendsteam.com

Mobirise

Ens anem Andalucia, a gaudir d'una fira de les més autèntiques de la regió, però no deixarem de visitar, lasciudades i pobles més característics de l'Sud.  Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.

Itinerari: CADIZ - FIRA DEL CAVALL JEREZ - VERGER - CONIL - CHIPIONA - SANLUCAR - SEVILLA.  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 3 d´Octubre 2021. Sol tenim 20 places reservades. 

DIA 1  BARCELONA - SEVILLA - CADIZ 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat a l'hotel a Cadis. Sopar i allotjament. 

DIA 2  CADIS - FIRA DEL CAVALL JEREZ 
Esmorzar. Al matí sortirem cap a Cadis, on realitzarem una visita amb guia local de la ciutat, Dinar a l'hotel. Tarda lliure. Disposarà d'un trasllat a la Fira de l'Cavall a Jerez de la Frontera. Aquesta fira se celebra al Parc González Hontoria i els seus antecedents cal buscar-los en els moments següents a la conquesta cristiana de la ciutat en 1264 pel rei Alfons X, el Savi. Les fires de l'època medieval tenien com a objectiu el foment de les activitats econòmiques i el comerç, lliure d'impostos, de productes de camp i ramaders. Tot això no impedia el caràcter festiu, tenint lloc espectacles i carreres de cavalls. El recinte s'omple de casetes de colors, de fanalets i de llums, per donar la benvinguda a tothom. Durant aquests dies tenen lloc exhibicions de cavalls i de cotxes de cavalls. sopar per compte de client. Retorn a l'hotel i allotjament. 

DIA 3  Veger DE LA FRONTERA - CONIL DE LA FRONTERA - FIRA DEL CAVALL JEREZ 
Esmorzar. Començarem el dia amb una excursió a Vejer de la Frontera, ciutat edificada sobre un turó que, tallat pel riu Barbate, descendeix cap al mateix en acusada pendent, a la qual deu la població unes fantàstiques vistes. Seguirem la nostra ruta cap a Conil de la Frontera, zona costanera on predomina la pesca i el turisme, amb penya-segats i les seves extenses platges de sorra blanca, gràcies a les quals ha experimentat un gran auge turístic en els darrers anys. dinar a l'hotel. Tarda lliure. Disposarà d'un trasllat a la Fira de l'Cavall de Jerez. Jerez ciutat que, gràcies al seu vi, el "xerès" o "sherry", la tradició eqüestre i taurina, el flamenc i el motor, ha traspassat fronteres. sopar per compte de client. Retorn a l'hotel i allotjament. 

DIA 4  CHIPIONA - SANLUCAR 
Esmorzar, excursió a Chipiona i Sanlúcar, tornada a l'hotel per al dinar. tarda lliure Sopar i allotjament a l'hotel. 

DIA 5  SEVILLA 
Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat de Sevilla amb guia local. La capital d'Andalusia és hereva d'un ric llegat àrab i de la seva condició de pròsper port comercial amb les Amèriques. destaquen, entre d'altres, la seva catedral, la Torre de l'Or, la Giralda, Triana, la plaça de Espanya, la Real Maestranza i el parc de María Luisa. li recomanem una visita opcional a la catedral de Sevilla. Dinar a l'hotel. tarda lliure. Sopar a l'hotel i allotjament. 

DIA 6 CADIS - SEVILLA - BARCELONA 
Esmorzar. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a la estació de tren de Sevilla, per agafar el Ave.


Preu: 478 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Hotel Sol Sancti Petri 3 * o similar.

Habitació individual:
164 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

Tren Ave Barcelona - Sevilla - Barcelona.
Autocar per a tot el recorregut.
Estada de 5 nits a la província de Cadis.
Estada en règim segons programa
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars
Guia acompanyant des d'origen. 
Guia local a Cadis,
 (un per cada 30 persones). 
Guia local a Sevilla,
 (un per cada 30 persones). 
Assegurança de viatge. 
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Cadis. 
Excursió de mig dia Vejer i Conil de la Frontera.
Excursió de mig dia de Chipiona i Sanlúcar.
Excursió de mig dia a Sevilla. 
Trasllat anada i tornada els dies 2 i 3, a Jerez per gaudir de la Fira.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

Sol tenim 20 places!!.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a la Feria de Jerez,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Islandia. Auroras Boreals.

Del 18 al 23 d´Octubre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Sortida des de Barcelona. Dilluns 18 d´Octubre 2021. Viatge compartit amb els amics de Viatges Halcón. 

DIA 1 (DILLUNS):  Espanya - Islàndia - Reykjavík 
Presentació a l'aeroport per embarcar en vol amb destinació Islàndia. Benvinguts a Islàndia! Trasllat de l'Aeroport de Keflavík a Reykjavík. 

DIA 2 (DIMARTS):  Snæfellsnes - Borgarfjörður 
Avui anem a explorar les meravelles naturals de la península de Snaefellsnes, que és conegut per l'impressionant Parc Nacional Snaefellsjökull i la Glacera Snaefell que s'eleva per sobre de la regió. explorarem la bonica població de Arnastapi on les columnes de basalt han estat erosionades per les ones fortes, Hellnar, Djúpalónssandur, Snaefellsjökull glacera i el cràter Eldborg. anirem a la part nord de la península passant per Stykkishólmur, un encantador poble de pescadors molt ben situat amb vista a la badia Breiðafjörður. Continuació a la regió de Borgarnes. 
Aurora Boreals: L'Aurora Boreal o "les llums de el nord "com diuen els islandesos és un fenomen natural magnífic. aquestes llums es poden veure literalment ballar al cel nocturn de l'hemisferi nord a l'hivern. Amb sort i si les condicions meteorològiques són favorables podreu buscar aquest espectacle fantàstic de colors i llums. Aproximadament 400 quilòmetres Allotjament a Hotel B59, o similar, en Borgarnes Paquet opcional (no inclòs): Sopar; menú de 3 plats 

DIA 3 (DIMECRES):  Deildartunguhver - Thingvellir - Hvolsvöllur 
Avui visitarem Deildartunguhver aigües termals (la més gran d'Islàndia, en termes de producció d'aigua per segon), Reykholt on el famós escriptor medieval Snorri Sturluson va viure i les cascades Hraunfossar on l'aigua flueix per sota d'un camp de lava. La cascada Barnafoss està a poca distància a peu de Hraunfossar. A continuació, ens dirigim cap al Parc Nacional de Thingvellir, un lloc de el patrimoni mundial de la UNESCO, i una de les meravelles geològiques de l'món. En Thingvellir es pot veure els efectes dels moviments de les plaques tectòniques que han obert diverses esquerdes i fissures en l'escorça terrestre. Va ser just aquí que el Parlament islandès va ser fundat al segle 10. Aproximadament 280 quilòmetres Allotjament a Hotel Hvolsvöllur, o similar, en Hvolsvöllur Paquet opcional (no inclòs): Sopar; menú de 3 plats 

DIA 4 (DIJOUS):  Costa Sud: Skógar - Seljalandsfoss - Reynisfjara - Hvolsvöllur 
Sortirem avui a descobrir la regió de la Costa Sud caracteritzada per cascades, platges de sorra negra i glaceres. Creuarem el major camp de lava de l'món originat en una sola i mateixa erupció que va tenir lloc a 1783. Seguirem fins arribar a Seljalandsfoss, una cascada molt pintoresca que té una particularitat: darrere de la cascada hi ha un sender, caminant sobre pedres i marxes, és possible donar una volta a peu darrere d'ella. continuarem en direcció a Vík i farem una parada a la cascada de Skógafoss, una de les més altes de Islàndia (60 m). Ens aturarem a Reynisfjara, les platges de sorra negra de la costa sud abans de tornar a Hvolsvöllur. De camí ens aturarem a l'acabat inaugurada exhibició Renta Center (entrada inclosa). Aquest nou museu interactiu tracta de manera impressionant sobre l'activitat volcànica d'Islàndia, de les diferents etapes de formació de l'illa i els diferents tipus de erupció. Veurem també un vídeo sobre les erupcions més conegudes des del volcà en Heimaey en 1973 fins Bárdarbunga el 2014, sense oblidar el famós Eyjafjallajökull. Aproximadament 180 quilòmetres Allotjament a Hotel Hvolsvöllur, o similar, en Hvolsvöllur Paquet opcional (no inclòs): Sopar; menú de 3 plats 

DIA 5 (DIVENDRES):  Cercle d'Or - Reykjavík 
Avui visitarem les zones més interessants i famoses d'Islàndia. La nostra primera parada serà a Fludir per a una experiència inoblidable: un bany relaxant a la Llacuna Secreta (entrada inclosa). Es tracta d'una piscina natural amb temperatures d'entre 38 ° C i 40 ° C ubicada al poble de Fludir, als seus voltants es troben també diverses zones geotermals i fins i tot un petit guèiser. A continuació, ens dirigim a la famosa zona geotèrmica de Geysir. Allà, les fonts termals d'Strokkur expulsen una columna d'aigua a l' aire cada 5-10 minuts, també podran veure nombrosos petits brolladors d'aigua bullent. Després d'aquesta visita i abans de tornar a la capital, visitéssim a la cascada de Gullfoss (o "La Catarata d'Or") que és sense lloc a dubte la més famosa de país. A arribar a Reykjavik farem una curta visita de la capital. La visita inclou els llocs més destacats de la capital islandesa. anirem fins el centre de Reykjavik on veurem per exemple la Catedral de Hallgrímskirkja, el Llac de Reykjavik, l'Ajuntament (construït en part sobre el llac), el Parlament i Harpa Music Hall. Aproximadament 220 quilòmetres Allotjament en hotel 3 * a Reykjavik. Sopar opcional .

DIA 6 (DISSABTE):  Reykjavik - Barcelona 
Trasllat a l'Aeroport de Keflavík amb el Fly bus.

Preu: 1.690 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
5 nits en hotels 3 * amb bany privat, esmorzar inclòs.

Habitació individual:
410 €.

Descompte 3a persona - 70 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

 ●● Bitllet d'avió Cia. Vueling anada i tornada, reserva en classe turista, taxes (98 €) i 1 maleta incloses.
●● 5 nits en hotels 3 * amb bany privat, esmorzar inclòs hotels de 3 *** / 3 *** superior degarantía.
●● Circuit en autocar amb guia de parla espanyola
●● Guia acompanyant des de Barcelona viatjant amb el grup.
●● Entrada i tovallola a la Llacuna Secreta (Secret Lagoon).
●● Entrada en l'exhibició Renta Center + cinema.
●● Avís despertador en cas de Aurores Boreals en hotels fora de Reykjavik.
●● Assegurança bàsica d'assistència mèdica.

No inclou

●● Menjars.
●● Entrada a museus o atraccions no especificades en el programa.
●● SUPLEMENT PER 4 SOPARS (a partir de la 2a nit): 240 €, 3 PLATS AMB AIGUA, CAFÈ O TE
●● SUPLEMENT 5 DINARS: MENÚ ISLANDÈS 2 PLATS (ENTRANT I PLAT PRINCIPAL) AMB
CAFÈ O TE INCLÒS: 220 €
●● Assegurança d'anul·lació: 32 €

Informació i Reserves:

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Islandia, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places.

Istambul i Capadòcia.
Amb Maribel Jordá

Del 30 Octubre, al 6 Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Viatge "Exclusivament dissenyat", per al Club Friendsteam.com:
Amb l'experiència d'haver organitzat diversos viatges a Turquia, i amb la col·laboració de Viatges Halcón, hem dissenyat un viatge molt complet, e interesant, a Istanbul i la Capadòcia. 
Tenim reservats espais molt diferents, sortint de les rutes convencionals a Istanbul, també, excursions molt treballades, amb els seus apats molts díes, un viatge molt complet, i treballat, per gaudir de totes les esensiess de aquets pais. Sense sortirnos de la "autentica" Turquia. 
I la coordinació durant el viatge, de Maribel Jordá. 

Sortida des de Barcelona. Dissabte 30 d´Octubre 2021. 

DIA 1: BARCELONA - ISTANBUL A / D
Presentació a l'aeroport a l'hora indicada per embarcar en vol amb destinació Istanbul Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament i sopar en hotel a Istanbul. 

DIA 2: ISTANBUL - CAPADÒCIA M / P
Esmorzar a l'hotel. Sortida per realitzar una de les activitats més famoses d'Istanbul, un passeig en vaixell pel Bòsfor, canal que separa Europa i Àsia. Durant aquest trajecte s'aprecien els palaus dels Sultans, antigues i típiques cases de Fusta i gaudir de la història d'una manera diferent. Culminarem la nostra visita amb una de les visites estrella, el basar de les espècies, construït pels otomans fa 5 segles i usat des entonces.A l'hora prevista sortida cap a l'aeroport per agafar el vol cap a Capadòcia, arribada a l'hotel, sopar i allotjament . 

DIA 3: CAPADÒCIA PC
Esmorzar a l'hotel. Visita d'aquesta fascinant regió i d'original paisatge, format per la lava llançada pels volcans Erciyes i Hasan fa 3 milions d'anys. Visitarem la vall de Göreme, increïble complex monàstic Bizantí integrat per esglésies excavades a la roca amb bellíssims frescs. A continuació, Visitarem a la Vall d'Avcilar i les Valls d'Pasabagi i de Gόvercinlik on es pot admirar la millor vista de les formes volcàniques anomenades "xemeneies de fades". Dinar en un restaurant local. Visitarem els tallers típics de catifes i pedres d'Onix i Turquesa. Opcional Possibilitat visitar una de les famoses ciutats subterrànies a Capadòcia amb els seus nivells sota terra. Trasllat a l'hotel i Sopar. Després del sopar possibilitat de fer una visita opcional, de participar en un espectacle dels balls folklòrics en una típica cova amb begudes regionals il·limitades. Trasllat a l'hotel. Allotjament a Capadòcia. 

DIA 4: CAPADÒCIA SAFARI PC
Esmorzar a l'hotel... ha algunes activitats interessants que fer com viatjar en globus aerostàtic a l'alba (consultar preu). Farem Tour en 4x4 pels precioses valls de Capadòcia, amb formacions volcàniques naturals amb els seus únics paisatges Visitarem el famós monestir de Hallaç, construït al segle XI, totalment excavat a la roca, servia com a hospital on els monjos es tenien cura dels pacients i els preparaven els medicaments. L'estructura històrica, que també té una església és una construcció única per la seva tècnica i història. Després visitarem l'església de Pancarlik, és una de les esglésies més antigues de Capadòcia. , Amb frescos ben conservats de la Bíblia indica .terminaremos nostre bell safari amb un bon vi i una foguera gaudint de l'preciós paisatge i un almuerzo.Traslado a l'hotel Sopar a l'hotel. Allotjament en hotel a Capadòcia. 

DIA 5: CAPADÒCIA - ISTANBUL MP
Esmorzar a l'hotel. A l'hora indicada, trasllat a a l'aeroport per agafar el vol cap a Istanbul, arribada a l'hotel. Sopar en restaurant local i Allotjament en hotel a Istanbul. 

DIA 6: DIA 03: ISTANBUL - (Eyüp i Pierre Lotti) (PC)
Esmorzar a l'hotel. Farem una ruta muntant en un modern telefèric instal·lat a la base d'un turó al barri de Eyüp, que ens portarà a l'meravellós El Cafè de Pierre Loti. Aquest lloc, és un emplaçament màgic als turons de barri de Eyüp a Istanbul, un pintoresc lloc des de les terrasses es pot contemplar unes impressionants vistes sobre la banya d'or i els barris de la ciutat. Continuarem la nostra visita amb un dels llocs imprescindible: La mesquita de Süleymaniye O Mesquita de Solimà el Magnífic, construïda entre els anys 1550 i 1558 en honor a qui va ser un dels soldans otomans més rics i poderosos de la història. La mesquita es considera com l'obra més representativa de l'art islàmic. A l'interior, ressalta la seva senzillesa, les seves excepcionals rajoles d'Iznik, les seves precioses vidrieres que projecten una immensa llum a través dels seus 138 finestres i per les seves imponents columnes. La seva enorme pati, és la primera pedra d'un conjunt complex d'edificacions que englobava banys, hospicis, madrasses i fins a un cementiri on destaquen les tombes de l'propi Sultà Solimà i de la seva esposa Hürrem, entre d'altres membres de la família. Després de l'esmorzar, realitzarem la visita a La Cisterna de Teodosi, que va ser construïda per l'emperador bizantí Teodosi II entre els anys 428 i 443. Sopar al restaurant de l'hotel Adamar, incloent copa de vi 

DIA 7: ISTANBUL - (ISTANBUL HISTÒRIC) (PC)
Esmorzar. Visita de dia complet a la magnífica ciutat d'Istanbul coneixent la part històrica, la basílica de Santa Sofia, culminació de l'art bizantí, i la perla d'Istanbul; també visitarem el famós Palau de Topkapi, residència dels sultans otomans durant quatre segles, incloent el tresor i les relíquies sagrades. A mig dia Gaudirem d'un Dinar típic en restaurant local a la zona de Sultanahmet i continuarem amb la visita a la Mesquita Blava, prodigi d'harmonia, proporció i elegància; i a l'Hipòdrom que conserva l'Obelisc de Teodosi, la Columna Serpentina, la Font de l'Emperador Guillem i l'Obelisc Egipci. A la fin de la tarda visitarem el famós Gran basar on gaudirem de temps lliure per perdre'ns entre els seus 4 mil botigues. Sopar en restaurant Hamdi Eminomu .Vuelta a l'hotel i Allotjament. 

DIA 8: ISTANBUL - BARCELONA
Esmorzar a l'hotel. Trasllat a Aeroport per embarcar en vol amb destinació Barcelona, ​​arribada i fi dels nostres serveis. 


.

Preu: 1.393 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Hotels categoria 4 * Superior (cèntrics)
● Istanbul: Ramada Gran Basar, Amethyst o similar
● Capadòcia: Dinler Urgup, Avrasya o Similar

Habitació individual:
295 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Avió anada i tornada des de Barcelona
● Taxes aèries
● 4 Nits a Istanbul 
● 3 Nits Capadòcia.
● Vols domèstics IST-ASR / ASR-IST, maleta facturada fins a 15 K.G
● Trasllat amb assistència de parla hispana.
● Guia professional de parla hispana.
● Visites incloses segons itinerari.
  ● Menjars incloses segons itinerari
● Segur bàsic de el viatge
● Coordinació durant el viatge:
Maribel Jordá.
VISITES PREVISTES:
● A Istanbul:
 - Passeig pel Bòsfor en vaixell i Mercat de les Espècies.
- Istanbul històric
- Pujol Pierre Lotti i Eyüp
● En Capadòcia:
- Visita a les Valls de Goreme, Vall de Avcilar, Vall de Guvercenlik i la Vall de
Pasabag.
- Safari a la Capadòcia.

No inclou

● Despeses personals.
● Begudes.  
● Qualsevol servei no esmentat en la part inclòs.
● Proves sanitàries PCR en cas de requeriment.  
● 45 € quota de servei i propines generals guia, hotels i conductors pagament Obligatori per persona.  

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.comViatge exclusiu Club Friendsteam.com!!.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Istambul i Capadòcia,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Dimecres 18 d´Agost.
o fins exhaurir places!!
 

Ruta de Pueblos Blancos amb Ave

Del 26 Octubre al 1 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Després de l'èxit d'aquest viatge del mes de maig, (ens vam quedar sense places), ho repetim. Ens anem a gaudir d'Andalucia.
Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón.

Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic: SEVILLA - CADIZ - SANLÚCAR - CHIPIONA - MEDINA SIDONIA - JEREZ - VEJER - SAN FERNANDO - POBLES BLANCS: UBRIQUE - GIBRALTAR - TARIFA.  

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 26 d´ Octubre 2021. 

DIA 1 : BARCELONA - SEVILLA - CADIZ 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació Sevilla. Arribada a Sevilla i trasllat a l'hotel a Cadis. 
SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 2 : Sanlúcar de Barrameda - CHIPIONA - MEDINA SIDONIA 
ESMORZAR. Al matí sortida per realitzar una excursió a Sanlúcar de Barrameda i Chipiona. Ens dirigirem a Sanlúcar, situada a la desembocadura del riu Guadalquivir, el més cabalós i important d'Andalusia, i on tindrem l'oportunitat de visitar el seu centre històric i respirar l'aroma a mar, camamilla i gessamí que s'escampa pels seus carrers. Continuació a Chipiona, vila marinera que va veure néixer a Rocío Jurado, on destaca la basílica de la Verge de Regla i el far més alt de la costa andalusa. DINAR AL HOTEL. A la tarda excursió a Medina Sidonia. Fundada pels fenicis, va ser una important colònia romana i capital de la cora musulmana de Sidonia. Declarada Conjunt Històric i Premi a l'Embelliment dels Pobles Andalusos, tan ric passat ha deixat a la localitat nombrosos testimonis artístics. Els recomanem la visita opcional a les clavegueres romanes de segle I, a el pont romà, la seva calçada i a el museu etnogràfic. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 3 : JEREZ DE LA FRONTERA - VEJER DE LA FRONTERA - SAN FERNANDO 
ESMORZAR. Sortida cap a Jerez de la Frontera que, gràcies al seu vi, el "xerès" o "sherry", la tradició eqüestre i taurina, el flamenc i el motor, ha traspassat fronteres. Visitarem una típica celler de Jerez on podrem degustar seus famosos vins. Opcionalment, es pot visitar la Reial Escola Andalusa de l' Art Eqüestre, on podran veure un espectacle amb els millors cavalls de l' món. DINAR A L'HOTEL. A la tarda farem una excursió a Vejer de la Frontera, ciutat edificada sobre un turó que, tallat pel riu Barbate, descendeix cap al mateix en acusada pendent, a la qual deu la població unes fantàstiques vistes. Seguirem la nostra ruta cap a Sant Ferran ubicada a el cor de la badia de Cadis a l'illa de Lleó, i comunicada amb Cadis per una llengua de terra de vuit quilòmetres. És la ciutat natal de Camarón de la Illa, Niña Pastori i Sara Baras i la localitat on es van constituir Les Corts de Cadis en 1810, traslladades posteriorment a Cadis. D'entre el seu patrimoni històric destaquen el castell de Sant Romualdo, fortalesa medieval; i l'església Major. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 4 : CADIS 
ESMORZAR. Sortida cap a Cadis, coneguda com la "tacita de plata", ja que es s'obre com un balcó sobre l'oceà, i és considerada la ciutat més antiga d'Occident, fundada pels fenicis al 1100 a.C. Farem una visita panoràmica de la ciutat amb guia local, on destaquen la seva catedral, el barri de l'Pópulo, el més antic de la capital, així com la plaça Mina, entre altres. DINAR EN RESTAURANT. Tarda lliure a Cadis. Retorn a l'hotel.
 SOPAR I 
ALLOTJAMENT. 

DIA 5 : POBLES BLANCS: ARCS DE LA FRONTERA, GRAZALEMA I UBRIQUE 
ESMORZAR. Excursió de dia complet als Pobles Blancs. començarem la nostra visita a Arcos de la Frontera, coneguda també com la "ciutat dels poetes ". Situada sobre una penya rocosa, al punt més alt es troben seus monuments principals al voltant de la plaça de Cabildo, on ressalta la església de Santa Maria. DINAR. Continuarem cap a Grazalema, municipi més elevat i muntanyós de la província de Cadis, ubicat al Parc Natural de la Serra de Grazalema. A més de les seves cases emblanquinades posseeix encants com la seva artesania tèxtil tradicional i edificis com l'església de la Mare de Déu d'Aurora. Finalitzarem la nostra ruta a Ubrique, localitat relacionada des fa segles amb la pell, per conèixer de prop la tradició marroquinera. retorn a l'hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 6 : GIBRALTAR - TARIFA - BAELO CLAUDIA 
ESMORZAR. Sortida per realitzar una excursió de dia complet en Gibraltar, Tarifa i Baelo Claudia. Per a aquesta visita és imprescindible portar el DNI o el passaport. Gibraltar és un territori britànic d'ultramar, situat a l'extrem meridional de la Península Ibèrica. Destacant com a centre financer i turístic, podem passejar pel seu carrer principal Main Street. DINAR. Seguirem cap a Tarifa, ciutat europea més propera a el continent africà i que divideix les aigües de l' mar Mediterrani amb l'Oceà Atlàntic. De retorn al nostre hotel farem una parada per conèixer les ruïnes de l'antiga ciutat de Baelo Claudia. Retorn al nostre hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. 

DIA 7 : CADIS - SEVILLA - BARCELONA 
ESMORZAR. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat cap estació de tren de Santa Justa amb destinació Barcelona.
Arribada i fi dels nostres serveis.


Preu: 574 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
· Hotel Las Dunas 4 * (Chiclana) o similar.

Habitació individual:
143 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

· Tren Ave Barcelona - Sevilla - Barcelona.
· Autocar per a tot el recorregut.
· Estada de 6 nits a la província de Cadis.
· Estada en règim segons programa.
· Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars.
· Guia acompanyant en destinació.
· Guia local a Cadis (1 guia per cada 30 persones).
· Dinar a restaurant excursió:
Pobles Blancs: Arcs de la Frontera, Grazalema i Ubrique.
· Dinar a restaurant excursió: Gibraltar, Tarifa i Baelo Claudia.
· Entrada a un celler típica.
· Assegurança de viatge.

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

Sol tenim 15 places!!.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Pueblos Blancos,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Anem a Vietnam

Del 6 al 14 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Viatge estrella. Un preu imbatible

L'any passat, ja teníem el viatge al Vietnam complet, però les circumstàncies, no ens van deixar. Aquest proper novembre 2021, ens anem cap allà.
Vols venir a descobrir una nova cultura i un pais sorprenent... i un espectacular preu, 

Compartirem el viatge amb Viatges Halcón.Un viatge "Estrella". Estem encantados. 

Així doncs, ja sabeu, qui s'animi a venir aquest increïble viatge, que l'hi comenci a pensar.
Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic:   HANOI - SAPA - NINH BINH - Bahia HALONG - HANOI

Sortida des de Barcelona el 5 de Novembre 2021. 

DIES 1/2:  BARCELONA - HANOI 
Presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol amb destinació Hanoi. Arribada a l’endemà a l’Aeroport Internacional de Noi Bai, a Hanoi, on un guia els esperarà i un transfer els acompanyarà fins a l’hotel. Soparem en un restaurant local i ens allotjarem a Hanoi. 

DIA 3:  HANOI - SAPA 
Després d’esmorzar farem una visita al mausoleude Ho Chí Minh (tancat els dilluns, divendres i del 5 de setembre fins el 5 de novembre per manteniment), La Casa Xanca de Ho Chi Minh, La Pagoda d’un sol pilar i el Temple de Literatura (La primera universitat de Vietnam). Dinar en restaurant. Després de dinar, ens dirigirem a Sapa, sopar i allotjament a l’hotel. 

DIA 4:  SAPA 
Esmorzem a l’hotel i tot seguit farem un curt recorregut per Lao Chai, un pintoresc llogaret que acull la minoria ètnica Black H’mong, després, caminarem fins al llogaret de Ta Van on viuen els Dzay. Gaudirem de les espectaculars vistes que brinden les terrasses d’arròs que es corben al voltant del vessant de la muntanya i els sinuosos rius i corrents que brillen al sol. Prendrem temps per recórrer el poble i tindrem l’oportunitat d’intercanviar experiències culturals amb les famílies que viuen a l’àrea. Després, ens dirigirem a la vall per trobar-nos amb l’autobús que ens portarà de tornada a Sapa. Dinar a Restaurant. Després de dinar anirem a visitar la Cascada de Plata, i llavors, sobre Tran Ton, el pas de muntanya més alt del Vietnam a 1,800 metres sobre el nivell del mar, podrem gaudir de la magnitud de la serralada de Hoang Lien Son, així com de l’espectacular paisatge que sembla que no tingui fi. Soparem en un restaurant local a Sapa, on també dormirem. 

DIA 5:  SAPA - HANOI 
Esmorzar a l’hotel i tot seguit ens dirigirem a prendre un telefèric per conquerir la “Terrat de la Indoxina”. El pic de Fansipan està situat a la serralada de Hoang Lien Son, és la muntanya més alta de Vietnam, Laos i Cambodja, també coneguda com “la Terrat d’Indoxina” amb una altitud de 3,143 metres. El telefèric de Fansipan, el qual conquesta aquest “Terrat”, és el sistema més alt, més llarg i més modern del seu tipus a tot el món. La seva capacitat per transportar arriba als 2,000 visitants per hora i ha estat reconegut per l’Organització Mundial dels Record Guinness amb dos rècords: el telefèric de tres cables sense parada més llarg (6292,5m) i el de més elevació (1410m). En el funicular, ens enlairarem fins a l’altura dels núvols, i així podrem contemplar el meravellós escenari que ens planteja la Vall Muong Hoa i el parc nacional Hoang Lien al llarg dels sorprenents pics de la serralada Hoang Lien Son. Dinar en restaurant. Després de dinar tornarem a Lao Cai on agafarem un transfer per anar a Hanoi. A la capital, soparem en un restaurant local i ens allotjarem. 

DIA 6:  HANOI - NINH BINH 
Aviat al matí ens dirigirem a la província de Ninh Binh fins arribar a l’antiga capital de Hoa Lu. Visitarem els temples del rei Dinh i el rei Li i arribarem fins al moll Tam Coc on dinarem en un restaurant local. Continuarem el recorregut amb una petita barca (Sampan) per mitjà de coves i després tornarem al moll per a un petit descans. Posteriorment ens dirigirem a l’hotel de Ninh Binh. Sopar a l’hotel. 

DIA 7:  NINH BINH - HALONG 
Després de l’esmorzar a l’hotel ens dirigirem a Halong. En arribar, seran rebuts a bord d’un creuer en una bahia extraordinària. Durant el passeig en creuer, pararem per visitar coves de pedra calcària. En la mateixa travessia, la tripulació els servirà un dinar a base de marisc. Navegarem a través de la magnífica bahia de Ha Long declarada Patrimoni mundial de la Humanitat en 1994 on admirarem les més de 2.000 illes i tindrem l’oportunitat d’explorar algunes de les coves amb el nostre guia a bord. Cap al tard, soparem a bord, on també dormirem. 

DIA 8: HALONG - HANOI 
Un cop esmorzats, a bord, navegarem per la badia per seguir descobrint aquest paradís natural. Després de dinar ens dirigirem al moll per tornar a Hanoi. En el camí, farem una parada a un poble de producció de ceràmica. Visitarem el sorprenent Museu d’Etnologia, un dels millors museus a Vietnam, amb moltes exhibicions, pintures i habitatges pilots de les 54 minories ètniques que habiten al país. Dinar en restaurant. A la tarda, quedaran fascinats amb les històries explicades en l’espectacle de titelles sobre l’aigua, ¡visita obligada a Hanoi! A continuació, soparem en restaurant i passarem la nit a la capital. 

DIA 9:  HANOI - BARCELONA 
Després de l’esmorzar, gaudirem de temps lliure fins a l’hora de prendre el transfer a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Barcelona. 

Arribada i Fi dels Serveis.


Preu: 1.399 €

+ 20 € gastos de gestió, no reembolsables.

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Categoria superior / Hotel de 3 estrelles
● Hanoi: Thien Thai Hotel Habitació Clàssica
● Badia Ha Long: Creuer Glory Legend, O Bai Tho Junk, O The Phoenix cruiser Cabina Deluxe
● Sapa: Muong Thanh Hotel Deluxe
● Ninh Binh: The Reed Hotel Deluxe

Habitació individual:
355 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● Vols anada i tornada des de Barcelona. 
● Taxes d’aeroport. 
● Allotjament en habitació doble amb esmorzar diari. 
● Transfer privat i transport com s’indica en el programa. 
● Tots els tiquets de les visites turístiques i del telefèric a Sapa. 
● Viatge en vaixell tal com està esmentat. 
● 7 Esmorzars, 6 Menjars i 7 Sopars (Dinar Vietnamita). 
● Guia de parla hispana. 
● Aigua mineral en el transport. 
● Assegurança bàsica de viatge.

No inclou

● Propines obligatòries al guia i el conductor
(5 $ / persona / dia per grup de 2 persones a 9 i 3 $ / persona / dia per grup de 10 persones o més). 
● Despeses personals, taxes de govern, visat al Vietnam (si és necessari).

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcon Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:
Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 70 días abans de la sortida..

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Vietnam,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

MADRID i les dos Castillas/Ave

Del 8 al 13 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

 Aquest viatge el compartim amb Viajes Halcón. Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari, fantastic: MADRID - L'ESCORIAL - PALAU DE LA GRANJA DE SANT ILDEFONS - TOLEDO - ARANJUEZ - ÀVILA - SEGÒVIA

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el  8 de Novembre 2021. 

DIA 1  BARCELONA - MADRID 
Presentació a l'estació de tren de Barcelona Sants, una hora abans de la sortida de l'tren amb destinació a Madrid. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i Allotjament 

DIA 2  MADRID 
Esmorzar. Panoràmica de Madrid acompanyats de guia local, destacant la Gran Via, la Cibeles, Alcalá, la Porta de el Sol, Plaça Major, etc. dinar en restaurant. Tarda lliure a disposició dels clients al centre de Madrid. Sopar i allotjament. 

 DIA 3  L'ESCORIAL - PALAU DE LA GRANJA DE SANT ILDEFONS 
Esmorzar. Excursió de dia complet amb dinar lliure per compte de l' client. Visitarem l'Escorial, emblemàtic Palau Reial, Patrimoni de la Humanitat, centre polític de l'Imperi de Felip II. A la tarda visitarem el Palau Reial de la Granja de Sant Ildefons, lloc on Felip V va constituir el seu palau favorit i residència estival. Sopar i allotjament. 

DIA 4  TOLEDO - ARANJUEZ 
Esmorzar. Iniciarem la nostra ruta a Toledo, acompanyats de guia local visitarem aquesta ciutat Patrimoni de la Humanitat, envoltada pel Riu Tajo, ofereix als el visitant innombrables monuments, entre els quals destaquen la Catedral i Museu Catedralici, així com ermites, convents, palaus, castells, ponts, mesquites i sinagogues. Dinar i continuació cap a Aranjuez, el seu Casc Antic està declarat Conjunt Històric Artístic, i visitarem el seu monument més representatiu, el Palau Reial (entrades incloses). Patrimoni Nacional, breu temps lliure per passejar i gaudir dels seus jardins. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament. 

DIA 5  ÀVILA - SEGÒVIA 
Esmorzar. Al matí farem una excursió amb guia local a Àvila, ciutat protegida per la seva impressionant recinte emmurallat, declarada Patrimoni de la Humanitat. Carrers eixutes, casalots nobles, palaus, temples i convents componen el ric patrimoni artístic de la Ciutat de les Tres Cultures. Dinar. A la tarda sortirem cap a la ciutat de Segòvia, on podrem passejar acompanyats de guia oficial pels seus carrers i admirar el seu magnífic aqüeducte, una de les més superbes obres de l'Imperi romà que compta amb un total de 167 arcs de pedra granítica. A més visitarem l'Alcàsser. Sopar i allotjament. 

DIA 6  MADRID - BARCELONA 
Esmorzar. Es podrà realitzar l'excursió opcional a Alcalá d'Henares. A l'hora indicada pels nostres representants, trasllat a l'estació de tren d'Atocha a Madrid per agafar l'AVE.


Preu: 605 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
· Hotel Check In Parla 4 * o similar.

Habitació individual:
125 €
Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

· Tren AVE Barcelona - Madrid - Barcelona.
Autocar per a tot el recorregut.
Estada de 5 nits a Madrid. 
Estada en règim segons programa. 
Begudes incloses (aigua / vi) en dinars i sopars
Guia acompanyant des d'origen.
Guia local a Madrid
(1 per cada 24 passatgers)
Guia local a Toledo
 (1 per cada 24 passatgers)
Guia local a Àvila
 (1 per cada 24 passatgers)
Guia local a Segòvia
(1 per cada 24 passatgers)
Dinar en restaurant excursions dies 2, 4, 5. 
Entrades a el Palau de la Granja de Sant Idelfonso, l'Escorial, El Palau de
Aranjuez, i l'Alcázar de Segòvia
(sense torre).
Assegurança de viatge. 
EXCURSIONS INCLOSES
Excursió de mig dia a Madrid amb guia local.
Excursió dia complet a l'Escorial i a la Granja de Sant Ildefons. 
Excursió dia complet amb dinar en restaurant a Toledo (amb guia
local) i Aranjuez. 
Excursió de dia complet amb dinar en restaurant a Àvila (amb guia
local) i a Segòvia (amb guia local).

No inclou

- En general, qualsevol servei no especificat com a inclòs.
- Assegurances opcionals. 
- Activitats no especificades en l'itinerari.
- Propines i extres personals.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com

Formalització de la reserva
Viatges Halcón:

Reserva pagament de 50 €.
Pagament d'assegurances adicionals si es contracten.
En el cas de no poder realitzar el viatge per restriccions associades a la pandèmia,
es retornarà l'import de la reserva.
Pagament resta del viatge, 50 días abans de la sortida.

TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Madrid i les dos Castillas, (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

Fins exhaurir places!! 

Anem a EGIPTE, amb Gavi Tarragona.

Del 21 al 28 de Novembre 2021. Club Friendsteam.com

Mobirise

Aquest viatge, esta dissenyat en exclusiva per al Club Friendsteam.com. 

El viatge a Egipte, és tan especial, que s'ha de realitzar un cop a la vida. No ho oblides mai.  Veure, aquestes meravelles de la humanitat, els tresors arquitectònics, la seva cultura ancestral, una historia brutal, és un d'aquests regals que ens tenim que fer una vegada a la vida. 

Visitarem a NOU MUSEU d'Egipte, recenment Inaugurat, i que promet ser, una altra meravella. Les Piramides, El Caire, el Creuer pel Nil, la Vall dels Reis,  Abu Simbel... i altres llocs, no sabria dir quina és millor. Senzillament un somni.

En aquest viatge, vindrá com coordinador de l'Club Friendsteam.com: Gavi Tarragona.
Durant el viatge, amb totes les mesures sanitàries de l'COVID 19.

Itinerari: El Caire - Piràmides de Guiza - Visita al Nou Museu Egipci - Creuer pel Nil - Abu Simbel - Luxor - La Vall dels Reis - Aswan - Edfu - Kom Ombo. 

ITINERARI: Sortida des de Barcelona el 21 de Novembre 2021. 

DIA 1 / Barcelona - EL CAIRE 
Presentació a l'aeroport 3 hrs. abans de la sortida. Embarcament en vol de línia regular amb destinació al Caire. Arribada, trasllat, sopar al restaurant del Hotel. Allotjament.

DIA 2 / EL CAIRE - LUXOR 
Pensió completa. Sortida per visitar el recinte de les Piràmides de Keops, Kefren i Micerinos. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per embarcar en vol de línia regular amb destinació Luxor. Arribada i trasllat a l'creuer. Sopar i nit a bord.  

DIA 3 / LUXOR - EDFU 
Pensió completa. A l'hora indicada visita de els Temples de Karnak i Luxor, Vall dels Reis, Temple de la Reina Hatshepsut i els Colossos de Memnon. Retorn a el vaixell. navegació cap a Esna i continuació cap a Edfú. Sopar i nit a bord. 

DIA 4 / EDFU - KOM OMBO - ASWAN 
Pensió completa. Al matí, visita a calessa de el Temple d'Horus, a Edfú. Retorn a l' vaixell i navegació cap a Kom Ombo. Dinar, arribada i visita de el Temple dedicat als Déus Haroeris i Sobek. Navegació cap a Aswan. Sopar i nit a bord 

DIA 5 / ASWAN 
Pensió completa. Visita dels Temples de Abu Simbel amb bus, sortida sobre les 02:30 hrs en comboi per arribar a l'alba, aproximadament 3 hores per carretera. la visita tindrà una durada aproximada de 2 hores. Retorn a Aswan, continuarem amb la visita a l' Temple de Philae. Dinar. A la tarda, passeig pel Nil en "faluques", típiques embarcacions pesqueres. Sopar i nit a bord. 

DIA 6 / ASWAN - EL CAIRE 
Esmorzar. A l'hora indicada, trasllat a l'aeroport per embarcar en vol regular amb destinació al Caire. Arribada, trasllat a l'hotel, sopar en un restaurant local. Allotjament.

DIA 7 / EL CAIRE 
Pensió completa. Dia complet amb dinar en restaurant local, visitant el Museu d'Art Egipci, la Ciutadella de Saladí, el museu de la Civilització Egípcia, Mesquita d'Alabastre i el Basar de Khan el Khalili. Sopar en restaurant local tipic amb música, i allotjament.

DIA 8 / EL CAIRE - Barcelona 
Esmorzar. A l'hora indicada, trasllat a l' aeroport per embarcar en vol de línia regular amb destinació Barcelona. Arribada i final dels els nostres serveis.


Preu: 1.380 €

HOTELS PREVISTOS O SIMILARS
Al Caire: Meridian Piràmides - Ramsés
Hilton o similar.
Creuers previstos: (es confirmarà el nom
definitiu entre 15-10 dies abans de la sortida):
MS / SEMIRAMIS, MS / CROWN EMPRESS - MS /
GRAND PRINCESS - MS / SARAH o similar

Habitació individual:
305 €.

Compartir habitació: 
Som un Club de Singles/Amics, i normalment no hi ha problema. Quan facis la reserva, ho comentes, i dins de les nostres possibilitats, compartiràs amb algun amic del Club. 

El preu inclou:

● 2 Vols regular des de Bcn - El Caire, 
+ 2 Vols domèstics.
● Taxes i carburant.
● 4 nits creuer segons programa en règim
de PC.
● 3 nits al Caire segons programa en règim de MP + 1 dinar addicional.
● Visites al Caire i creuer segons programa.
● Trasllats.
● Guia de parla hispana durant totes les visites.
● Coordinador del Club Friendsteam.com, durant el viatge: Gavi Tarragona

Excursions incloses
●Visita del Nou Museu d'Art Egipci, la Ciutadella de Saladí, Mesquita d'Alabastre i el Basar de Khan el Khalili, a El Caire.
● Visitar d'recinte de les Piràmides de Kheops, Kefren i Micerinos, i l'Esfinx a
El Caire.
●Visita dels Temples de Karnak i Luxor, Vall dels Reis, Temple de la Reina, Hatshepsut i els Colossos de Memnon. 
● Visita en calessa Temple d'Horus, a Edfú
● Visita de l'Temple dedicat als Déus
Haroeris i Sobek a Kom Ombo. 
● Visita dels Temples d'Abu Simbel en bus. 
● Visita de l'Temple de Philae a Aswan. 
● Passeig pel Nil en "faluques". 


No inclou

● Quota de serveis, propines generals i visat 65 € a pagar en destí per persona.
● Proves sanitàries com a test
Covid 19 - PCR.
● Propines de el Guia (a criteri de client).
● Assegurança opcional.
● Begudes.
.

RESERVA

Per reserves, cobraments i documentació, dirigiuvos:
Halcón Viajes
C/Pau Claris 108. - Barcelona.
halcon178@halcon-viajes.es
A/A Ruth Tel 934 124 411
Ref: Club Friendsteam.com


TROBADA DE VIATGERS

Trobada de viatgers a Egipte,
 (abans de la sortida).
Al nostre Club, és tradició fer una trobada prèvia (sopar), per conèixer-nos tots abans del viatge. Fem una taula especial per als components d'aquest viatge. És important assistir a aquesta trobada, encara que no obligatoria. El viatge es fa mes amè i divertit. T'ho diem per experiència. Recorda que si véns al sopar, has de reservar.

Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

DATA LÍMIT

 13 d´Agost 2021.
Places limitades!!

Viatja diferent.
Viatja amb el club.

 Procediment i recomanacions per reservar viatges i caps de setmana

Reserva

Selecciones el teu viatge, i el reserves en l'agència que indiquem, o télefon indicat. Cada agència marca la seva metodologia per fer la reserva. Cada viatge pot ser diferent.

Compartir habitació

Som un Club de Singles, encara que també vénen parelles. Vols compartir, molt fàcil, al fer la reserva ho comentes, anirem creant les habitacions dobles en funció de les reserves, i si coneixem als participants, amb posibles afinitats. 

Sopar Previ

Sopar previ de viatgers. Taula individual per grup de viatge

Un cop hagis fet la reserva, ens posarem en contacte amb tu, per convidar-te a sopar que sempre realitzem abans de cada viatge, així podràs anar coneixen als participants. També, podràs aclarir els teus dubtes d'el viatge, tot i que a l'agència sempre et donaran tota la informació que necessitis.

Aquest sopar no és obligatòri, però creiem important per anar-vos coneixent, això farà un viatge molt més agradable i atractiu.

Grup de Whatsapp

Per a un millor funcionament del grup, missatges, passar fotos.... creem un grup de Whatsapp, exclusiu per a cada viatge. Aquest grup, un cop finalitza el viatge, deixant un marge de 15 dies, es dissol. Si per qualsevol circumstància no vols estar en el grup, ens ho comuniques.

Sopar post

Sopar posterior al viatge. Retrobament dels viatgers. Taula individual per grup de viatge

Sempre realitzem un sopar després de cada viatge, així podràs retrobar als participants, compartir experiències, fotos, i aventures. Recordant els millors moments.

Aquest sopar no és obligatòri, això fa el viatge més memorable.


Una bona companyia és l’èxit de qualsevol viatge.

Club Friendsteam.com

CONTACTE
email: info@friendsteam.com
telèfons: 607 082 859 - 630 025 693XARXES SOCIALS